ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vodič za emigrante (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Ulazak u SAD (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=216)

Svenson 27.08.2018 17:05

Čestitam @3put :bravo:

Za prtljag, ne brini. Poslaće ti. Treba ih zvati i daviti, da ne zaborave. Ameri bi rekli da je to normalno za Poljake (ako je LOT ona kompanija na koju mislim). :;D:

Makica@ 27.08.2018 19:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik 3put (Poruka 73238)
usho sam u chicago na O'hare, bilo je josh par njih sa zutim kovertama i sve su nas odveli u prosorije CBP, niko nije dugo chekao.

e sad moguce je sa su mene odveli da dodatno proveravaju jer ja sam 2011 vracen sa ovog istog Point Of Entry (puno loshih secanja) ali eto sad ispalo sve ok. I stavili su mi jajasti pechat iznad vize.

To je drugo onda :;D: Najbitnije da je sve proslo kako treba ;) sad sa Srecom s ove strane :1081::1072:

Simke 30.08.2018 22:47

Ja sam juce 29.08 sleteo u Chicago, prosao odlicno.. Bez ikakvih pitanja gde ides sta radis i slicno :) uzeli su mi kovertu, sacekao sam dva minuta u onom prostoru za proveru i posle dva minuta su mi vratili pasos i rekli welcome to usa :) Pozdrav i srecno svima :)

3put 31.08.2018 15:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Simke (Poruka 73286)
Ja sam juce 29.08 sleteo u Chicago, prosao odlicno.. Bez ikakvih pitanja gde ides sta radis i slicno :) uzeli su mi kovertu, sacekao sam dva minuta u onom prostoru za proveru i posle dva minuta su mi vratili pasos i rekli welcome to usa :) Pozdrav i srecno svima :)

i dobro dosho u Chicago!

eto ti si glatko proso :)
mene su odveli u CBP (Customs and Border Protection ) bio tamo oko sot vremena, nista me ni su pitali, samo posle su mi rekli da sve je ok i mogu ici.

Makica@ 11.09.2018 06:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Simke (Poruka 73286)

Dobrodosao na ovu stranu i sa srecom ti bilo :1072:
Bravo,jako mi je drago da nasa generacija vec sigurnim korakom stize ovde :bravo::bravo::bravo: :1081::1072:

uran 01.10.2018 08:39

ja sam usao na San Francisco. Oko 1h vremena pre sletanja dali su nam duguljasti listic i rekli da obavezno popunimo.

Na aerodromu bio je red za salter cekao sam oko 10min jer sam se iskrcao medju poslednjima.

Na salteru dajem pasos i pozivno pismo ovaj nista ne govori samo kaze desna cetri prsta na skener, klikne, zatim kaze da gledam u neku kamericu da mi snimi oci. Lupa pecat i to je to. Trajalo je sve ukupno 60tak sekundi...

Ja ga pitam, a I-94 ? Posto znam da ce mi trebati, kaze on imas sve na web sajtu DHS. Posle sam ga downloadovao bez problema.

Krecem ka carini, zena pruza ruku i dajem joj onaj listic aviona i konacno sam u Americi.

damagon 01.10.2018 16:43

Zanimljivo je da meni nisu ni napomenuli nista za I94, i evo sada kada probam na sajtu da popunim obrazac da dobijem most recent I94 , nakon sto ukucam sve podatke kaze mi No record found for traveler. :drool:

mveruovic 01.10.2018 17:59

Zeza nekad za nekog, ali meni je do sada sve posete su u sistemu kad sam usao i izasao.

damagon 01.10.2018 18:06

Ne znam, ja sam stvarno lost case ....

Sve lepo odem na get most recent I94 , popunim sve sto treba i kaze ovo sto sam napisao, a zanimljivo je da kad odem na view travel history / view compliance tu me nadje bez problema...

Valjda je ovaj pecat u pasosu dovoljan, sta znam vise ...

Simke 01.10.2018 18:10

I ja nemam taj I94, i ne znam sta je to... Niti mi je neko pomenuo nekad ovih mesec dana u USA..

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:27.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.