ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Lista prijavljenih DV-2016 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1502)

bilic101 05.05.2015 17:53

Ma ne moze niko da me ubjedi da je ovo klasicna lutrija.

Ovdje mora da bude klasifikacije neke sigurno.

Kako kog, ja evo vec pokusavam cijeli sat da provjerim status ali mi stalno pokazuje sljedece:

"Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20161O0DZWY3DOV9) Confirmation Number is required."

Moze neka pomoc?

Jedno 50 puta sam ga upisivao i stalno mi isto ponavlja...
Da me ne bi pogresno razumjeli, imam screenshot od coda.

KatarinaDragan 05.05.2015 18:25

sta se desava zna li neko

The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page ova poruk izlazi iako sam ubacio sve tacne podatke

Marko_ 05.05.2015 18:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik KatarinaDragan (Poruka 53568)
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page ova poruk izlazi iako sam ubacio sve tacne podatke

ne znam ,meni udje svaki put ok na sajt, samo sto pise HAS NOT BEEN SELECTED :))

bilic101 05.05.2015 18:42

Evo proslo je sve konacno.
Vjerovatno je server bio opterecen a mi svakako kao sivonje navalili.

Nazalost, nitko od nas 8 nije uspio dobiti.
Takva valjda sudbina. Idemo dalje...

Sad makar znam, da se konacno okrecem Evropi.

Hvala svima na pomoci.

ercard 05.05.2015 18:59

katarina ili si zamjenila broj nula i slovo o, kao sta sam ja ili probaj umjesto prezimena upisat samo ime

KatarinaDragan 06.05.2015 04:45

kucao sam proslogodisnji broj

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Marko_ (Poruka 53573)
ne znam ,meni udje svaki put ok na sajt, samo sto pise HAS NOT BEEN SELECTED :))

kucao sam proslogodisnji broj...onda kliknuo na forget number i oni mi izbacili novi number...joj i nista

KatarinaDragan 06.05.2015 04:51

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........

Has not.....jbshdysj*(&*^^%^&$%%$$#........sta reci.....ostadosmo u mraku

bilic101 06.05.2015 09:28

Ja iskreno ne znam sta je ovo. Eto nas se 8 prijavilo, prijatelja, ne porodice i da nitko od nas ne dobije, pa zaista....

Mnogo smo bili razocarani jucer ali danas je novi dan, novi prilike. Zivot ide dalje, a sto se Amerike tice, do boljih dana.

Nego, ima li netko kakvu informaciju, da li Kanada slucajno ima ovakav tip lutrije? Hvala

Emiiuki 06.05.2015 17:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bilic101 (Poruka 53792)
Ja iskreno ne znam sta je ovo. Eto nas se 8 prijavilo, prijatelja, ne porodice i da nitko od nas ne dobije, pa zaista....

Mnogo smo bili razocarani jucer ali danas je novi dan, novi prilike. Zivot ide dalje, a sto se Amerike tice, do boljih dana.

Nego, ima li netko kakvu informaciju, da li Kanada slucajno ima ovakav tip lutrije? Hvala

Za Kanadu ne postoji lutrija već imaju regularne useljeničke programe. Moraš ispnjavati određene kriterijume obrazovanja, radnog iskustva, znanja engeskog i imati na računu od 15.000 do 20+000 dolara, u zavisnosto od broja članova porodice.
Nije lako ali ni nemoguće.

euroclydon 07.05.2015 23:18

Evo ni ja ni supruga nismo izvuceni:smrc: ..... pitam se da li je neko prosao od nas prijavljenih sa foruma.
Pozdrav!

Amerika44 07.05.2015 23:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik euroclydon (Poruka 54247)
Evo ni ja ni supruga nismo izvuceni:smrc: ..... pitam se da li je neko prosao od nas prijavljenih sa foruma.
Pozdrav!

jeste, javili su se neki dobitnici...ni ja nisam izvucena...

draskoni 08.05.2015 12:02

Prijavljen 3 put(mislim da je tako) i .......sipaaak! :D Trazimo druge opcije za odlazak i cekamo sledecu godinu! Cestitam svim izvucenim!! Lucky bastards! :D

wanderlustica 08.05.2015 14:50

Suprug i ja takodje nista :smrc:

Sledeci put se prijavljujem sama, mozda mi je on maler, ako me izvuku taman da se razvedem i otkacim vise dosadu...... :wee:

Teddy 08.05.2015 15:03

Ti si show LOL,....ja prijavio sestru i njenu porodicu , prijatelje ,....cini mi se da cu Oktobru samo da popunim prijavu za sebe :-)

Mablica 08.05.2015 17:10

pozdrav svima,

* prijava 2012 nov. (devojka i ja)

* 2013 maj. ona nista, ja dobio, ali mi je broj bio visok 48195, i naravno nisam doso do intervijua

* prijava 2014 nov. (sada zena i ja)

* 2015 maj. ja nista, ona dobila ima nizak broj 19000, tako da smo u sokirani ove godine smo dobili i cerkicu koja sad ima 3 ipo meseca, i iskreno se nadam da cemo sad dogurati do intervijua i svi u kompletu otici....:1072:

itih 08.05.2015 23:42

Jedno 50 puta sam ga upisivao i stalno mi isto ponavlja..........

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bilic101 (Poruka 53527)
Ma ne moze niko da me ubjedi da je ovo klasicna lutrija.

Ovdje mora da bude klasifikacije neke sigurno.

Kako kog, ja evo vec pokusavam cijeli sat da provjerim status ali mi stalno pokazuje sljedece:

"Invalid Confirmation Number: Please enter the correct confirmation number that is 16 characters long (example: 20161O0DZWY3DOV9) Confirmation Number is required."

Moze neka pomoc?

Jedno 50 puta sam ga upisivao i stalno mi isto ponavlja...
Da me ne bi pogresno razumjeli, imam screenshot od coda.

I ja sam 10-15 puta, Tad sam samo ukucao PREZIME i na zalost Nisam dobitnik, Prijavio sam sebe i druge 4 osobe i NIKO Nije dobio !

bilic101 09.05.2015 01:20

Da li neko zna koliko je ljudi iz BIH tacno dobilo??

Hvala na odgovorima i sretno svima koji su dobili, da se sto prije uklope u drustvo i pronadu sebi adekvatne poslove.

deep_dish 09.05.2015 07:33

Drugar iz Banja Luke kojeg sam prijavio je dobio. Relativno nizak broj 12XXX....
Prosle godine sa istog racunara sam prijavio curu svoju koja je dobila 14XXX. U januaru imala intervju, palimo za mjesec dana.

p.s. Prodajem racunar :grin::grin::grin::grin::grin:

ana_pekica 09.05.2015 08:43

Hahahhah... Kupujem odmah :D

Cuvaj taj kompjuter, kontaktiracemo te svi novembra da nas prijavis :)

tijana2401 10.05.2015 14:04

Zdravo svima, evo i ja da se javim...izvucena sam ove godine :naughty: Planiram da se vencam za svog decka i da odemo zajedno :) :1081: Zelim svim izvucenim puno sreceee!!

tijana2401 10.05.2015 15:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik deep_dish (Poruka 54368)
Drugar iz Banja Luke kojeg sam prijavio je dobio. Relativno nizak broj 12XXX....
Prosle godine sa istog racunara sam prijavio curu svoju koja je dobila 14XXX. U januaru imala intervju, palimo za mjesec dana.

p.s. Prodajem racunar :grin::grin::grin::grin::grin:

Ej pa cestitam..:D A jel ste se cura i ti vencali ili kako? :) Kontam da jeste, pa bi mi znacilo vase iskustvo, jer su na forumu sve starija iskustva. Pozdrav

IgorMAD 10.05.2015 15:30

Na koliko tema jos treba da postavis isto pitanje o vencanju da bi na kraju shvatila da treba sama da se potrudis malo i prelistas bar 100 tema koje pisu o tome???

tijana2401 10.05.2015 15:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik IgorMAD (Poruka 54423)
Na koliko tema jos treba da postavis isto pitanje o vencanju da bi na kraju shvatila da treba sama da se potrudis malo i prelistas bar 100 tema koje pisu o tome???

Pa mislim da nije zabraanjeno postaviti pitanje...Nema potrebe za bezobraznim tonom, stvarno. Ovde smo svi da bi jedni drugima pomogli. Naglasila sam da sam prelistala ceo forum, to radim vec 2 dana, ali su to stari postovi.

voja82 10.05.2015 16:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tijana2401 (Poruka 54420)
Ej pa cestitam..:D A jel ste se cura i ti vencali ili kako? :) Kontam da jeste, pa bi mi znacilo vase iskustvo, jer su na forumu sve starija iskustva. Pozdrav

A sta te konkretno interesuje? Ako imas decka, a izvucena si, vencajte se sto pre to bolje, tako da odma i njega ubacis u DS260 kao supruznika. A na intervju ponesti sto vise fotografija sto obicnih sto na CD-u i sto vise dokaza koji ce im potvrditi da se zaista zabavljate, a ne da ste se vencali iz koristi.

Tomislav1970 10.05.2015 16:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tijana2401 (Poruka 54425)
Pa mislim da nije zabraanjeno postaviti pitanje...Nema potrebe za bezobraznim tonom, stvarno. Ovde smo svi da bi jedni drugima pomogli. Naglasila sam da sam prelistala ceo forum, to radim vec 2 dana, ali su to stari postovi.

Nije zabranjeno postavljanje pitanja, ali u temi koja ima veze sa tim pitanjem. Nemoj da postavljas isto pitanje u svakoj temi, a narocito ne u temi koja nema veze sa tvojim pitanjem.
I ako su odgovori stariji, ne znaci da se nesto promijenilo.
Nemoj da forum prelistavas vec citaj. Detaljno. To sto si pitala odgovoreno je vise puta i sve je objasnjeno.
Ovakvim pisanjem spamujes teme i sprecavas da ljudi koji su zainteresovani za temu u kojoj ti pogresno pises dodju do potrebnih odgovora.

Kako je tebi sada, bilo je mnogima prije tebe. Samo se opusti i sve ce biti u redu. Svi odgovori postoje na forumu, i imas vise nego dovoljno vremena :-)

USABIH 16.08.2015 18:18

Danas sam se registrovao na ovu stranicu, izvuceni smo za 2016-tu, a broj je 13xxx, inace iz Bosne sam...
Pozzz za sve izvucene i sretno!

grabovac84 19.08.2015 18:00

Au kakvo zatisje pred buru....zadnja dva dana forum je utihnuo opasno....cekaju se neka pisma kolko vidim :)....prosto mi deluje nemoguce kada vidim nakon celog dana ne ulaska na forum da pise novih poruka 0...:)

Stromae 20.08.2015 09:25

Heheh grabovac84 isto razmisljam, ali mislim da ljudi pokusavaju da ne razmisljaju o tome dok cekaju, i zaokupe svoje vreme i misli drugim stvarima. Meni to nekako ne polazi za rukom u ovim tmurnim danima :;D:

grabovac84 20.08.2015 13:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Stromae (Poruka 56308)
Heheh grabovac84 isto razmisljam, ali mislim da ljudi pokusavaju da ne razmisljaju o tome dok cekaju, i zaokupe svoje vreme i misli drugim stvarima. Meni to nekako ne polazi za rukom u ovim tmurnim danima :;D:

Ma ne polazi nikome svi mi razmisljamo o tome po ceo dan nego ne pricamo o tome :grin:
Bice valjda uskoro...nadamo se...a iskreno ne znam ni o cemu bi pisali trenutno dok ne stignu prvi mailovi za 2016 :grin:

markoni 20.08.2015 15:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik grabovac84 (Poruka 56309)
Ma ne polazi nikome svi mi razmisljamo o tome po ceo dan nego ne pricamo o tome :grin:
Bice valjda uskoro...nadamo se...a iskreno ne znam ni o cemu bi pisali trenutno dok ne stignu prvi mailovi za 2016 :grin:

Hej Grabovac84, pretpostavljam da si otkljucavao DS 260, da bi uneo neke izmene, pa rekoh da te pitam, da li otkljucan formular izgleda isto kao pre prvog slanja (potpisivanja) ili ima neke razlike

Ja se dvoumim da izvadim novi pasos, jer sam ekstremno smrsao u odnosu na sliku u pasosu... pa covek treba da se zagleda malo bolje da bi me "prepoznao"...

koliko se secam, pre nego sto sam potpisao ds 260, da je bilo par dodatnih pitanjaca tipa:

-koji vam je broj pasosa;
-da li vam je neko asistirao u popunjavanju

pa se pitam, da li se ta dodatna pitanja opet ponavljaju, kada se ponovo salje ds 260 (nakon otkljucavanja)

druga opcija ako hocu da menjam pasos, pretpostavljam da mi je mozda da cekam da mi zakazu intervju, pa da tada izvadim novi pasos, pa zovnem ambasadu u Beogradu da im javim da mi se promenio broj pasosa... da li bi oni prihvatili tu promenu tada...

grabovac84 20.08.2015 16:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik markoni (Poruka 56310)
Hej Grabovac84, pretpostavljam da si otkljucavao DS 260, da bi uneo neke izmene, pa rekoh da te pitam, da li otkljucan formular izgleda isto kao pre prvog slanja (potpisivanja) ili ima neke razlike

Ja se dvoumim da izvadim novi pasos, jer sam ekstremno smrsao u odnosu na sliku u pasosu... pa covek treba da se zagleda malo bolje da bi me "prepoznao"...

koliko se secam, pre nego sto sam potpisao ds 260, da je bilo par dodatnih pitanjaca tipa:

-koji vam je broj pasosa;
-da li vam je neko asistirao u popunjavanju

pa se pitam, da li se ta dodatna pitanja opet ponavljaju, kada se ponovo salje ds 260 (nakon otkljucavanja)

druga opcija ako hocu da menjam pasos, pretpostavljam da mi je mozda da cekam da mi zakazu intervju, pa da tada izvadim novi pasos, pa zovnem ambasadu u Beogradu da im javim da mi se promenio broj pasosa... da li bi oni prihvatili tu promenu tada...

Pa kada otkljucas isto je sve kao pre potpisivanja....znaci sve mozes da menjas kao prvi put da popunjavas....mozda je pametno da ne otkljucavas zbog toga nego kada budes dobio datum da onda pises ambasadi i da im kazes za to da hoces da vadis novi pasos....onda ces i stari i novi nositi u ambasadu zajedno.....eto mada treba videti i sa MUP om moze li se vaditi uopste novi pasos kada hoces i zbog cega hoces ili mora stari da istekne....

markoni 21.08.2015 06:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik grabovac84 (Poruka 56311)
Pa kada otkljucas isto je sve kao pre potpisivanja....znaci sve mozes da menjas kao prvi put da popunjavas....mozda je pametno da ne otkljucavas zbog toga nego kada budes dobio datum da onda pises ambasadi i da im kazes za to da hoces da vadis novi pasos....onda ces i stari i novi nositi u ambasadu zajedno.....eto mada treba videti i sa MUP om moze li se vaditi uopste novi pasos kada hoces i zbog cega hoces ili mora stari da istekne....

Da, tako cu I da uradim... tek kada mi zakazu datum, a do tada imam jos najmanje 4-5 meseci (do zakazivanja termina) ... a I ako ne bude moglo, I na ovom se ipak vidi da sam to ja... pa bi I to verovatno proslo... mozda ja samo nepotrebno komplikujem...

grabovac84 21.08.2015 12:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik markoni (Poruka 56316)
Da, tako cu I da uradim... tek kada mi zakazu datum, a do tada imam jos najmanje 4-5 meseci (do zakazivanja termina) ... a I ako ne bude moglo, I na ovom se ipak vidi da sam to ja... pa bi I to verovatno proslo... mozda ja samo nepotrebno komplikujem...

Ma to sto komplikujes to je razumljivo....svi to radimo veruj mi....samo za ovo nema frke ne brini bice u redu...:grin:

v_wizard 07.01.2016 09:20

pozdrav svima,
hteo sam da pitam kako napreduje lista, do kog su broja stigli sa intervjuima? Jal kasne, zure ili je isti tempo kao i prosle godine?

Pozz

Tikica 09.01.2016 01:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik v_wizard (Poruka 59191)
pozdrav svima,
hteo sam da pitam kako napreduje lista, do kog su broja stigli sa intervjuima? Jal kasne, zure ili je isti tempo kao i prosle godine?

Pozz

Ovim poslenjim VB su malo usporili (20800 za mart), ali to je negde i sasvim logicno buduci da je ove godine izvuceno dosta manje ljudi (prema CEAC podacima koji su izasli skoro, za Evropu je najvisi CN 24517).
U svakom slucaju Evropa ce ove godine biti current 100% juna/jula okvirno :grin:

v_wizard 09.04.2016 08:44

Pozdrav ljudi,

kako napredujemo? Do kojih brojeva su stigli sa pozivima za intervju?

BetterFuture 09.04.2016 21:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik v_wizard (Poruka 60344)
Pozdrav ljudi,

kako napredujemo? Do kojih brojeva su stigli sa pozivima za intervju?

Za April cut-off je 24500.

https://travel.state.gov/content/vis...pril-2016.html

v_wizard 10.04.2016 06:44

Nisam bas shvatio is teksta, da li ce 24500 biti pozvan na intervju do kraja aprila ili kako? Sta tacno znaci cut-off?

Kuguar 10.04.2016 13:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik v_wizard (Poruka 60363)
Nisam bas shvatio is teksta, da li ce 24500 biti pozvan na intervju do kraja aprila ili kako? Sta tacno znaci cut-off?

Nov si, pa prelistaj forum. Poenta je da je za april mesec, presek na 24500. Odnosi se na dobitnike od proslog maja.

v_wizard 10.04.2016 14:51

I ja jesam dobitnik od proslog maja. Deo koji ne shvatam iz "cat-off za maj je 24500" je kad cu ja sa brojem 22xxx biti pozvan na intervju.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:33.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.