ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Lokacije u USA (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   New York City, New York (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=174)

milosx 23.05.2017 15:18

Na trotoaru, min 3 metra od najblizeg ulaza. Pripremi se na poglede popreko

Macca 23.05.2017 17:45

Hvala miloshx.

Tako sam i na netu nasla.
Nije me briga za poglede, jutarnju kafu moram popit za svoj cejf uz cigaretu.
I pokoju u odmoru od hodanja uz pivce.:==D:
Iznajmili smo apartman, nista izaci cu pred zgradu ko lujka.:blink:
A mislim da Ameri pretjeruju...toliko auta, droge i svega ostalog a pusaci su trn u oku.

terencheman@gmail.com 10.06.2017 12:35

Pozdrav,zanima me da li neko zna koliko zaradjuju barmeni u New York-u? I da li isplati to da se radi?

NYCB 13.06.2017 05:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik terencheman@gmail.com (Poruka 67573)
Pozdrav,zanima me da li neko zna koliko zaradjuju barmeni u New York-u? I da li isplati to da se radi?

Pozdrav,
PLate variraju od lokala do lokala. Ono sto treba da znas u startu - imaces dooosta poslova da se naradis dok ne dodjes do barmena.

aca.aca.aca 05.08.2017 19:28

Neki predlog za smestaj u NYC nas je troje treba nam smestaj na 2 meseca .. hvala unapred

Macca 27.08.2017 03:36

Pozdrav iz New Yorka!
Tu smo od ponedjeljka.
Ja sam fascinirana gradom, ocekivala sam ovo od njega ali dobila sam jos vise.
Puno hodamo i obilazimo, extra nam je!

NYCB 08.05.2018 08:21

Skoro godinu dana, a ni slovceta o NY... Zivi li ste njujorcani?

Macca 08.05.2018 08:34

Eh, da sam bogdom Njujorcanka...
Mi bili ljetos, ne prodje dan da se mislima ne vratim tamo.
Jedini peh je bio na ESB, muz spustio gro pro kamericu na prozor i zaboravio.
Kad se sjetio, nema je.
Dolazili smo par puta ali nije vracena.
Zivot zna pisat romane pa se nadam da ce mozda neko poslati memori karticu.
Nadam se da cu za godinu dvije doci ponovo.

Tikica 18.05.2018 00:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik terencheman@gmail.com (Poruka 67573)

Ako nekome treba kao info okvirno 45k - 75k, zavisi od lokacije. Idealno Midtown i UES ali nije pravilo.

Jeca94 20.09.2019 14:19

Pozdrav ljudi, ako neko trazi stan u New Yorku i okolini mi izdajemo 2 badroom 1.5 bath apartman, kompletno renoviran, svi novi appliance i washer/dryer. Nalazi se na Long Island, naselje se zove Westbury 40 min od Manhattan.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:26.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.