- -
Dv - 2021
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)
tw33tyl1na |
24.10.2019 07:24 |
Naravno da nije problem niti moze biti problem. Pa, pretpostavka je da, primera radi, supruznici kada popunjavaju pojedinacne prijave salju sa istog racunara, samim tim je ista IP adresa.
|
Димитрије |
24.10.2019 08:45 |
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik edo edoni
(Poruka 78792)
Imam jedno pitanje. Zivim u Njemackoj godinu dana pa me zanima sta da stavim kao adresu kad budem popunjavao aplikaciju hvala.
|
Pozdrav,
poslao sam isti upit americkoj ambasadi u BIH. Rekli su mi da stavim mjesto stanovanja,tj da stavim adresu gdje zivim trenutno.
Pozdrav
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik edo edoni
(Poruka 78792)
Imam jedno pitanje. Zivim u Njemackoj godinu dana pa me zanima sta da stavim kao adresu kad budem popunjavao aplikaciju hvala.
|
Znam ja odgovor. Ovo je lako! Upises "Spanija".
:wtf:
|
Димитрије |
26.10.2019 15:30 |
Да ли је неко читао о ''Information on Public Charge'' на сајту и шта тачно ово значи?
|
Димитрије |
26.10.2019 18:21 |
прошле године колико се сећам слике су морале бити тачно 600х600, а ове године видим најмање морају бити 600х600 а највеће димензије 1200х1200.
|
E, do kog datuma bese su prijave?
Ja jos ne odigrah, nesto me mrzi...
Do prvog, treceg? :sleeping:
:naughty:
:946185:
:dedica1:
|
E, da...
I jos nesto bih da pitam.
Kakva bese treba da je fotografija, zna li neko?
:lool:
|
Od 03. 11. sve buduće imigrante "kači" proklamacija o health insurance. Pretpostavka je da će se to odraziti u praksi vodjenja intervjua u ambasadi, t. j. treba računati na to da će pored ostalih pitanja biti postavljeno i pitanje "Da li razumijete da je potrebno da imate health insurance plan kad stupite na američko tlo". O toj predstojecoj praksi još nema detaljnih informacija. Na britovom sajtu ima više o tome kako pribaviti 'quotes" za health insurance plan, te www za quotes. "Quotes' bi trebale biti isprintane prije intervjua i služile bi kao dokaz da je aplikant time "odradio domaću zadaću" i da zna sta ga čeka.
|
teodorinho |
27.10.2019 19:41 |
Prijavili se i ove godine... Puno srece svima na izvlacenju u maju. :book:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:58. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.