ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Placanje na intervjuu kreditnom karticom (i ostalo cime Landu upropastismo temu!) (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=425)

Sloba_Kg 05.03.2009 23:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Amerikanac2009 (Poruka 8082)
Ajd na Balkanu skupi te pare! Jedino da orobis neku banku, ako uopste i imaju toliko para u kasi...

s tim da bi orobio banku moras da radis u njoj i da je onda orobis i kulturno izneses lovu i sakrijes pare u Sumaricama (Kragujevac) tj.zakopas na 5 razlicitih mesta i odes prijavis se u policiju i onda im postavljas zagonetke da bi nasli lovu
Misliiim...
Znaci ni tad...

Za one koji ne znaju ovo se stvarno desilo, lik orobio banku da bi dokazao zeni i tasti da nije sonja, e sad dal su nasli sve pare to ne znam.
Znam jedino da je letos spomen park prekopan ko nikad haha

landlord 05.03.2009 23:42

http://www.svensual.com/wikas/

http://dv2008.jenelle.net/DV2008%20B...08%20Blog.html

http://www.howtogetagreencard.info/

Evo tri bloga koja opisuju kako su ljudi prosli put od dobijanja prvog pisma do green carda

Leona 06.03.2009 00:51

Ma slazem se da u poredjenju sa svim beneficijama koje dobijamo, te pare su nista, ali ovdje gdje se zivi jako tesko, narocito u ovim teskim sada vremenima te pare jesu puno, narocito kada se i ostalo skupi izadje tu negdje oko 1200-1300$ za jednu osobu, sto i nije puno.
Mene bi u slucaju kada bih dobila jedino brinulo da na dan intervjua ne dam dzabe 775$ za vizu (sto mislim da sviju brine) jer ja pare koji oni traze da se na racunu imaju nemam! ja jos uvijek studiram svakako:grin:
stvarno, umijece bi bilo imati onolike pare.
A aos isto ne bih imala, sto znaci pitanje je dal bih ja dobila vizu:smrc:

kaneolopa 06.03.2009 01:12

@Leona
Nista nema da se brines nece oni tebi dati da ti platis a ne dobijes vizu :D

landlord 06.03.2009 08:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik kaneolopa (Poruka 8087)
@Leona
Nista nema da se brines nece oni tebi dati da ti platis a ne dobijes vizu :D

Ne bih se bas slozio sa tobom.. ima i ovakvih slucajeva..

poz

steficacvek 06.03.2009 08:33

Hajde reci nesto vise o tim slucajevima koje si nasao molim te. Bas me zanima zbog cega nekog na kraju i odbiju? Koji su razlozi i slucajevi?

Gringo 06.03.2009 08:58

Izvinjavam se sto upadam u ovu pricu sa zakasnjenjem ali zelio bih da podijelim jedan detalj u vezi s otpustom iz drzavljanstva BiH: dakle, ova taksa (bar je tako bilo prije par godina) je nesto preko 2000KM (oko 1000 EUR)!!!

Zana 06.03.2009 09:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Sloba_Kg (Poruka 8083)
Za one koji ne znaju ovo se stvarno desilo, lik orobio banku da bi dokazao zeni i tasti da nije sonja, e sad dal su nasli sve pare to ne znam.
Znam jedino da je letos spomen park prekopan ko nikad haha

A jel dokazao i da nije sonja kad su ga pustili na uslovnu, i opet uhapsili kad je premaskiran pokusao da orobi menjacnicu posle par dana....:grin::grin: O Boze, koji lik... btw, nasli su novce po razno raznim krovovima, grobovima etc...ali ih je stvarno navoz'o...njega bi trebalo kao u Catch me if you can da unajme da im razradi security taktiku... hihihihihihi

p.s. ode mas' u propas' sa ovom temom, ispremestacu postove za vikend, sorry Land! :nene:

Leona 06.03.2009 10:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik landlord (Poruka 8089)
Ne bih se bas slozio sa tobom.. ima i ovakvih slucajeva..

poz

eto ovoga se ja bojim:smrc:
zbog cega bi nekome odbili da daju vizu? koliko ja znam odbija se osudjenicima, teroristima, ljudima koji su zavrsili IV stepen vanredno.
Jel ima slucajeva da su odbili nekoga zbog nedostatka aos-a, koji mi je btw velika glupost, jer emigriramo ne idemo u posjetu nekome,
ili zbog male kolicine novce na racunu?

bas me interesuje

kaneolopa 06.03.2009 14:51

@ Land
Mislim da do sada nikome nisu dali da plati pa da odbili vizu... a svi znamo pod kojim uslovima se ne dobija viza. Ako nema 4 razlreda srednje skole, ako si osudjivan, ako imas AIDS, ako si terorista i ako si drzavljanin zemalja koje se ne primaju. Mislim da cak to negde pise na uslovima.
@ Leona
Nazovi ambasadu i vidi shta ti njima tacno trebas da dostavis, oni ti ne mogu reci donesi potvrdu o keshu ili donesi AOS, ali ako imas tako nesto pride ... onda je to dobra stvar. Njih interesuje samo to da neces pasti na teret drzave,na koji nacin ces to odraditi... oni manje vise don't care. Sto se tice sredstava na racunu... svakome je drugacije... neki su ostavili 2-4 hiljade neki 10-15 hiljada eura... sve zavisi. Ako imas neku imovinu na sebe ni to nije lose.
E sada ja ne mogu da se setim ali ljudi uzmite i pogledajte sta tacno pise na spisku u drugom pismu sta treba da se dostavi, ali nesto sam sigurna da ne pise da morada to biti AOS ili kesh.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:13.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.