ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2020 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2029)

Aleksandar381 10.09.2020 17:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 80973)
Ne placa na intervjuu tu taksu, placa je nakon sto dobije vizu.

Moze da se plati odmah nakon dobijanja pasosa sa vizom, a moze da se plati i kad stignes ovde, od pocetka oktobra bice jeftinija 30$.

Skontao sam da sam ga pogresno razumeo pa sam se odmah ispravio :)

Greta 10.09.2020 17:40

Intervju

Nama u Hrvatskoj je isto počelo zvanje za intervju. Dali ima još netko iz RH na forumu da ide na intervju?

Michi20 10.09.2020 19:08

Ljudi plaćate na samom razgovoru 330 $ za vizu. A kasnije plaćate izradu green card 220$

marko1995 10.09.2020 19:12

Ovo je sad poprilično jasno...

Svi koji su navedeni u nekoj od tužbi imaju prioritet bilo koja da su grupa.

Nakon njih ljudi koji su već imali intervju te su na AP...

Nakon toga ljudi kojima je intervju bio zakazan u martu, aprilu ili maju...

Tek tada dolazimo do mizernih šansi za ljude koji su bili spremni za zakazivanje tj. Svi oni koji su dobili email da su im dokumenti u redu... Jako, jako mizerne šanse s obzirom na kratak period.

Na kraju grupa u kojoj sam i sam - ljudi koji nisu dobili email da su im dokumenti u redu (30.000+ CN’s čini mi se) sa 0.00% šanse za intervjuom...

Veoma je malo vremena i puno sreće svima pa nadam se da će ubrzo biti zelenih :papa::==D::bravo:

BokaLunki 10.09.2020 19:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Michi20 (Poruka 80966)
SRETNO. Ti si beše ispod 21000. Čisto da vidim da li idu po brojevima

Joj hvala! Ne, ja sam 22xxx. Znam da si ti malo pre mene, i iskreno, zacudila sam se sto tebe nisu prvo kontaktirali i zakazali, jer ako gledamo brojeve, ti ides pre... nije mi jasno.
I da, nisam ucestvovala u tuzbama. Razlog vise za cudjenje.

Aleksandar381 10.09.2020 20:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BokaLunki (Poruka 80978)
Joj hvala! Ne, ja sam 22xxx. Znam da si ti malo pre mene, i iskreno, zacudila sam se sto tebe nisu prvo kontaktirali i zakazali, jer ako gledamo brojeve, ti ides pre... nije mi jasno.
I da, nisam ucestvovala u tuzbama. Razlog vise za cudjenje.

Ćuti ne talasaj i nemoj da se čudiš :grin: A da je malo čudno jeste, eto mene kao tužioca još nisu pozvali niti odgovorili na mail, možda su se naljutili :blink: ko će ih znati šta rade, mada imaju jasna uputstva. Sve u svemu na intervjuu samo iskreno i nek je sa srećom.

BokaLunki 10.09.2020 22:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik West Coast (Poruka 80970)
Tako je, sreda. Nisu to spomenuli u mejlu, osim standardne troskove za obradu vize 330 dolara.

Koji ti je CN?
Zivo me zanima, da vidimo kako su nas to organizovali 😁

BokaLunki 10.09.2020 22:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Aleksandar381 (Poruka 80980)
Ćuti ne talasaj i nemoj da se čudiš :grin: A da je malo čudno jeste, eto mene kao tužioca još nisu pozvali niti odgovorili na mail, možda su se naljutili :blink: ko će ih znati šta rade, mada imaju jasna uputstva. Sve u svemu na intervjuu samo iskreno i nek je sa srećom.

Haha i to sto kazes :) Ma hoce, treba im dati jos malo vremena...
Hvala, samo to da prezivim. Kako si ti prosao na int? Jel si podelio iskustvo na temi mozda? Nisam videla.

Michi20 11.09.2020 03:33

Možda idu od pozadi😂 prvo veliki brojevi. Mada mislim da ima vremena za sve nas. Nema nas mnogo

West Coast 11.09.2020 05:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BokaLunki (Poruka 80981)
Koji ti je CN?
Zivo me zanima, da vidimo kako su nas to organizovali 😁

CN je 17xxx. Ma da se mi organizujemo sad kako treba :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:04.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.