ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   DV2016 Selected Winners - DV2016 Izvuceni Dobitnici (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1572)

kreta 14.05.2015 07:54

wanderlustica, ddd89, al97, :no:, :no:, :no: Stvarno nije u redu.

SEEUSAIC 14.05.2015 16:02

Clanovi iz Makedonije su dobrodosli na Forum i mogu da pisu na svom maternjem jeziku, kao sto i clanovi iz Hrvatske, Bosne, Kosova i Crne Gore mogu da pisu na svom maternjem jeziku. Ovaj Forum je napravljen za ljude koji zive na prostorima bivse Jugoslavije. Razlicitosti medju nama nisu za podsmevanje.

Clanovima na Forumu je dozvoljeno da koriste jedan nalog, ovo je drugo i poslednje upozorenje: ukoliko neko otvori dodatni nalog iz bilo kog razloga, bice za trajno udaljen sa Foruma.

noki 14.05.2015 17:07

Izbrisani samo moji postovi??Ja to postadoh nepozeljna na ovom forumu :no:

SEEUSAIC 14.05.2015 17:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik noki (Poruka 54662)
Izbrisani samo moji postovi??Ja to postadoh nepozeljna na ovom forumu :no:

Izbrisano je preko 10 postova, od nekoliko clanova. Tema se nadgleda, molimo vas da se vratite na diskusiju u vezi sa izvlacenjem. Hvala.

marenko 14.05.2015 17:55

Cestitke svima koji su dobili,srecno vam bio na dalje.
Meni ko iz topa izbaci has not been selected, treci put :smrc:

lover 18.05.2015 21:42

Cestitke i od mene! Po ko zna koji put, opet oba corka!!! :grin: Ostaje nam ponovo da cekamo oktobar, i tako iz godine u godinu...:blink:

TrikkY 18.05.2015 23:41

duri deneska go naogam forumov, pa eve i jas da se pofalam deka sum eden od izbranite od Makedonija so CN 22xxx, pa se nadevam deka ne e golemo brojce.. voedno sakam da prasam posto nekoi od predminatite godini sto zaminuvale preku lotarijata prakale vsusnost nekoi dokumenti vo US, dali toa i nie treba da go napravime ili celata rabota e da go potpolnime DS-260 i da cekame ponatamosni instrukcii na e-mail? pozdrav

Magelan 19.05.2015 20:59

@TrikkY

Popunite online obrazac DS-260. Ne šalju se dokumenta i popunjeni formulari u US kao nekad, poštom, već je to sada online.

Što se ostatka procesa tiče, iščitajte teme po forumu pa će vam svakako biti jasnije kako ceo proces ide dalje.

B&V 28.05.2015 08:34

Hello guys... već duže vreme pratim ovaj forum i sva vaša iskustva i dogodovštine... i za moj prvi post sam samo hteo da vam se neizmerno zahvalim na svemu što ste pisali ovde jer je od neprocenjivog značaja...

PS

i ja sam srećan dobitnik :)

prema broju koji sam dobio intervju očekujem negde u februaru, martu sl. godine :)

SRBghost 28.05.2015 12:14

Znaci oko 19100-19200.... Lepo. Dobro nam dosao i pocni sa pripremama :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:38.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.