ninmachine |
07.05.2015 21:23 |
Jedno pitanje drugari, vidim da je svima broj 2016EU...
Ja imam neki broj koji nije EU, da li ima neke razlike?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ninmachine
(Poruka 54178)
Jedno pitanje drugari, vidim da je svima broj 2016EU...
Ja imam neki broj koji nije EU, da li ima neke razlike?
|
AKo si iz evrope onda moras imati EU broj....a koji ti broj imaj?
|
ninmachine |
07.05.2015 21:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82
(Poruka 54179)
AKo si iz evrope onda moras imati EU broj....a koji ti broj imaj?
|
Broj je: 20164DJS...
Koliko se secam, sve sam uredno popunio, nemam stranicu da proverim, vec sam objasnio ranije u nekim post-ovima.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mrs.Ryan
(Poruka 54152)
Dobili!!!!! :1081::woohoo::obrva::1072:
Iz session timed out u DOBILI!!!!!
|
CESTITAAAAAM!!! BAŠ MI JE DRAGO! :1072:
Razmenjivaćemo iskustva
|
detroitdoll |
07.05.2015 21:32 |
YESSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sve cestitke dobitnicima! :bravo::bravo::bravo:
Ja i dalje dobijam Session Time Out, ne klikam 2 puta na submit nego mi iz prvog daje STO :wacko:
Vise nemam zivaca ni da proveravam, najbolje mi je da obrisem broj i da se smirim.
|
Citat:
(Poruka 54180)
Broj je: 20164DJS...
Koliko se secam, sve sam uredno popunio, nemam stranicu da proverim, vec sam objasnio ranije u nekim post-ovima.
|
To o cemu ti pricas verovatno nije broj pod kojim si izvucen, nego CONFIRMATION NUMBER koji si dobio kada si se prijavljivao za litriju.A broj 2016EU000xxxx imaju samo dobitnici koji su izvuceni za green card.Da li si ti uopste izvucen?
|
Citat:
(Poruka 54174)
Cestitam :D To nije ni malo velik broj, tako da mozes da ocekujes intervju oko februara naredne godine...jos jednom cestitam :D
|
Hvala ti puno, tek ću polako da krenem da iščitavam šta i kako dalje.
Ako bi razgovor za vizu bio u februaru, to bi mi savršeno odgovaralo. :bravo:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik detroitdoll
(Poruka 54182)
YESSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sve cestitke dobitnicima! :bravo::bravo::bravo:
Ja i dalje dobijam Session Time Out, ne klikam 2 puta na submit nego mi iz prvog daje STO :wacko:
Vise nemam zivaca ni da proveravam, najbolje mi je da obrisem broj i da se smirim.
|
Samo ti nastavi da proveravas, verocatno ces i ti da se radujes uskoro:)
|
detroitdoll |
07.05.2015 21:36 |
Evo kako god da proverim stalno Session Time Out :wacko:
Ne znam vise sta da radim....
|
Citat:
(Poruka 54187)
|
Budi strpljiva i pokusaj da proveris sutra, ako ti se to nastavi desavati i u narednim danima kontaktiraj KCC.
|
Citat:
(Poruka 54187)
|
Kako su javili da je problem ispravljen i ako nekome ponovno izbacuje gresku da pokusa poslije dok ne dobije jasan status. Sretno...
|
ninmachine |
07.05.2015 21:40 |
Citat:
(Poruka 54183)
To o cemu ti pricas verovatno nije broj pod kojim si izvucen, nego CONFIRMATION NUMBER koji si dobio kada si se prijavljivao za litriju.A broj 2016EU000xxxx imaju samo dobitnici koji su izvuceni za green card.Da li si ti uopste izvucen?
|
Hvala na objasnjenu, nisam razumeo da dobijes drugi broj koji je za intervju! :)
Da, to je moj confirmation number, a ja i dalje dobijam gresku da nisu ispravno popunjeni podaci, tako da sam i ja na iglama.
|
Cestitam svima koji su selektovani ove godine! Jako je mali broj izvucenih, ako je istina da je izvuceno samo 84 000. Znaci da je moguce izvlacenje u Oktobru, mada ko zna, mozda je ovo samo pocetak ukidanja lutrije :)
|
detroitdoll |
07.05.2015 21:41 |
Citat:
(Poruka 54188)
Budi strpljiva i pokusaj da proveris sutra, ako ti se to nastavi desavati i u narednim danima kontaktiraj KCC.
|
Kako mogu da kontaktiram KCC, preko mail-a ili ima neki drugi nacin, ne mogu fon da koristim :grin:
|
detroitdoll |
07.05.2015 21:42 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik adojaro
(Poruka 54189)
Kako su javili da je problem ispravljen i ako nekome ponovno izbacuje gresku da pokusa poslije dok ne dobije jasan status. Sretno...
|
Hvala ti puno! Ja sam nesto izgubila nadu. Ali provericu za 2 do 3 dana pa sta bude.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik cirapfc
(Poruka 54137)
Izgleda da su sredili problem, stacicu screenshot vcrs, kad sednem za komp... Dobio sam i onaj broj mali, manji je od 10000, to je ok?
|
Neka ti e so srekja dobro e sto pocnaa da se javuvaat dobitnicite :)
|
Citat:
(Poruka 54192)
Kako mogu da kontaktiram KCC, preko mail-a ili ima neki drugi nacin, ne mogu fon da koristim :grin:
|
Konnyaktiraj ih preko mail-a, opises problem i posalji im tvoj Confirmation number i sve ostale podatke iz prijave.
|
detroitdoll |
07.05.2015 21:45 |
Citat:
(Poruka 54195)
Konnyaktiraj ih preko mail-a, opises problem i posalji im tvoj Confirmation number i sve ostale podatke iz prijave.
|
Hvala ti puno! :grin:
Nadam se da ce se i moj status uskoro resiti i bez KCC!
|
Citat:
(Poruka 54190)
Hvala na objasnjenu, nisam razumeo da dobijes drugi broj koji je za intervju! :)
Da, to je moj confirmation number, a ja i dalje dobijam gresku da nisu ispravno popunjeni podaci, tako da sam i ja na iglama.
|
Dobijas poruku o neispavnim podacima?Hmmm, mozda nesto pogresno unosis, kada upisujes prezime nesmes da koristis cirilicna slova Ć, Č, š itd... A mozda si i kada si se prijavljivao za lutriju obrnuo polja sa imenom i prezimenom, pa su u prezime uneo ime i obrnuto....Probaj kada proveravas da li si izvucen da i to polje gde ti trazi prezime uneses svoje ime...
|
Evo kako se moze vidjeti da "Session Time Out" ne mora znaciti da ste izvuceni jer je bilo sada i pozitivnih i negativnih odgovora poslije rijesavanja problema. Za ubuduce :suure:
Nada ipak umire posljednja :naughty:
|
ninmachine |
07.05.2015 21:49 |
Citat:
(Poruka 54197)
Dobijas poruku o neispavnim podacima?Hmmm, mozda nesto pogresno unosis, kada upisujes prezime nesmes da koristis cirilicna slova Ć, Č, š itd... A mozda si i kada si se prijavljivao za lutriju obrnuo polja sa imenom i prezimenom, pa su u prezime uneo ime i obrnuto....Probaj kada proveravas da li si izvucen da i to polje gde ti trazi prezime uneses svoje ime...
|
Hvala ti, pokusavao sam razne kombinacije, ali nije upalilo.
Video sam na netu da ima jos ljudi sa istim problemom, a i ovde na forumu se prethodnih dana javilo par. Mislim da je i ovo greska sa njihove strane.
|
Citat:
(Poruka 54198)
Evo kako se moze vidjeti da "Session Time Out" ne mora znaciti da ste izvuceni jer je bilo sada i pozitivnih i negativnih odgovora poslije rijesavanja problema. Za ubuduce :suure:
|
Svako ko je imao konstantno Session Timed Out je izvucen.
|
Citat:
(Poruka 54199)
Hvala ti, pokusavao sam razne kombinacije, ali nije upalilo.
Video sam na netu da ima jos ljudi sa istim problemom, a i ovde na forumu se prethodnih dana javilo par. Mislim da je i ovo greska sa njihove strane.
|
Procitao sam sada tvoj problem koji si pbjasnio pre par dana.Znaci ukrali su ti laptop i imas samo confirmation number...ostalo ti je da uneses jos prezime i godinu rodjenja, i verovatno si nesto permitovao od ta dva podatka kada si se prijavljivao.... a kada odes na onu opciju da si zaboravio confirmation broj da li tada dobijes samo conf. number?
|
detroitdoll |
07.05.2015 21:55 |
Citat:
(Poruka 54198)
|
Haha istina! Mada ja se nesto i ne potresam, pre 15ak dana sam dobila potvrdu za nastavak studija u Vienni :grin:
Iskreno, najvaznije mi je bilo da pobegnem iz ove drzave.
|
ljudi, izvucena sam
(plasim se da se radujem)
:blink:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Danica
(Poruka 54203)
ljudi, izvucena sam
(plasim se da se radujem)
:blink:
|
Cestitam:)Pod kojim si brojem izvucena ako nije tajna?
|
I kod mene konstantno izbacuje gresku... Iskljucena mogucnost zamene slova i brojeva
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.
|
ninmachine |
07.05.2015 22:05 |
Citat:
(Poruka 54201)
Procitao sam sada tvoj problem koji si pbjasnio pre par dana.Znaci ukrali su ti laptop i imas samo confirmation number...ostalo ti je da uneses jos prezime i godinu rodjenja, i verovatno si nesto permitovao od ta dva podatka kada si se prijavljivao.... a kada odes na onu opciju da si zaboravio confirmation broj da li tada dobijes samo conf. number?
|
Prilicno sam pazljivo popunjavao, znam da sam proverio par puta pre nego sto sam poslao, ne verujem da sam pogresio.
Evo javio se jos jedan clan sa problemom, tako da se i mi nadamo. :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ralex
(Poruka 54205)
I kod mene konstantno izbacuje gresku... Iskljucena mogucnost zamene slova i brojeva
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.
|
Probaj u polje gde upisujes prezime da upises svoje ime mozda si obrnuo kada si se prijavljivao na lutriju.
|
Sve cestitke na dobitku i da uskoro pozelenis :==D:
|
Mrs.Ryan |
07.05.2015 22:10 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tikica
(Poruka 54181)
CESTITAAAAAM!!! BAŠ MI JE DRAGO! :1072:
Razmenjivaćemo iskustva
|
Hvalaaaaa i ja tebi! Ja jos sebi ne mogu doci:) :woohoo:
Hocemo naravno :)
Hvala puno svima, i cestitke svim dobitnicima!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ralex
(Poruka 54205)
|
Probajte ovde https://www.dvlottery.state.gov/esc/...firmation.aspx da ubacite svoje podatke pa da vidite da li ce vam dati confirmation # i da li je greska do njih ili vas
CESTITKE SVIM DOBITNICIMA :bravo:, dobro je da nema vise neizvesnosti
|
Uffff sad sam se bacio u citanje foruma, nisam bas ocekivao da cu biti izvucen... Negde sam procitao da ako odem tamo, nemam prava 10 godina da se vratim u Srbiju, ni na odmor... Jel to istina?
|
Amerika44 |
07.05.2015 22:15 |
Citat:
(Poruka 54204)
Cestitam:)Pod kojim si brojem izvucena ako nije tajna?
|
raduj seeeee :) kao i svi ljudi koji su dobili, kakva je to srecaaaa...
cestitam Vam svima od srca i zelim Vam isto sto bih pozelela i sebi! citam gore poruke od Igora da je ove godine manje izvucenih i da je to mozda pocetak kraja lutrije, nadam se da to nece biti istina i da ce lutrija trajati.
Jos jednom svima cestitammm:1081:
|
birdscanfly |
07.05.2015 22:17 |
Citat:
(Poruka 54211)
Uffff sad sam se bacio u citanje foruma, nisam bas ocekivao da cu biti izvucen... Negde sam procitao da ako odem tamo, nemam prava 10 godina da se vratim u Srbiju, ni na odmor... Jel to istina?
|
Ma nije. To je ista viza koju su svi nasi dobijali poslije rata kad su otisli tamo. Moje tetke su dolazilr i nakon tri godine.
Cestitke svim dobitnicima. Zelim vam svu srecu u Americi, da nadjete dobre poslove i da uzivate u zivotu maksimalno. A mi cemo nastaviti pokusavati.
|
Posle prijavljivanja na GC dobio sam Submission Confirmation: Entry Received stranicu sa podacima koje sam uneo i upravo tako ih i unosim tako da je iskljucena mogucnost greske sa moje strane...i ostaje samo da se nadamo da ce nam stres kompenzovati sa GC :;D:
|
Citat:
(Poruka 54211)
|
Totalna neistina, mozes da se vracas kad hocea, s tim sto ne bi trebalo da odsustvujea duze od par meseci godisnje van USA, znaci godisnje mozes da budes van USA 3-4 meseca i da ti ne prave problem.
|
Pancevac |
07.05.2015 22:21 |
Ja sam opet proverio i "has not been selected" , za mene i za suprugu isto, probacu jos koji dan ili mozda do kraja juna, ko zna...u svakom slucaju SVE CESTITKE DOBITNICIMA!!!! :) Sretno vam bilo svima, a svima ostalima koji nisu izvuceni - vise srece sledece godine, i da svi pozelenimo sto pre...
|
Treca-nesreca :(
Cestitke dobitnicima...
Kako tumaciti mali broj selektovanih?! Nesto su opasno ukakili ove godine sa celom session timed out pricom. Razne teorije zavere mi se vrzmaju po glavi... Svasta tu jos moze da se desi, stay tuned :D
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:42. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.