ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Pocelo je (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=256)

Amerikanac2009 21.01.2009 09:25

Porodicno

Nisam ni ja solo. I ja idem sa suprugom u sedmomesecnom bebom.
Usput, zna li neko da li i bebe treba da se vode na intervju i lekarski. Odnosno da li se i za njih placa pregled i visa fees?

Bilo bi mi veoma korisno da mi neko da odogovor...
HVALA!:wtf:

landlord 21.01.2009 09:30

pa apzi moras da ih vodis
ali ih ne zracis
mislim da se placa..

xeg 21.01.2009 09:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik landlord (Poruka 6848)
Jel trebam neki formular ponijeti kod cika doktora? Ili samo slikice formata 5 puta 5?

Mi nismo imali nikakav formular u drugoj koverti, sve su u ordinaciji imali a i slike su nam rekli da im nije bitno za lekarski dal' su 5x5 ili bilo koji drugi format.
Lekarski smo zavrsili tacno mesec dana pre intervjua.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zivkovic_NIS (Poruka 6853)
Lose mislis >XEG< , nisam , solo , a nisam ni gej ! :belj:

Auuu Niski... pa ja mislio da ides solo zbog onog pitanja za vencanje posle dobijanja GC... sorry:ziveli2:

@Amer
I tebi sam pogresio!? E je.i ga:grin:
Postoje pravila kod lekara i u ambasadi za decu/bebe ali da bi bio 100% siguran najbolje pozovi i jedne i druge. Ima telefona ovde po forumu, ako ne nadjes javi.

vlatkojo 21.01.2009 19:58

Auuu kad smo kod greske xeg da se i ja javi i mene si dvaput lose imenovao ali nema veze:1060::grin:
Nego sutra je tvoj red da i stvarno postanes "Pravi Amer" pa nek ti je sa srecom i sto kazu ovi preko bare "break a leg"

2009EU000144xx
17.04.2008 - poslana koverta iz Kentucky
09.05.2008 - stigla prva koverta
22.05.2008 - poslato nazad
13.01.2009 - zakazan intervju
15.01.2009 - viza u pasosu

dreamerns 21.01.2009 20:10

Srecno Xeg i pokazi im tamo ko je pravi "Amer" :-)

Misa 21.01.2009 23:06

Drzimo ti fige xeg...Srecno!

landlord 21.01.2009 23:29

ne samo da ti drzimo fige.. nego i pustamo vodu iz vodokotlica..:)

srecno drug..

Sloba_Kg 22.01.2009 00:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Misa (Poruka 6839)
I mi dosli na red...

Nije mi jasno kako to da mi idemo na razgovor pre Zivkovic_NIS i Amerikanac2009, a imamo veci case number od njih?!

Nema to bas striktno veze, i nas (moj) case number je bio za decembar a bili smo 15-og januara.

Zana 22.01.2009 06:46

Kseže, neka je sa srećom :bravo:
Javljaj odma' rezultate pa da slavimo :beer:

wingreen 22.01.2009 09:37

Drzimo ti palceve!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 05:00.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.