ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Back to Serbia (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=467)

landlord 31.05.2009 19:10

dreameru, hvala na postu. Super opis. Jedva cekam da se i ja javim sa slicinim turistickim postom iz Bosne..:)

stizeljeto 31.05.2009 19:59

Super opis posjeta domovini. I mi cesto kada posjecujemo svoje (jer doma nismo bili niti zadnje cetri godine jer smo zivjeli u Makedoniji) osjecamo da smo u gostima, u prolazu. Cudan je osjecaj jer smo vec obitelj i stvorili smo zivot negdje drugdje i fali ti tvoj stan, tvoje kupatilo, tvoj mir u tvom domu. Naravno dom je tamo gdje je najuza obitelj, a to smo upravo mi sada, gdje god se nalazili u bijelom svijetu. Naravno jedva se ceka posjet roditeljima, obitelji koja je jos u rodnoj grudi, medutim dom je ipak tamo gdje smo sada i sigurno ce nam nedostajati kad krenemo na neko putovanje, pa makar ono bilo povratak u domovinu.

wrath:of:the:lich:king 20.12.2009 17:30

Nisam verovala da ce (bar ne uskoro) doci dan kada cu i ja moci da se upisem u ovu temu... Sasvim neocekivano, dobila sam najlepsi moguci poklon na svetu od muza i gazde: avionsku kartu za Beograd!!! Pratim dreamera i ne govorim roditeljima nista, bice to valjda najbolji poklon za Bozic mojoj mami...a ostalima za novu godinu ;)
Ne mogu da vam opisem kakav je to osecaj, skroz iznenada saznati da za 3 dana ides da vidis svoje! Ne mogu da spavam od uzbudjenja :))
Ne verujem da cu pisati iz Srbije jer bicu tamo nedelju dana, ne zelim ni jedan sekund da provedem za kompom (osim da se cujem sa muskom polovinom, koja nazalost ostaje u USA :( )

Zelim onima koji ove nedelje slave - srecan Bozic, a svima SRECNA NOVA GODINA!!!!!!!!

Misa 20.12.2009 18:35

Citat:

Prvobitno poslao korisnik wrath:of:the:lich:king (Poruka 13389)
Nisam verovala da ce (bar ne uskoro) doci dan kada cu i ja moci da se upisem u ovu temu... Sasvim neocekivano, dobila sam najlepsi moguci poklon na svetu od muza i gazde: avionsku kartu za Beograd!!! Pratim dreamera i ne govorim roditeljima nista, bice to valjda najbolji poklon za Bozic mojoj mami...a ostalima za novu godinu ;)
Ne mogu da vam opisem kakav je to osecaj, skroz iznenada saznati da za 3 dana ides da vidis svoje! Ne mogu da spavam od uzbudjenja :))
Ne verujem da cu pisati iz Srbije jer bicu tamo nedelju dana, ne zelim ni jedan sekund da provedem za kompom (osim da se cujem sa muskom polovinom, koja nazalost ostaje u USA :( )

Zelim onima koji ove nedelje slave - srecan Bozic, a svima SRECNA NOVA GODINA!!!!!!!!

Pa gde ces lepseg poklona!

Ako se budes setila, kada budes prolazila ulicom Cirila i Metodija i prodjes pored broja 13a (moja bivsa firma), udji unutra i samo im kazi da imaju pozdrave od Mise iz Amerike ;).

Srecna Nova godina, takodje!

steficacvek 20.12.2009 20:53

Bas sam i ja nekako sretna i uzbudjena zbog tebe! Sretan put i uzivaj tih 7 dana. A poslije cemo o utiscima. Sve najbolje i sretan Bozic i Nova!

landlord 21.12.2009 03:04

Ej.. majonezo.. srecan put.. srecni praznici ... i tvojoj boljoj polovici..
svaka mu cast na poklonu. Super ideja.
Javi se uskoro sa utiscima..

cile 21.12.2009 13:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik wrath:of:the:lich:king (Poruka 13389)

Drago mi je zbog tebe i tvog prelepog poklona!
Srecan put,dobrodosla i uzivaj!:;D:

wrath:of:the:lich:king 21.12.2009 18:50

Hvala svima koji se raduju zbog mene. Nadam se da cete svi biti u prilici da dozivite ovakvo iznenadjenje nakon 9 meseci u Americi. Znam da ce neki sad reci, eh tek je 9 meseci proslo a vec mora kuci, ali ja sam JAAKO nostalgicna i vezana za roditelje. Veceras pakovanje i prekosutra u ovo vreme cu stici na aerodrom u BG. Serbia here I come!!!!

D$D 22.12.2009 04:48

E a ti bi Borise mogao kod nas u Chicago za praznike cisto da ne tugujes , mislim bice piva za novu godinu .... valjda.:ziveli2:
Majo srecan put i lepo se provedi

wrath:of:the:lich:king 22.12.2009 05:39

Hvala puno na lepim zeljama ;)

P.S. mi smo incognito, de obrisi ta imena!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:39.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.