Aleksandar381 |
17.09.2020 10:21 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Michi20
(Poruka 81030)
|
Nemoj puno da obraćaš pažnju na to, i meni stoji datum 03.Mart :) i status "sastanak"
|
BOKA nam se ne oglašava. Sigurno je bila proslava😀😀🍾🍾🍻🍺
|
Ocekivao sam do sada bar 50ak ljudi da se jave da su zavrsili intervju do sada. Kako mi covek rekao iz ambasade skoro, nece stici od posla da zavrse ni named plaintiffs. Pa oni ne rade nista ocigledno. Jel dobio neko vizu uopste osim par coveka sto se javilo? 0_o ?
|
Aleksandar381 |
17.09.2020 13:52 |
Ne znam da li se iko javio daje dobio vizu u ovoj "drugoj turi". Svakako je malo čudno da pored tolike hitnosti polako prolazi već druga nedelja .... a 21.09 treba sudiji da se preda izveštaj šta je urađeno. Ko zna možda spremaju u pozadini dokumentaciju pa onda odjednom sve da urade
|
Moje neko razmišljanje je da je možda i bolje da što manje ljudi stigne do 21.09. i da sa takvom situacijom izađu pred sudiju. Mislim da su veće šanse za neko produžavanje roka ukoliko je broj izdatih viza manji i ukoliko se pokaže da ambasade nisu u stanju da u kratkom roku završe veći broj slučajeva.
|
Aleksandar381 |
17.09.2020 14:35 |
To je sad veliko pitanje na koje ćemo dobiti odgovor za neki dan, problem je što izgleda sudija nije bas 100% siguran da li sme to da uradi. Ako uradi nešto za šta nema zakonsko pravo onda će uslediti žalba i sve ide na viši sud koji ima argumente da i dosadašnju presudu poništi, a to niko ne želi.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pablo
(Poruka 81036)
Ocekivao sam do sada bar 50ak ljudi da se jave da su zavrsili intervju do sada. Kako mi covek rekao iz ambasade skoro, nece stici od posla da zavrse ni named plaintiffs. Pa oni ne rade nista ocigledno. Jel dobio neko vizu uopste osim par coveka sto se javilo? 0_o ?
|
Ako imaš informacije od tih koji su dobili vize, nek nam prenesu da li su im tražili neku dodatnu dokumentaciju.
|
Aleksandar381 |
17.09.2020 16:00 |
Pozdrav svima, ako je sudeći po ceac sajt-u:
Your visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon. If there are further questions, or if we need updated contact information, you will be contacted.
For more information, please visit TRAVEL.STATE.GOV.
:ludak::ludak::ludak::ludak::ludak::ludak::ludak:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Aleksandar381
(Poruka 81043)
Pozdrav svima, ako je sudeći po ceac sajt-u:
Your visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon. If there are further questions, or if we need updated contact information, you will be contacted.
For more information, please visit TRAVEL.STATE.GOV.
:ludak::ludak::ludak::ludak::ludak::ludak::ludak:
|
.
Jel se nose neke slike na razgovor u amvasadi. Zaboravio sam. 2 komada 5x5 ?
|
Aleksandar381 |
17.09.2020 16:54 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Michi20
(Poruka 81044)
.
Jel se nose neke slike na razgovor u amvasadi. Zaboravio sam. 2 komada 5x5 ?
|
Photographs
Each DV applicant will need to bring two (2) identical photos to the interview. Please review the detailed information about photo requirements to ensure that your photos will be acceptable.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:51. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.