ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Moze li pomoc oko aplikacije za DV lottery (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=720)

Neverhood 20.09.2010 14:44

1. Bez nasih slova. Znaci vic umesto vić itd
2. Pa sve je na slici. A pises adresu na koju da te obaveste. Mada po ovogodisnjem zvanicnom uputstvu nece biti sta da ti salju.
http://www.zelenalutrija.com/prijava...rification.jpg
3. A zasto ti je problem upisati postanski?

Zimov 20.09.2010 15:33

In care of tamo pise aleksandar vasic
E SAD ISPOD NJEGA to polje. U njega ide celo dr. Petra Celovica 10/b ili ide nesto i u polje ispod. TO MI BAS NIJE JASNO
dole u City/Town ide moj grad
Country/province ide drzava Srbija

Jos nesto, broj telefona ide za srbiju +381-35-xxx-xxx jel tako?

Neverhood 20.09.2010 16:46

Ja sam sve stavio u jedan red(prvi) jer imam samo ulicu i broj kao i ti. Mada ja nisam izvucen :ajojoj:
Jeste +381-XX-...

spectra 20.09.2010 23:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zimov (Poruka 18104)
In care of tamo pise aleksandar vasic
E SAD ISPOD NJEGA to polje. U njega ide celo dr. Petra Celovica 10/b ili ide nesto i u polje ispod. TO MI BAS NIJE JASNO
dole u City/Town ide moj grad
Country/province ide drzava Srbija

Jos nesto, broj telefona ide za srbiju +381-35-xxx-xxx jel tako?

http://www.zelenalutrija.com/forum/s...8&postcount=85

Zimov 22.09.2010 11:05

E, spectra hvala ti ko bratu.

PS: Apt ili apartment :)

Zimov 22.09.2010 11:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Neverhood (Poruka 18105)
Ja sam sve stavio u jedan red(prvi) jer imam samo ulicu i broj kao i ti. Mada ja nisam izvucen :ajojoj:
Jeste +381-XX-...

Nema veze. Salji Jovo nanovo. Presaberi sve i budi fin decko na slici :drool:

lover 22.09.2010 21:23

Pozdrav!
Ove godine prvi put cemo se prijaviti supruga i ja. Interesuje me jedna stvar.
U dijelu prijave gdje se pise grad u kome si rodjen, stavlja se naravno mjesto u kojem si rodjen. E sad, ja nisam rodjen u bolnici (kao vecina ljudi i pise im se samo grad u rodnom listu), vec kod kuce i to u prigradskom naselju, pa mi u rodnom listu pise mjesna zajednica i grad kojem pripada ta mz. Da li da stavim oba naziva ili samo grad. Nadam se da je bilo slicnih primjera i volio bih da se jave i objasne kako su oni popunjavali prijavu.

Hvala unaprijed!
Pozzz

lover 22.09.2010 23:00

Hajde ljudi ukljucite se! Nije valjda da nema nikoga sa slicnim iskustvom...:smrc:

Zana 22.09.2010 23:36

Ja nisam bila u takvoj situaciji, ali bih napisala onako kako pise u licnoj karti i pasosu - grad ce svakako da se poklopi. E sad, pre ce oni to da porede sa pasosem nego bilo cime drugim, a ako bas pitaju lepo im kazes da se tako upisuje kod onih sto su rodjeni kod kuce...bar bih ja tako uradila. Znaci, ja bih samo stavila mesto (ako tako pise u licnoj karti i pasosu)...vracam sad film unazad, ali stvarno ne mogu da se setim da je neko imao takvu situaciju od ljudi koji su se prijavljivali (jesam u privatnom zivotu, ali ne na forumu). :nene:

Score 23.09.2010 10:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik lover (Poruka 18162)
Pozdrav!
Ove godine prvi put cemo se prijaviti supruga i ja. Interesuje me jedna stvar.
U dijelu prijave gdje se pise grad u kome si rodjen, stavlja se naravno mjesto u kojem si rodjen. E sad, ja nisam rodjen u bolnici (kao vecina ljudi i pise im se samo grad u rodnom listu), vec kod kuce i to u prigradskom naselju, pa mi u rodnom listu pise mjesna zajednica i grad kojem pripada ta mz. Da li da stavim oba naziva ili samo grad. Nadam se da je bilo slicnih primjera i volio bih da se jave i objasne kako su oni popunjavali prijavu.

Hvala unaprijed!
Pozzz

Ja bih licno stavio kao sto Zana kaze, ono sto pise u licnoj karti i pasosu, to je relevantan dokument i imas dokaz da si napisao zvanican podatak i niko to ne moze da ti zameri, pa ni ameri...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:09.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.