-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
@NightSky @ASSI
hahaha, bas tako :D
...........................
|
Pozdrav svima, evo dosao je petak jupiii klikni :1081:
|
Cao!
Da se javim i ja!
Morao sam i ja napisati neki komentar da bi se napokon otvorila i ova tema. :grin::grin::grin::grin:
Pozdravljam moderatora zbog toga.
Napokon mjesto za nas, koji smo u iscekivanju godinama. Zivimo i dalje, snalazimo kako umijemo, ali nada da cemo biti izvuceni 1. maja nikada ne umire. I tako iz godine u godinu! :book::book::book::book:
|
Zasto imam osecaj da ce neko i ovu temu da zlouptrebi
|
Ah, kako su mali brojevi za Evropu izašli.. 13.200.. Baš sam očajna tim povodom.. :udri:
Ovim tempom ćemo stići na red za nekoliko godina... :smrc:
|
Ma krenuce to brze od Nove Godine, videcete! Nemojte da se plasite, svi stizu na red!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Salec
(Poruka 42206)
Ah, kako su mali brojevi za Evropu izašli.. 13.200.. Baš sam očajna tim povodom.. :udri:
Ovim tempom ćemo stići na red za nekoliko godina... :smrc:
|
Ma, nemas sta ocajavati, naoruzajte se samo strpljenjem. Sto rece IgorMAD, svi cete stici na red!
|
@IgorMAD, @Lover
Baš ste diiiiiivni što mi pružate podršku!:1072:
Ubi me sekiracija!
|
@IgorMAD, @Lover
Baš ste diiiiiivni što mi pružate podršku!:1072:
Ubi me sekiracija! :grin:
|
Dakle, ni poruku ne znam jednom već moram dva puta da napišem! :grin:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:44. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.