ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui dv2010 - Iskustva (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=539)

dreadnot 30.10.2009 09:14

Pridruzujem se cestitkama, a pade mi na pamet i jedna ideja - koga ne mrzi, mogao bi da preceslja onu nasu listu izvucenih za DV 2010 i da polako dodaje "pozeleneo" pored imena onih koji su prosli intervju.

cile 30.10.2009 19:45

Cestitke Bane i puno,puno srece !:bravo:

nocturno 10.11.2009 01:26

Zdravo ljudi!

Da li i za intervju popunjavamo opet DS i ostale obrasce koje smo popunjavali kad smo dobili prvu kovertu?

U prvoj koverti smo dobili te formulare, ali u drugoj nismo, pa te malo buni.

Hvala puno uzivajte :-)

dreadnot 10.11.2009 11:34

Koliko znam nista se ne popunjava, sad samo podnosis dokaze za ono sto si ranije popunio, plus lekarski, i naravno - lova

Bane 10.11.2009 11:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nocturno (Poruka 12431)
Zdravo ljudi!

Da li i za intervju popunjavamo opet DS i ostale obrasce koje smo popunjavali kad smo dobili prvu kovertu?

U prvoj koverti smo dobili te formulare, ali u drugoj nismo, pa te malo buni.

Hvala puno uzivajte :-)

Nisu potrebni ovi obrasci na intervju-u.

Na vase DS-230 obrasce koje ste popunili i poslali iz prve koverte ide samo vas potpis i eventualno adresa (gde da vam posalju GC i SSN) ako je inicijalno niste naveli (ovi obrasci su stigli u ambasadu iz KCC-a u okviru vaseg case-a).
Na intervju nosite samo ona dokumenata navedena u spisku iz prve koverte + garancija i nista vise.

P.S. U drugoj koverti nema nikakvih formulara.

nocturno 10.11.2009 16:14

Hvala puno drugari!
Pretpostavio sam da je tako.

Bane, tebi puno srece u USA, a mi se i dalje druzimo dreadnot, hehehe :-)

dreadnot 11.11.2009 09:18

Nego sta! Evo, sad bas videh da je cut off za januar 19750, postovala zabica... blizi se...

nocturno 11.11.2009 14:53

drednot jel upadas u januar ili ocekujes februar?

mitar 11.11.2009 22:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Bane (Poruka 12437)
Nisu potrebni ovi obrasci na intervju-u.

Na vase DS-230 obrasce koje ste popunili i poslali iz prve koverte ide samo vas potpis i eventualno adresa (gde da vam posalju GC i SSN) ako je inicijalno niste naveli (ovi obrasci su stigli u ambasadu iz KCC-a u okviru vaseg case-a).
Na intervju nosite samo ona dokumenata navedena u spisku iz prve koverte + garancija i nista vise.

P.S. U drugoj koverti nema nikakvih formulara.

@ Bane
U prethodnom postu si reko " Samo smo za diplome sa faksa i srednje skole imali overene fotokopije dok smo ostalo dali u orginalu." Jel to znaci originale na srpskom, niste prevodili? To me malo buni jer u prvoj koverti pise " You must also obtain English translations for all documents that are not in the English Language..."

Sloba_Kg 12.11.2009 03:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mitar (Poruka 12485)
@ Bane
U prethodnom postu si reko " Samo smo za diplome sa faksa i srednje skole imali overene fotokopije dok smo ostalo dali u orginalu." Jel to znaci originale na srpskom, niste prevodili? To me malo buni jer u prvoj koverti pise " You must also obtain English translations for all documents that are not in the English Language..."

Nista ne treba prevedeno ako je na srpskom (ili engleskom)
Znaci ako su ti sva dokumenta na tvom jeziku i iz tvoje zemlje prevodi nisu potrebni.
To vazi od 1.januara 2009.

dreadnot 12.11.2009 08:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nocturno (Poruka 12477)
drednot jel upadas u januar ili ocekujes februar?

Moje xxx je ispod 750, terbalo bi da upadnem u januar... :smrc: Vise bi mi odgovarao mart ili april...

Bane 12.11.2009 11:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mitar (Poruka 12485)
@ Bane

Upravo kako je Sloba_Kg rekao.
Sva dokumenta su na srpskom jeziku a kopije pravis samo za ona dokumenta cije orginale zelis da zadrzis (diplome ....)

Dakle jos jednom prevod na engleski jezik nije potreban.

Srecno

mitar 12.11.2009 11:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Bane (Poruka 12501)
Upravo kako je Sloba_Kg rekao.
Sva dokumenta su na srpskom jeziku a kopije pravis samo za ona dokumenta cije orginale zelis da zadrzis (diplome ....)

Dakle jos jednom prevod na engleski jezik nije potreban.

Srecno

@Bane i Sloba_Kg

Hvala na odgovoru!

Sloba_Kg 13.11.2009 03:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mitar (Poruka 12502)
@Bane i Sloba_Kg

Hvala na odgovoru!

Nema na cemu, pred kraj prosle godine bilo je razlicitih informacija treba- ne treba (zavisno od drzave) i ja u nedoumici i spreman da idem kod tumaca okrenem ambasadu i pitam i covek mi najljubaznije kaze da nista ne treba i da to vazi od nase "generacije".
Dakle, oslobodili su nas nepotrebnih troskova i hvala im!
Samo vi lepo pripremite sve papire i opusteno na intervju.
Sa srecom

Zabica 19.11.2009 19:44

zakazanoooo

Drustvo, nama je intervju zakazan za 19. januar. Upravo smo dobili mail iz KCCa...

mitar 19.11.2009 22:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zabica (Poruka 12700)
Drustvo, nama je intervju zakazan za 19. januar. Upravo smo dobili mail iz KCCa...

cestitam!:bravo:

dreadnot 20.11.2009 10:36

S obzirom da si 12xxx a intervju je u januaru, onda mozda i prodjemo bez odlaganja... dok proguraju jos koju hiljadarku...

Zabica 20.11.2009 15:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dreadnot (Poruka 12782)
S obzirom da si 12xxx a intervju je u januaru, onda mozda i prodjemo bez odlaganja... dok proguraju jos koju hiljadarku...

Moguc scenario. Mada zavisi koliko je nasih u tim hiljadarkama tj koliko posla ima za Bg ambasadu. Da se ne bi znojio, savetujem ti da posaljes mail u KCC. Njih treba malo "pogurati": u prosli petak su nam rekli da se obradjuje i da zovemo za 7-10 radnih dana, no mi smo naravno :grin: opet poslali mail ove nedelje da bismo saznali da su nam drugu kovertu poslali u utorak i saopstili nam dan intervjua. Budi uporan i saznaces. Nama ovaj datum ne odgovara, ali nam je sad ipak lakse kad znamo kad je. Srecno!

Sloba_Kg 21.11.2009 09:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zabica (Poruka 12798)
Moguc scenario. Mada zavisi koliko je nasih u tim hiljadarkama tj koliko posla ima za Bg ambasadu. Da se ne bi znojio, savetujem ti da posaljes mail u KCC. Njih treba malo "pogurati": u prosli petak su nam rekli da se obradjuje i da zovemo za 7-10 radnih dana, no mi smo naravno :grin: opet poslali mail ove nedelje da bismo saznali da su nam drugu kovertu poslali u utorak i saopstili nam dan intervjua. Budi uporan i saznaces. Nama ovaj datum ne odgovara, ali nam je sad ipak lakse kad znamo kad je. Srecno!

Pa idu sporije nego prosle god (mada kao sto si rekla zavisi koliko posla ima BG ambasada)
Mi smo bili 119xx i bili zakazani za 15 januar

dragonn 22.11.2009 01:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zabica (Poruka 12700)

Cestitke :grin:

Vrtlog 24.11.2009 15:03

I nama zakazano

Evo i nama zakazan intervju za 12 Januar .Pozvali smo KCC telefonom i dobili pozitivan odgovor , sad se vec dise punim plucima :bravo::=V:

Zabica 25.11.2009 23:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Vrtlog (Poruka 12906)
Evo i nama zakazan intervju za 12 Januar .Pozvali smo KCC telefonom i dobili pozitivan odgovor , sad se vec dise punim plucima :bravo::=V:

e to su lepe vesti, bas sam se pitala sta bi sa vama, tako mali broj, a nikako intervju. Bravo!
Pre neki dan smo obavili lekarski, sa nama je bila neka porodica iz Vrsca, merkala sam ih merkala, i zakljucila da to niste vi :grin:
Srecno!

Vrtlog 27.11.2009 10:06

jedno od pitanja

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zabica (Poruka 12961)
e to su lepe vesti, bas sam se pitala sta bi sa vama, tako mali broj, a nikako intervju. Bravo!
Pre neki dan smo obavili lekarski, sa nama je bila neka porodica iz Vrsca, merkala sam ih merkala, i zakljucila da to niste vi :grin:
Srecno!

Da li bih mogao da znam gde ste obavili lekarski , kako je protekao i naravno koliko je kostalo to zadovoljstvo ?
Do sada sam nekako taktizirao i evo kada je vec izvesno da ce ipak doci do odlaska na intervju a nadam se i do odlaska u USA , imacu dosta pitanja a za pocetak evo mog prvog pitanja .
Zahvalan i pozdrav:wtf:

dragonn 27.11.2009 10:56

Pozz,

Da ti odgovorim u vezi lekarskog - ja sam ga obavio u Smiljanicevoj 22, Beograd, 011/2541919 ili mob:064/1998867.
Zadovoljstvo kosta : sam pregled=110$ + vakcine, ja imao srece pa dobio 2 komada ^^ i bile 3500din ukupno.

Sto se samog pregleda tice nista specijalno - zakazesh telefonom koji dan hocesh da odesh, oni ti kazu u koliko da budesh tamo, ja bio u 9h, dash krv - mislim da je provera na AIDS, odvedu te ili vas ako ima josh zakazanih tog dana, na klinicki centar gde imate rendgenski snimak pluca i onda ste slobodni do 14-14:30 kada se vracate u Smiljanivecu i doktorka odradi lekarski, visina, tezina, josh neka pitanja i tome slicno.

Nadam se da nisam nesto izostavio, pozz

Vrtlog 27.11.2009 12:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dragonn (Poruka 13009)
Pozz,

Da ti odgovorim u vezi lekarskog - ja sam ga obavio u Smiljanicevoj 22, Beograd, 011/2541919 ili mob:064/1998867.
Zadovoljstvo kosta : sam pregled=110$ + vakcine, ja imao srece pa dobio 2 komada ^^ i bile 3500din ukupno.

Sto se samog pregleda tice nista specijalno - zakazesh telefonom koji dan hocesh da odesh, oni ti kazu u koliko da budesh tamo, ja bio u 9h, dash krv - mislim da je provera na AIDS, odvedu te ili vas ako ima josh zakazanih tog dana, na klinicki centar gde imate rendgenski snimak pluca i onda ste slobodni do 14-14:30 kada se vracate u Smiljanivecu i doktorka odradi lekarski, visina, tezina, josh neka pitanja i tome slicno.

Nadam se da nisam nesto izostavio, pozz

Hvala puno , verovatno cemo uraditi u istoj klinici samo da se sa suprugom dogovorim oko datuma .
Pozz i jos jednom hvala

Vrtlog 27.11.2009 13:06

Jos jedno pitanje

Ja cu sad malo da bombardujem s pitanjima , najvise mrzim kada dodje do F.T. jedan P. i zato stara narodna kaze " ko pita ne skita " .
Supruga koja je inace nosilac svega ovoga ima 40g. a ja 43g. klinci su nam 12g. i 18g. , ono sto sam hteo da pitam ( mozda neko ima slicna iskustva ) obzirom da stariji sin postaje punoletan u Decembru , sta je njemu potrebno od papira kada budemo isli na intervju , mislim da li su i njemu potrebne potvrde od Suda , Mupa i da li su potrebne potvrde iz skole za decu ?
Pozdrav

krajce2 02.12.2009 22:24

Zdravo,
Htela sam da podelim moe iskustvo od Makedonija.Dan kad ja i moj suprug smo "pozelenili" :).
Na 01.12 bio je zakazan nas razgovor u ambasade vo 08:00. Prvo smo trebali da platimo za vize, posle sum nam pregledale dokumenti, imali smo dve garancije I 134 no nitu jedna nije bila validna (treba dokument I134 + f1040 biti original). Covek iz ambasade ne izvestio da treba da donesemo original, no prvo kaze da pomineme kod konzula moze da prodzemo i bez to.
Intervju sa konzula smo prosli najbolje(razgovor je bio na engleski), edinstveno ne pitao sta radimo u momentu i zasto zelimo da odimo u Americi kad imamo dobri poslove u Makedoniji (Ja i moj suprug smo imale dobre preporake iz radnja, a moj suprug je imao nekoliko internacionalni certifikati). Onda nam kaze da nije ni potreban AOS i pozelela je nama dobar zivot vo Americi.
Svako dobro....ZELIM VAM SRECE SVIMA....
Pozdrav od Makedonija

dreadnot 03.12.2009 09:36

Puno srece u novom zivotu!

LjupkaB 03.12.2009 10:01

Cestitki Krajce2 :bravo::bravo::bravo:

Izgleda deka ti i jas sme edinstvenite od Makedonija ovaa god. aktivni na forumov. Nemam soznanie za drugi od Makedonija.

Se najdobro vi posakuvame vo USA, pa ako pomine se kako sto treba na 29 Dekemvri se gledame tamu:beer:

Ova im go posakuvam na site sto se momentalno vo iscekuvanje!!!

joksy 03.12.2009 10:27

Cestitki Krajce 2

Vcera go dobivme vtoroto pismo i imame zakazan intervju za 05.01.2010
Ne se nadevavme deka ke bide tolku brzo pa sega trcame da gi sobereme site dokumenti.
Znaes li koja suma e potrebna da ja imas vo banka?
I kade se vadi vo makedonija sertifikt od policija?

Pozdrav

LjupkaB 03.12.2009 13:35

Potvrdite od policija se vadat vo MTV (ako ste od Skopje), na istoto mesto za pasosi i licni karti. Ke prasas na vlezot na salterot za informacii.

Pobrzajte zatoa sto procedurata trae 10 dena- molbite se podnesuvaat licno, potrebna vi e samo licna karta.

Dodeka potvrdata od sud se vadi za eden den, isto taka licno se podnesuva molbata.

Sto se odnesuva na sumata vo banka, samata konzulka na edno nejzino izlaganje po povod DV2011, kaza deka toa zavisi od slucaj do slucaj, odnosno: zavisi kolku cleno semejstvo ste, kakvo obrazovanie imate, vo koja drzava planirate da odite, kolku znaete angliski, za pocetok dali ima koj da ve prifati i tn.

znaci strikna suma nema, toa e individualna rabota.
Nie sme trocleno semejstvo, so trigodisno dete i planirame da pokazeme 15 000$
A eden nas prijatel koj otide lani sam, pokaza 10 000$.

Se najdobro, stiskame palci!!!

joksy 03.12.2009 14:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik LjupkaB (Poruka 13151)
Potvrdite od policija se vadat vo MTV (ako ste od Skopje), na istoto mesto za pasosi i licni karti. Ke prasas na vlezot na salterot za informacii.

Pobrzajte zatoa sto procedurata trae 10 dena- molbite se podnesuvaat licno, potrebna vi e samo licna karta.

Dodeka potvrdata od sud se vadi za eden den, isto taka licno se podnesuva molbata.

Sto se odnesuva na sumata vo banka, samata konzulka na edno nejzino izlaganje po povod DV2011, kaza deka toa zavisi od slucaj do slucaj, odnosno: zavisi kolku cleno semejstvo ste, kakvo obrazovanie imate, vo koja drzava planirate da odite, kolku znaete angliski, za pocetok dali ima koj da ve prifati i tn.

znaci strikna suma nema, toa e individualna rabota.
Nie sme trocleno semejstvo, so trigodisno dete i planirame da pokazeme 15 000$
A eden nas prijatel koj otide lani sam, pokaza 10 000$.

Se najdobro, stiskame palci!!!

Fala ti Ljupka

Uste denes ke odime da gi zavrsime tie raboti.

I nie ke vi drzime sreka na vas na 29 dekemvri

Pozdrav

krajce2 03.12.2009 19:02

Zdravo,
Fala na cestitkite :) i jas Vi posakuvam na site mnogu sreka.
Za potvrda od MVR nie ja vadevme od Bitola, procedurata traese tri dena, na informacii podnesovme molba so taksena marka 50 denari i licna karta.
Za potvrda od sud isto se podnesuva molba so taksena marka vo vrednost od 640 denari, procedurata vo Bitola traese 1 cas.
Okolu AOS I 134 dokolku imate nekoj da garantira za Vas ,(na primer ako tie sto garantiraat se tamu cetvorica i vie dvajca garancijata treba da bide na 46000 $), imalo na sajtot na www.travel.state.gov samo nie ne uspeavme da go najdeme toa. Nas ne ni gi priznaa ni dvete garancii, baraat da bidat originali i so suma koja bila navedena na nivniot sajt. Nie na smetka imavme 7000 $ i 1500 EUR. Sepak so nas imavme podneseno i potvrdi od rabota....mislam deka toa najmnogu ne izvade, jas imav dobra preporaka od prvata rabota, a soprugot imase dve potvrdi od rabota i + internacionalni certifikati. Razgovorot so konzulot Vi preporacuvam da bide na Angliski toa mnogu im znaci.
Za bilo kakvi prasanja obratete mi se slobodno, se nadevam deka ke mozam da Vi pomognam.
Vi posakuvam mnogu sreka na site

krajce2 03.12.2009 19:05

Ups pak jas
Sakav da Vi napomenam pobrzo da se javite vo Remedika za lekarski pregledi, bidejki ima mnogu guzva....ne zaboravajte da si ponesite potvrda so site primeni vakcini
Pozdrav

American dream 03.12.2009 19:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik krajce2 (Poruka 13155)
Okolu AOS I 134 dokolku imate nekoj da garantira za Vas ,(na primer ako tie sto garantiraat se tamu cetvorica i vie dvajca garancijata treba da bide na 46000 $), imalo na sajtot na www.travel.state.gov samo nie ne uspeavme da go najdeme toa. Nas ne ni gi priznaa ni dvete garancii, baraat da bidat originali i so suma koja bila navedena na nivniot sajt. Nie na smetka imavme 7000 $ i 1500 EUR. Sepak so nas imavme podneseno i potvrdi od rabota....mislam deka toa najmnogu ne izvade, jas imav dobra preporaka od prvata rabota, a soprugot imase dve potvrdi od rabota i + internacionalni certifikati.

krajce2 ajde molim te prevedi ovo na engleski ili neka mi neko prevede na hrv ili srb. znam da možda zvuči smješno ali nisam siguran da sam si ja to dobro preveo.

bez uvrede, čisto mi makedonski nije jača strana. :nene:

nevena 03.12.2009 20:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik American dream (Poruka 13157)

bez uvrede, čisto mi makedonski nije jača strana. :nene:

i ja se trudim da razumem, ali mi slabo ide..:nene:

Zana 03.12.2009 22:59

Evo - za podmladak koji nije bio u prilici da cesto cuje makedonski... :)

Citat:

Vezano za AOS i 134, ukoliko imate nekog ko ce da garantuje za vas (na primer, ako vam garantuje cetvoroclana porodica, za vas dvoje garancija treba da bude na $46,000); postoji ta informacija na sajtu www.travel.state.gov ali ne uspevamo sad da je pronadjemo (radi se o minimumu prihoda koji treba da se ima u slucaju podnosenja AOS – prim. prev.). Nama nisu priznali obe garancije, jer mora da budu originali i to na novcanu sumu koja je navedena na sajtu. Mi smo imali potvrde da imamo $7,000 i $1,500. Uz to smo podneli i potvrde o poslovima... mislim da to svi mogu da izvade, ja sam imala preporuku sa prvog posla, a suprug sa dva posla - plus je imao i internacionalne sertifikate.
Naravno - cestitke na vizama i puno srece :)

ministar 03.12.2009 23:21

Iskustvo sa intervjuima u slucaju novog srpskog pasosa

Jedno pitanje za ljude koji su imali intervju u 2010
Kad ste se prijavljivali za lutriju, prijavili ste se starim plavim pasosima.
Ali kad ste isli na intervju, isli ste sa novim crvenim srpskim pasosem.
Da li pre intervjua treba prijaviti novi pasos ili je dovoljno to uraditi za vreme intervjua?
Cinjenica je da se aplikacija podneta sa starim pasosem, a u medjuvremenu su dosli novi pasosi. Tehnicki, to nije pasos iste zemlje, a istovremeno ima i drugi broj...

Vasa Iskustva? Razmisljanja? Informacije? Linkovi?

Hvala unapred

dreadnot 04.12.2009 09:11

Sva dokumenta imaju neki rok trajanja, pa tako i pasosi. Ako jedan istekne ili prestane da vazi izvadi se novi i to je sve. Poneses stari da pokazes uz novi i ubedjen sam da nece biti nikakvih problema, pogotovu sto si se prijavio kao drzavljanin Srbije, a tek sad dobijas njen pasos. To je sramota zemlje, da joj toliko treba da napravi tako vazan dokument, a ne aplikanata.

Bane 04.12.2009 09:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ministar (Poruka 13162)
Jedno pitanje za ljude koji su imali intervju u 2010
Kad ste se prijavljivali za lutriju, prijavili ste se starim plavim pasosima.
Ali kad ste isli na intervju, isli ste sa novim crvenim srpskim pasosem.
Da li pre intervjua treba prijaviti novi pasos ili je dovoljno to uraditi za vreme intervjua?
Cinjenica je da se aplikacija podneta sa starim pasosem, a u medjuvremenu su dosli novi pasosi. Tehnicki, to nije pasos iste zemlje, a istovremeno ima i drugi broj...

Vasa Iskustva? Razmisljanja? Informacije? Linkovi?

Hvala unapred

Ja sam imao novi crveni pasos kada sam isao na intevju. Nosio sam i stare (nevazece) ali ih nisu trazili. Stare sam nosio vise iz razloga potvrde da sam sa mojom suprugom u vezi par godina (sto se vidi u pasosima i pecatima jer smo putovali zajedno), nego da bih potvrdio vezu stari-novi pasos.

Verujem da bi ti dali vizu i u stari plavi pasos zato sto je njegovo vazenje produzeno (ili ce biti u narednom periodu), ali je po meni logicno da izvadis novi pre intervjua kako bi izbegao jurnjavu za novi pasosem u americi pored svega ostalog sto te ceka kad stignes tamo.
Mozes da imas vizu u starom pasosu a da do putovanja izvadis novi, pa u toj varijanti nosis oba sa sobom.

Ono sto je malo nejasno u tvom pitanju je "prijava pasosa". Nigde u aplikaciji nisi navodio broj pasosa (starog ili novog).
Nikome ne treba da prijavljujes novi pasos (ili bar ja nisam). Kad imas novi nemas ni jedan drugi tj. drugi (stari) su ponisteni.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:38.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.