-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
- -
Dv-14?
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1138)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dome
(Poruka 38188)
Kad hoces da proveris tamo ima da se ukuca onaj broj,datum rodjenja-samo godina? i samo prezime? il treba pun datum i ime i prezime ???
|
Nevjerovatno...
................................................
|
zeljkobn |
03.05.2013 15:51 |
i da se i ja javim po 4 put ....... HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. , vise srece drugi put ,prijava je bila iz bih ,kad nece onda nece :nene:
|
Jel ima sanse da izvlace dodatno u 9. mj...............?
|
ivanmilosavljevic |
03.05.2013 18:35 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dome
(Poruka 38188)
Kad hoces da proveris tamo ima da se ukuca onaj broj,datum rodjenja-samo godina? i samo prezime? il treba pun datum i ime i prezime ???
|
Ukucas samo godinu,i prezime.Mislim piše last name,što je logično.
|
sombrero |
03.05.2013 18:46 |
izvucen
Izvucen :) broj visok 48xxx videcemo sta ce biti :blink:.Srecno svima
|
american muscle |
03.05.2013 20:08 |
i da se i ja javim po 3 put ....... HAS NOT BEEN SELECTED X 3 u familiji
Više sreče drugi put ako bude uopšte lutrije
|
Uh, baš nas ima s onim "has not been selected"... Jedan od tih (ne)sretnika sam i ja. Ništa, pokušat ćemo opet, ako lutrije bude. Ima li uopće kakvih informacija hoće li biti lutrije ili ne?
|
Pitanje u vezi sa ispunjavanjem DS-0230... Postavit ću ga ovdje, a ako smo offtopic možda da otvorimo novu temu?
39. Name and Address of Petitioner
Tko je Petitioner, onaj tko popunjava obrazac ili onaj tko je izvučen? Vidim de je bilo nedoumica i ranije, ali nisam našla konkretan odgovor. Pretpostavljam da je onaj na čije ime se pupunjava obrazac, ali ipak trebam potvrdu, bit ću mirnija :grin:
ivanmilosavljević, naišla sam negdje na forumu na podatak da si završio fakultet za bezbjednost. Znam da su šanse za priznavanje takvog fakulteta u USA gotovo nikakve jer se sve zasniva na zakonima itd., ali da li si ipak pokušavao nešto po tom pitanju? MM je završio isti, pa me zanima kakve su šanse za neku vrstu doškolovavanja i sl. ili ipak moraš sve from scratch?
|
pedjolino |
03.05.2013 23:38 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik via
(Poruka 38219)
Pitanje u vezi sa ispunjavanjem DS-0230... Postavit ću ga ovdje, a ako smo offtopic možda da otvorimo novu temu?
39. Name and Address of Petitioner
Tko je Petitioner, onaj tko popunjava obrazac ili onaj tko je izvučen? Vidim de je bilo nedoumica i ranije, ali nisam našla konkretan odgovor. Pretpostavljam da je onaj na čije ime se pupunjava obrazac, ali ipak trebam potvrdu, bit ću mirnija :grin:
ivanmilosavljević, naišla sam negdje na forumu na podatak da si završio fakultet za bezbjednost. Znam da su šanse za priznavanje takvog fakulteta u USA gotovo nikakve jer se sve zasniva na zakonima itd., ali da li si ipak pokušavao nešto po tom pitanju? MM je završio isti, pa me zanima kakve su šanse za neku vrstu doškolovavanja i sl. ili ipak moraš sve from scratch?
|
Koji je rok za slanje papira?Posato imam jos nekih nedomica...
|
vrhunski |
04.05.2013 02:24 |
Nije toliko hitno .
Zavisi od toga koji si broj ali imas par meseci sigurno
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:39. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.