ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - iskustva od ranije (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=204)

Taji 27.05.2009 14:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Macedonia Ohrid (Poruka 10196)
I onda je konzul rekao : `Cestitam, pobedili ste lutriju`!
Hvala svima sto su nesebicno delili korisne informacije.
Pozdrav iz sveg srca iz suncanog Ohrida.

Bravo Macedonia:bravo:
A sad vadi kofere na sunce da se malo prozrace...tebi je uskoro putovati:ziveli2:

dreamerns 27.05.2009 15:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik gox79 (Poruka 10184)
Jesam svestan, razmisljao sam ja dugo o ovome, i znam da se ne pruza cesto takva sansa...
Razlog je taj sto sam uvideo da ja i nemam kod koga da odem tamo za prvu ruku, ustvari imao bih, ali sve je to nesigurno... a da idem onako pa sta bude, to mi se bas i ne radi, narocito sto ovde napustam posao i sve...
Tako da nazalost izgleda nista od Amerike...

Mnogo njih ovde (ukljucujuci mene) nije imalo kod koga da ode. E sada....sve je u zivotu rizik, pa tako i ovo. Generalno, pozitivna strana je da mozes da biras gde hoces da zivis u Americi...

wingreen 27.05.2009 17:46

Ehej, drugar, cestitam vam od srca! :1081:

bibi 27.05.2009 17:55

gox79, ti si izvucen za 2009-tu ili 2010-tu?

steficacvek 27.05.2009 19:52

Macedonia Ohrid cestitam. Nek vam je sa srecom u novom pocetku.
gox, ja te opet razumijem oko (ne)odlaska, nije nikako lako napustiti sve sto imas i doci negdje gdje nemas nista. Samo budi siguran da si sve izvagao dobo, pluseve i minuse, da na kraju znas sigurno da je odluka prava.

Macedonia Ohrid 27.05.2009 20:42

Hvala svima na cestitke.
A moje misljenje o vezi gox-ove nesane noci je to da : `Zasto ne bi otisao pa da vidis kako je makar na mesec-dva. Uzmi neplaceni odmor (ako radis), potrosi dva meseca od svog zivota na sebe, uzivaj, setaj, pomalo radi (da bi zaradio kolko za put), i natrag u domovinu. Sledece godine opet i tako redom dok ti se ne svidi vise i vise u Americi :)`

Zvezda 27.05.2009 23:27

Cestitame Ohrid!

Cestitke Macedonia Ohrid,:1081:
Sa zakasnjenjem 1 dan,ali od srce!:bravo: Pa pocnuvaj poleka da se spremas i se sto si zamislil..:obrva: Jas so familijata letame vo sredina na Juni pa sme malku so tenzija..:book:
Sve najdobro..:papa:

zokipoki76 28.05.2009 06:47

cestitki za ilce

ti cestitam za vizata i ti posakuvam se najdobro vo usa.koga ke se cueme na skype?????????

Macedonia Ohrid 29.05.2009 08:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zvezda (Poruka 10231)
Cestitke Macedonia Ohrid,:1081:
Sa zakasnjenjem 1 dan,ali od srce!:bravo: Pa pocnuvaj poleka da se spremas i se sto si zamislil..:obrva: Jas so familijata letame vo sredina na Juni pa sme malku so tenzija..:book:
Sve najdobro..:papa:

Fala zvezda, tuku od kade si ti, ne sum te zapoznal na forumov!?!?
I nie planirame sredina juni da letame, samo uste nemame zemeno karti :smrc:
Pozz

gox79 29.05.2009 13:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bibi (Poruka 10215)
gox79, ti si izvucen za 2009-tu ili 2010-tu?

Izvucen sam za 2009.
Sve to stoji, ne pruza se cesto sansa da se ode u Ameriku, ali ja ovde ne mogu da uzmem neplaceno, to kod nas u firmi nema, ili radis ili ne.
Sad ste me opet bacili u razmisljanje, mada sad i da se predomislim i pokusam da odem ne vredi jer je razgovor zakazan na 03.06. a to je za 4-5 dana. A ja nista od papira nisam skupljao a ni zakazao lekarski.
Uglavnom hvala svima na savetima!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:27.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.