ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   ZelenaLutrija.com - O sajtu (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Izmena naslovne stranice (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=531)

lenhi 12.11.2009 12:43

Ja kad pročitam nove poruke na forumu i vratim se na početak, opet mi se prijavljuje isti broj "novih poruka" (u desnom gornjem dijelu) i ako sam ja to pročitao. Dok se ne odjavim i ponovo prijavim, uvijek mi stoji broj nepročitanih poruka isti, i prije i posle čitanja.
Gdje treba kliknuti da se vratim normalno nazad na glavnu stranicu zelenalutrija.com, a da mi prijavi te poruke (u gornjem desnom dijelu) koje sam pročitao kao pročitane nakon čitanja, i da ostane da piše "nove poruke: 0" ?

dragonn 12.11.2009 17:01

A jes't mi je sajt juche 11.11. izlgedao malo cudno, a ja mislio da je to do browsera posto nisam sa svog kompa razgledao sajt :naughty:... Al sto neko vec rece, promene su uvek dobrodosle ako su na bolje naravno, ja sam uvek za testiranje novina :grin: ( nisam mislio pod novinama na stampu :lool: ).

dreadnot 13.11.2009 10:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik lenhi (Poruka 12504)
Ja kad pročitam nove poruke na forumu i vratim se na početak, opet mi se prijavljuje isti broj "novih poruka" (u desnom gornjem dijelu) i ako sam ja to pročitao. Dok se ne odjavim i ponovo prijavim, uvijek mi stoji broj nepročitanih poruka isti, i prije i posle čitanja.
Gdje treba kliknuti da se vratim normalno nazad na glavnu stranicu zelenalutrija.com, a da mi prijavi te poruke (u gornjem desnom dijelu) koje sam pročitao kao pročitane nakon čitanja, i da ostane da piše "nove poruke: 0" ?

Ja privatne poruke otvorim u novom tabu, a kad osvezim stranu sa koje sam ih otvorio odmah mi vrati da je 0 neprocitanih... nemam taj problem. Kao sto sam ranije postovao, meni ne rade satovi iznad tog dela. Izgleda - koliko browsera - toliko cudi, svakom nesto fali...

American dream 13.11.2009 10:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dreadnot (Poruka 12528)
Ja privatne poruke otvorim u novom tabu, a kad osvezim stranu sa koje sam ih otvorio odmah mi vrati da je 0 neprocitanih... nemam taj problem. Kao sto sam ranije postovao, meni ne rade satovi iznad tog dela. Izgleda - koliko browsera - toliko cudi, svakom nesto fali...

vjerujem da ti satovi ne rade jer nemaš integriran flash player u browser. probaj ga instalirati preko add on-a.

dreadnot 13.11.2009 10:18

Kada otvorim "Manage Add-ons" na prvom mestu je Shockwave Flash Object, ako je to to. Nemam pojma da li je integrisan ili ne, i kako da promenim. Ako te ne mrzi, posalji mi pp da ne gusimo ovde. Unapred hvala.

dreadnot 13.11.2009 13:51

Srdjevicu, javno pohvaljujem American Dreama jer mi je resio problem. Trebalo je samo instalirati najnoviju verziju Flasha i sve je proradilo. Eto, ako se nekome desi ista stvar, nek pokusa sa ovim resenjem, kod mene je upalilo.

srdjevic 14.11.2009 03:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik lenhi (Poruka 12504)

Da, trenutno je podešeno da Vam kešira podatke na prvom pristupu... namestiću da refresh-uje na svakih 5-10 minuta... Hvala na prijavi bug-a. :grin:

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dreadnot (Poruka 12537)
Srdjevicu, javno pohvaljujem American Dreama jer mi je resio problem. Trebalo je samo instalirati najnoviju verziju Flasha i sve je proradilo. Eto, ako se nekome desi ista stvar, nek pokusa sa ovim resenjem, kod mene je upalilo.

Odlično, baš mi je drago da to čujem... Ima smisla, flash-based su... :)

dragonn 14.11.2009 03:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dragonn (Poruka 12511)
A jes't mi je sajt juche 11.11. izlgedao malo cudno, a ja mislio da je to do browsera posto nisam sa svog kompa razgledao sajt :naughty:... Al sto neko vec rece, promene su uvek dobrodosle ako su na bolje naravno, ja sam uvek za testiranje novina :grin: ( nisam mislio pod novinama na stampu :lool: ).

Ne vredi - moram sebe da "pohvalim" u vezi ovoga sto sam napisao vec... Nije razlog taj sto sam iz net caffea gledao sajt nego je taj sto sam ja tamo usao na pocetni deo sajta www.zelenalutrija.com a ne direktno na forum tako da je verovatno samo meni izlgedalo drugacije posto sam po prvi put posle tolliko vremena video bash pocetni deo sajta... Eto bolje da se ja sam ispravim...moja greska :rolleyes:

Zana 14.11.2009 08:19

Bio si u pravu prvi put :grin: Home Page jeste novina - ovonedeljna :grin:

dreadnot 17.11.2009 09:55

Ko o cemu, ja o problemima... Zapravo, i nije neki problem, vec neocekivano ponasanje - jako mi se dopada ujutru kad dodjem na posao da natenane, uz kaficu, listam poruke i pregledam sta se desava na forumu. Osnovna pomoc mi je oznaka sta nije procitano, gde su novi postovi, pa nema lutanja. Medjutim, desava se s vremena na vreme da obidjem prve dve - tri grupe tema, a da mi onda, po povratku na glavnu stranu foruma sve ostalo oznaci kao da je vec procitano. Iako po datumu vidim da je novi post, on nije boldovan kada udjem u tu sekciju, kao ni ikonica ispred grupe koja kaze da ima neprocitanih postova. Zasto?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:18.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.