ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Lekarksi pregledi - iskustva (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=205)

dajno46 03.03.2014 11:08

Dal su vam papiri bili odmah danas gotovi ili kroz par dana?

johnny_nyc 05.03.2014 11:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik via (Poruka 44387)
Sto bi rekli "piece of cake"... tako ce proci i intervju :)
Mala digresija; simpaticno mi je bilo kad sam procitala ove "kozice". Kad sam prvi put svom mužu ovdje u BL rekla vodene kozice prvo me blijedo gledao, kao vodene sta..., pa se onda ismijao :) :)

Sretno 17og. :)

baš "piece of cake" :) nadamo se da će nam i intervju proći glatko kao lijecnicki.

@dajno46: imaš varijantu da ti bude gotovo u danu ali tada je to oko 800,00 skuplje (po osobi), ako ideš redovno kao mi treba ti 10-15 dana, zato smo mi išli 28.2. da nam do interviewa (17.3.) to bude ziher gotovo.

Miaa 18.03.2014 19:06

Pa eve i jas da go kazam moeto iskustvo so medicinskite pregledi. jas i soprugot imavme zakazano na 17.03 vo 12.30 vo remedika. bidejki sme od drug grad popjdovme porano no moravme da pocekame se do 12.30h. najprvin ni go zedoja pasosot i ni zedoja krv od vena. potoa bevme na rengen prvin soprugot pa jas, i na kraj bevme na opsti pregledi. tamu ni merija visina i tezina, pritisik i ni postavija prasajna kako dali pusime, dali sni lezele na bolnica dali sni imale nekoja operacija, kako sme so vidot itn. i toa bese se, i ni rekoja da si gi zemime rezutatite na denot na intervjuto. inace nie imame intervju na 25.03 vo 8h pa neznam kako ke stignime bidejki bolnicava otvara vo 7.
sega ostanuva uste intervjuto a nervozata raste.

roki_rd 18.03.2014 19:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Miaa (Poruka 44580)
Pa eve i jas da go kazam moeto iskustvo so medicinskite pregledi. jas i soprugot imavme zakazano na 17.03 vo 12.30 vo remedika. bidejki sme od drug grad popjdovme porano no moravme da pocekame se do 12.30h. najprvin ni go zedoja pasosot i ni zedoja krv od vena. potoa bevme na rengen prvin soprugot pa jas, i na kraj bevme na opsti pregledi. tamu ni merija visina i tezina, pritisik i ni postavija prasajna kako dali pusime, dali sni lezele na bolnica dali sni imale nekoja operacija, kako sme so vidot itn. i toa bese se, i ni rekoja da si gi zemime rezutatite na denot na intervjuto. inace nie imame intervju na 25.03 vo 8h pa neznam kako ke stignime bidejki bolnicava otvara vo 7.
sega ostanuva uste intervjuto a nervozata raste.

Zdravo Miaa. Bi sakal da te prasam, dali vie sami si go zakazuvate intervjuto ili vi go zakazuvaat od ambasadata

Miaa 18.03.2014 19:23

Intervjuto ni go zakazaa od amabasada. Mene statusot mi se promeni na 17.01 sto znaci dva meseci pred intervjuto

roki_rd 18.03.2014 19:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Miaa (Poruka 44583)
Intervjuto ni go zakazaa od amabasada. Mene statusot mi se promeni na 17.01 sto znaci dva meseci pred intervjuto

Uff lele moja greska. :1072::1072::1072: Sakav da te prasam za lekarskiot pregled hehehe. Dali sami otidovte ili vi zakazaa od ambasadata

Miaa 18.03.2014 19:57

Pa se javiv vo remedika ottamu me prasaja koga mi e zakazano intervjuto i tie mi gi zakazaa medicinskite pregledi

roki_rd 18.03.2014 20:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Miaa (Poruka 44587)
Pa se javiv vo remedika ottamu me prasaja koga mi e zakazano intervjuto i tie mi gi zakazaa medicinskite pregledi

Ok fala mnogu Miaa. Eve i jas utre zvonam vo Remedika da prasam

ilinois 19.03.2014 12:54

Da ve prasam na koj tel. broj go zakazavte lekarskiot pregled vo Remedika - Skopje.
Jas imam nekoj mobi.br. no postojano e nedostapen. Fala pozz.

biljana oh 19.03.2014 14:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ilinois (Poruka 44607)
Da ve prasam na koj tel. broj go zakazavte lekarskiot pregled vo Remedika - Skopje.
Jas imam nekoj mobi.br. no postojano e nedostapen. Fala pozz.

Ilinois,javi se na 072 443 140 posle 14 casot,togas gi zakazuvaat pregledite i javi se sto pobrzo,bidejki pregledite se pravat najdocna 10 dena pred intervjuto.Pozdrav

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:18.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.