-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
dragance |
13.04.2010 19:40 |
a za šta služi kompjuter? :)
|
Kompjuter i internet su predivna stvar, ali stampano je stampano, bar za mene. Dok ne uzmem u ruke i ne prelistam, nema tu prave srece.
Sa druge strane, zbog sve brzeg protoka na internetu sam potpuno zanemario televiziju (sto uopste nije tako lose).:grin:
|
dragance |
13.04.2010 21:55 |
Pa dobro, svako nadje ono što mu odgovara.Ja npr nemam živaca da listam knjige, dosta vremena provim pored računara i čitanje knjiga u pdf formatu mi je mnogo lakše.Ono što sam hteo da kažem zapravo, bitno je da postoji volja za učenjem, sad kako je materijal prezentovan, to bi trebalo biti manje bitno.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dragance
(Poruka 14978)
Pa dobro, svako nadje ono što mu odgovara.Ja npr nemam živaca da listam knjige, dosta vremena provim pored računara i čitanje knjiga u pdf formatu mi je mnogo lakše.Ono što sam hteo da kažem zapravo, bitno je da postoji volja za učenjem, sad kako je materijal prezentovan, to bi trebalo biti manje bitno.
|
Apsolutno ispravno razmisljanje.:bravo:
|
Neverhood |
14.04.2010 10:37 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dragance
(Poruka 14978)
|
Provodim citav da za racunarom osim kad sam na putu do kuce ili na terenu. Inace na poslu bas prevodim sa engleskog neko uputstvo tako da mi je trenutno dosta digitalnog teksta. Bas prija da se zavalim u fotelju ili u krevet pa da citam stampano. Ali to je sto kazes, ko sta voli....
|
Cao svima,
htela sam da resim neke od ovih testova koji su postavljeni na prvoj strani medjutim nisam uspela da ih otvorim. Jel pokusao neko da resi ovaj test
http://www.britanicca.rs/index.php?o...pper&Itemid=83 ? ja sam imala 75 od 90 odgovora? Jel bi znao neko kako se kotiram sa tim znanjem na americkom trzistu ?:grin::;D::;D:
|
Jako dobro :==D:
Zanimljiv testic, moj skor je 80% (72/90). Ocekivao sam i vise,ali sam se ipak malo precijenio.
|
Interesantno, i ja sam se precenio :D ocekivao sam preko 90 kad sam video kako je lak. :==D:
85.5%(77/90)
|
dreadnot |
26.04.2010 08:59 |
Ajde da se malo puvakam - 81 od 90 (90%). Zanimljiv test... Samo je naizgled lak, neka pitanja zaista jesu, ali je negde bas tricky...
|
imarkovic |
26.04.2010 11:05 |
Pa moram onda i ja da se malo hvalim: 93,333333333...% (84/90):woohoo:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:07. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.