ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui 2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1145)

DD mak 15.08.2013 16:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Маче (Poruka 40134)
Malo cudno ali najverovatno je tako :) Bog zna sta oni rade ovu godinu :D a vidim i da ce ima i DV2015. Bas mi je milo. mnoge su se rastuzili zbog to immigration bill.

Cifra od 125.000 još uvek stoji u tekstu koji stoji na sajtu gde se proverava status (samo onima kojima piše: randomly selected).

Nema veze, idemo svi! :grin::bravo:

IgorMAD 16.08.2013 02:04

I ovi visoki brojevi ce sigurno doci na red, jos se nikad niko nije javio ko nije dosao na red za razgovor. Bar ja nisam video tako nesto!

bojanso 19.08.2013 12:13

Opet mogu da pristupim nalogu na dvlottery-ju ali mi u odnosu na predjasnje stanje nema nikakvih promena niti nekih drugih informacija.
Da li je nekome usledila neka promena nakon otkljucavanja naloga?

IgorMAD 19.08.2013 13:25

Onda ipak nisu menjali nista nego je bio neki drugi problem u pitanju.
Negde sam procitao da u roku od deset dana od izlaska VB treba da promene status na sajtu sa datumom i vremenom intervjua.

Loperamid 23.08.2013 09:15

Evo da se javim i ja da sam uzeo vizu posle mnogo odlaganja, pa u januaru definitivna paljba u Kaliforniju, nadam se :)

johnny_nyc 23.08.2013 16:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Loperamid (Poruka 40344)
Evo da se javim i ja da sam uzeo vizu posle mnogo odlaganja, pa u januaru definitivna paljba u Kaliforniju, nadam se :)

čestitke druže, sretno i bježi što prije odavdje :)

Inside@22 23.08.2013 17:10

Citat:

čestitam :bravo:
sve najbolje preko bare... :grin:

DjoleBGD 03.09.2013 10:56

Citat:

Cestitam , jel mi mozes reci kako si to "odlagao" ? zar nisi u obavezi nakon 6 meseci da udjes u USA po dobijanju gc?

Makovi 03.09.2013 11:10

Hoće reci da je dobio jedan datum za intervju, ali ga je odgodio za kasnije.

ctpubop 30.09.2013 17:20

Lokacija Nove Ambasade i Parking

Izvinjavam se ako je vec o ovome pisano, ja ne mogu da pronadjem.
Posto je ambasada preseljena na novu lokaciju Bulevar Kneza Aleksandra Karadjordjevica 92, da li neko ima iskustva sa prilazom ambasadi kolima i parkingom? Nismo iz Beograda a nisam nikada ni prosao tom ulicom pa ne znam kako sve to tamo tacno izgleda?

Intervju nam je prekosutra pa vas molim da odgovorite sto pre. :)

holmes 30.09.2013 17:48

Mozda ovo moze da pomogne:

http://www.planplus.rs/

RBSMC 30.09.2013 18:31

Nisam išao baš u ambasadu, ali sam radio na objektu u blizini i mogu reći da je to kraj koji je rasterećeniji u odnosu na prethodnu lokaciju i da je veća šansa da se nađe parking mesto u blizini. Ja sam uvek uspevao da parkiram ispred instituta za ortopediju Banjica (na njihovom parkingu), a on je na 15-tak min od ambasade. Verovatno može da se nađe i bliže parking mesto.
Finalne pripreme a :)?

ctpubop 01.10.2013 07:23

Da, da. Blizi se! Hvala na odgovorima, naci cemo vec nesto, samo moramo biti dosta ranije. ;)

free 01.10.2013 07:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ctpubop (Poruka 40936)
Izvinjavam se ako je vec o ovome pisano, ja ne mogu da pronadjem.
Posto je ambasada preseljena na novu lokaciju Bulevar Kneza Aleksandra Karadjordjevica 92, da li neko ima iskustva sa prilazom ambasadi kolima i parkingom? Nismo iz Beograda a nisam nikada ni prosao tom ulicom pa ne znam kako sve to tamo tacno izgleda?

Intervju nam je prekosutra pa vas molim da odgovorite sto pre. :)

Mi smo isli kolima na intervju i ja sam nasao neko mesto sa leve strane tamo kod ulazne kapije na ulazu u Beli dvor.To je udaljeno od ambasade nekih 500 metara.

iVlada 01.10.2013 20:49

dokumentacija za intervju

Drugari, interesuje me nekoliko stvar:
1. U kojoj formi treba da bude instorija bolesti?
2. Da li je potvrda o vakcinaciji bitna samo za medicinski pregled i da li i celu istoriju bolesti nosimo na taj pregled?
3. Ako idemo moja zena i ja, koliko bi trebalo novca da imamo na racunu? (pretpostavljam da je dobra stvar sto imamo neku garanciju iz USA - u smislu pomoci za smestaj kod prijatelja koji zive tamo 20 godina, a isto tako i upustva kako i sta kad dodjemo)
4. Da li definitivno ne treba prevoditi dokumentaciju koju prikupljamo? Tu info sam dobio od operatera iz ambasade. Mada, pretpostavljam da je pozeljno da imamo neke bitne papire prevedene, u slucaju da na tamo nesto zatreba.

Toliko za sada od ja :)

bozic.ns 01.10.2013 21:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik iVlada (Poruka 40983)
Drugari, interesuje me nekoliko stvar:
1. U kojoj formi treba da bude instorija bolesti?
2. Da li je potvrda o vakcinaciji bitna samo za medicinski pregled i da li i celu istoriju bolesti nosimo na taj pregled?
3. Ako idemo moja zena i ja, koliko bi trebalo novca da imamo na racunu? (pretpostavljam da je dobra stvar sto imamo neku garanciju iz USA - u smislu pomoci za smestaj kod prijatelja koji zive tamo 20 godina, a isto tako i upustva kako i sta kad dodjemo)
4. Da li definitivno ne treba prevoditi dokumentaciju koju prikupljamo? Tu info sam dobio od operatera iz ambasade. Mada, pretpostavljam da je pozeljno da imamo neke bitne papire prevedene, u slucaju da na tamo nesto zatreba.

Toliko za sada od ja :)

1. Ne znam
2. Potvrda o imunizaciji je bitna na lekarskom da bi utvrdili koje vakcine treba da primiš jer se razlikuje imunizacija u Srbiji i USA. To ti je kartončić koji zatražiš od svog izabranog lekara u ambulanti.
3. O novcima je vec bilo reci u vise navrata i uglavnom je isti odgovor-individualno. Ali obzirom da imate za pocetak smestaj i prijatelje koji ce vas uvesti u sistem svakako da vam treba mnogo manje nego nekom ko nema nista od toga. ja sam u istoj situaciji kao i ti i ako dobijem gc (intervju 31.okt) ne planiram da nosim vide od 5000$.
4. Operater iz ambasade ti nece reci nista pogresno. Za razgovor u ambasadi ti ne trebaju prevodi dokumenata na engleski, ali ce ti svakako trebati kad odes u USA.

Nadam se da sam ti bar nesto pomogao. Ziv bio :beer:

iVlada 14.10.2013 11:35

Intervju

Drugari, jel neko bio na intervjuu? Kako je sve izgledalo? Kako vam se cini?

IgorMAD 14.10.2013 12:36

-----------Nije niko bio. Ove godine nema intervjua... --------------

IgorMAD 14.10.2013 12:39

Nije mi jasno kako nisi video temu "intrvjui 2014"?
Bilo je vec nekoliko ljudi na razgovoru.

iVlada 14.10.2013 12:58

sry.. nisam mnogo cackao po forumu..ovo mi je mozda 3. put :) mislio sam da se 2013. odnosi na intervjue.. kad ono medjutim.. sada cu da pogledam 2014. :)
hvala :)

Mica 15.10.2013 15:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik iVlada (Poruka 41447)
Drugari, jel neko bio na intervjuu? Kako je sve izgledalo? Kako vam se cini?

iVlada : Posle duze vremena evo me opet na forumu.
Intervju zakazan u avgustu, sve zavrseno i karte kupljene za decembar :obrva:

Intervju je zaista skoro pa opusten. Citajuci ostale komentare, mnogo nam je pomoglo, jer smo zaista bili opusteni. Ljekarski pregled dan pre i onda u 9h sledeceg dana na intervju. Sve je trajalo sat vremena, jer je bila guzva, ali samo dva prilaska salterima po minut i jednom da platimo i to je to. Pitanja nekih i nema, osim par opstih - kao Jeste li spremni za Ameriku? i slicno.
Odmah dobijes obavestenje kada da dodjes po pasos (istog dana ili sutradan) i to je to.
Ako imas pitanja, slobodno pisi.

Pozdrav svima!

Salec 15.10.2013 19:05

@Mica:

Koji si broj, obzirom da je intervju bio u avgustu?

Drago mi je da je sve dobro prošlo i čestitam ti! :bravo:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:36.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.