ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   DV2016 Selected Winners - DV2016 Izvuceni Dobitnici (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1572)

Kuguar 07.05.2015 20:48

Čestitke svima, od srca !!!! Drago mi je da je neko barem dobio!!!!

SRBghostII 07.05.2015 20:49

Prijatelji koje sam NATERAO da popune, DOBILI!!!! Juhuhuuuuuu

margos13 07.05.2015 20:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Pahuljica (Poruka 53878)
Glupost, iscitaj temu pa ces vidjeti da je ovo minimum pet puta vec napisano.

Vidiš da nije glupost, već istina. Oni kojima je stalno pisalo ,,session timed out" su dobitnici na lutriji. Čestitam dobitnicima na DV-2016.

shomi1417 07.05.2015 20:50

CESTITAM SVIMA!!!!!!
Meni par puta session time out na pocetku ali onda ono j...no NOT BEEN...
Jos jednom CESTITAM SVIMA I STO PRE IZ OVE BANANA REPUBLIKE!

ikac89 07.05.2015 20:52

Iskrene čestitke dobitnicima! Nadam se da će još dosta dobitnika da se javi.

Mrs.Ryan 07.05.2015 20:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SRBghostII (Poruka 54156)
Prijatelji koje sam NATERAO da popune, DOBILI!!!! Juhuhuuuuuu

Mislis, prijatelji kojima si popunio? :)
Hvala, hvala SRBghostII ! :bravo:

shonsi 07.05.2015 20:53

mi pukli, ....
cestitamo svim dobitnicima :grin:
Da li mogu iste slike da se koriste i sledece godine .?

Srdjan014 07.05.2015 20:56

SELECTED, prvi put "igrao", jedna prijava.

Hvala svima i cestitke ostalim dobitnicima. Onima koji su imali manje srece ove, zelim vise srece sledece godine!

Slovenman 07.05.2015 20:56

Čestitke od srca svim dobitnicima! Nama ostalima više sreće u sledećem izvlačenju.

DDAmkd 07.05.2015 20:56

Cestitam svima. Vi koi ste dobili jer pise koliko hiljada je izvuceno, jer kako vidim izvukli 84000... Zasto tako malo... Videla na fb stay tuned da je moguce biti drugo izvlacenje... Sta mislite?

CESTITAM SVIMA OD SRCA... :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:27.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.