-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
Sloba_Kg |
24.01.2009 17:50 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikana
(Poruka 6968)
zanima me jedna informacija..Ako je neko bio sa radnom vizom u USA i ostao u zemlji po isteku vize...ako ucestvuje na lutriji iz srbije i recimo bude izvucen dal ce mozda imati problema sto je prekrsio vizu?:blink:
|
e sad to zavisi, moje misljenje i ono sto ja znam je da ako je viza prekrsena i tamo je ostao, a prilikom prijave napisao adresu u USA gde zivi onda je ok, platice neku kaznu (cuo sam do 1000$) i to je to ali ako je data adresa ovamo kuci, onda se mora vratiti radi intervjua i tada nastaju problemi mozda tj.verovatno jer je ambasada kod nas izdala vizu koja je prekrsena i imaju puno razloga da sumnjaju u istinitost podataka koji taj ili ta daje
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sloba_Kg
(Poruka 6970)
...ako je viza prekrsena i tamo je ostao, a prilikom prijave napisao adresu u USA gde zivi onda je ok, platice neku kaznu (cuo sam do 1000$) i to je to ...
|
Ako je ilegalno tamo mislim da mu ne pomaze dobitak na DV lutriji vec samo amnestija ili vencanje sa nekim ko ima USA drzavljanstvo. Ako je kao sto kazes onda $1.000 nije nista za to, naravno uz DV dobitak.
|
Sloba_Kg |
25.01.2009 01:07 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik xeg
(Poruka 6976)
Ako je ilegalno tamo mislim da mu ne pomaze dobitak na DV lutriji vec samo amnestija ili vencanje sa nekim ko ima USA drzavljanstvo. Ako je kao sto kazes onda $1.000 nije nista za to, naravno uz DV dobitak.
|
to sam cuo od ljudi (ilegalaca ) koji su tamo, nije provereno i nemoguce je proveriti...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sloba_Kg
(Poruka 6979)
... nemoguce je proveriti...
|
Marija je ilegalac i izvucena je za DV, nije se pojavljivala odavno a imala je par postova na tu temu. Konsultuje i advokata, nadam se da ce uspeti i da ce se javiti sa lepim vestima.
|
Prekoracenje vize
Zanima me pošto sam prekršio J1 vizu, koja mi je važila 5 meseci, ja sam ostao 30 dana duže. Kada sam krenuo iz NY nisam imao apsolutno nikakvih problema. Sada planiram da idem opet preko bilo koje varijante, turističke, radne ...nebitno, od mog povratka prošlo je skoro godinu dana pa me zanima kakve su mi šanse da ponovo odem.
Nenad
|
landlord |
12.03.2009 12:37 |
Uh, pravo da ti kazem, iz iskustava koja sam do sada procitao, jako jako male su sanse da ti ponovo daju vizu. Cak i da dobijes na lutriji vjerovatno bi te zezali.
|
steficacvek |
12.03.2009 12:40 |
I ja mislim da ces tesko dobiti vizu. Moja poznanica je ostala 45 dana duze od onog vremena koje je navela da ce ostati (u prijavi obicno svi stave mjesec dana) i iako joj je viza bila na 6 mjeseci (znaci nije nista prekoracila, bila je nesto vise od 2 mjeseca tamo), drugi put kad je trazila zezali su je zbog toga i nije dobila turisticku.
Eh sad, opet od slucaja do slucaja je drugacije, ali moj savjet je da pokusas na neku bas dobru foru.
|
Pošto završavam mašinski fakultet, raspitao sam se da ovde u Bgu postoje naše firme (mašinske struke) koje šalju naše inženjere na rad u USA. Kolike su mi šanse da preko neke firme dobijem radne papire. Da li to nešto menja stvar ili ipak ne
|
steficacvek |
12.03.2009 12:45 |
Mislim da ti je to mozda najsigurnija opcija, kad vide da vec imas posao tamo. Ali opet, to je samo moje misljenje, zao mi je sto ti ne mogu vise pomoci
|
landlord |
12.03.2009 12:47 |
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:00. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.