ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui 2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1145)

bubamarica 18.12.2012 15:41

Intervju zakazan za 28.02.2013. 08.03.am :1081::1081::1081:

oskark 18.12.2012 16:07

Evo i za mene update-a. Intervju mi je zakazan za 20. februar u pola 9. :grin::punk:

Jos samo intervju da prodjem i bice sve kako valja....

@Vangelistexas

Pa verovatno je to ta prirodna nervoza. Docices i ti na red, ne brini :D

feanor997 18.12.2012 21:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 34734)
Evo i za mene update-a. Intervju mi je zakazan za 20. februar u pola 9. :grin::punk:

Jos samo intervju da prodjem i bice sve kako valja....

@Vangelistexas

Pa verovatno je to ta prirodna nervoza. Docices i ti na red, ne brini :D

haha nervoza lagano pocinje aaaaa :grin: :grin: :grin: :grin:

Danero 18.12.2012 22:19

Sretno na intervjuima, sretnici :) Nervoza je valjda sad popustila :)

oskark 19.12.2012 00:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik feanor997 (Poruka 34738)
haha nervoza lagano pocinje aaaaa :grin: :grin: :grin: :grin:

Lagano...ufff:grin: Mislim da pocinje svakim danom sve gore i gore. Samo me zanima kakav cu biti dan pred intervju. Krenucu peske za BG da bih mogao da se smirim :beer:

surtex 19.12.2012 20:30

tek ide nervoza. prvi savet obavezno spavajte pre intervjua a ne kao ja budan cele noci. intervju odradjen ali sam dobio plavi papiric Refusal Worksheet. obavezno nabavite propratno pismo od osobe ciju adresu prijavljuete. ja sam imao "samo" adresu i po njima je nedovoljno. moram pravdati u papirnom obliku da postoji komunikacija izmedju mene i nekog tamo na cijoj se adresi prijavljujem. muke i nevolje :( al nadam se da ce sve biti u redu.

bubamarica 19.12.2012 21:55

^A jel si imao i broj telefona te osobe kod koje ides?
Kako mi se cini, svi koji su prosli su imali samo pozivni mail ili adresu i telefon.
Bas bezveze, ali bice valjda sve ok!

oskark 19.12.2012 22:52

Pa sta su ti rekli, za kada ides opet? Imas zakazano ili kada odneses?
Nego, kako mislis propratno pismo? Ono fazon...jeee super da ste izvuceni, jedva cekam da dobijete vizu. Mozete ostati kod mene koliko god zelite dok se ne snadjete...bla bla....Tako nesto?:grin:

surtex 20.12.2012 10:01

na papiru pise da pozovem izmedju 3 i 4 popodne kad budem bio spreman pa ce mi zakazati. prijatelj odnosno buduci poslodavac mi je poslao propratno pismo da ce me zaposliti odmah po dolasku tamo imam to odstampano pa cemo videti sta ce biti. amerikanci su to nije ima dovoljno sto sam bio zadnje tri godine tamo hehe.

jelkanish 21.12.2012 11:18

drustvo,

da li ste videli ovaj feeod 165$ koji od 01.02.2013 naplacuje USCIS po svakom podnetom zahtevu za dobijanje green card?:no:
USCIS Immigrant Fee

Effective February 1, 2013

About the Fee

Foreign nationals who seek permanent residence in the United States and receive an immigrant visa will need to pay a USCIS Immigrant Fee beginning February 1, 2013.

The new fee of $165 was established in USCIS’s final rule adjusting fees for immigration applications and petitions announced on Sept. 24, 2010. USCIS has worked closely with the Department of State (DOS) to implement the new fee which allows USCIS to recover the cost of processing that is performed in the United States after immigrant visa holders receive their visa packages from DOS and are admitted to the United States.

Note: Applicants will now have two separate fees to pay. They are still required to pay the DOS visa application processing fee, and will now also have to pay the USCIS Immigrant Fee.

What the Fee Covers

The immigrant fee will cover the cost of USCIS staff time to handle, file and maintain the immigrant visa package, and the cost of producing and delivering the permanent resident card.

Who Needs to Pay the Fee

Any individual who on or after February 1, 2013 receives an immigrant visa package from a United States consulate or embassy abroad (including Canada and Mexico) will pay the USCIS Immigrant Fee.Intercountry Adoptions

The fee does not apply to those entering the United States under intercountry adoptions programs.

Children admitted into the United States under the Orphan or Hague Adoptions Process are currently exempt from paying the USCIS Immigrant Fee; however, USCIS will consider the cost of processing immigrant visas issued by the DOS for the Orphan and Hague process the next time there is an adjustment to the fee schedule.

When and How to Pay the Fee

Applicants must pay this fee online through the USCIS website. Applicants should submit payments after they receive their visa package from DOS and before they depart for the United States.

Applicants can electronically submit the fee by answering the questions on the USCIS website by providing their:

checking account information, or
debit or credit card information.
All check payments must be drawn on a U.S. bank.

If the applicant is unable to make this payment, another person can make this payment on the applicant’s behalf.

Failure to Pay

The applicant will not receive a green card until the required USCIS Immigrant fee is paid.
Failure to pay does not affect the lawful status of the applicant. The applicant will have their passport stamped showing their lawful admission and permanent resident status. This stamp is valid for one year but it is strongly advised that new permanent residents pay the immigrant fee as soon as possible to avoid delays in receiving their Permanent Resident Card.

.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:24.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.