Da li se zna koliko se čeka dugo za pasoše u DHL-u:ludak::ludak:
|
PearCookie |
21.09.2020 12:56 |
Moj je bio spreman za četiri dana.
Čestitam svima koji su dobili vize ovih nedelja! Pa da čestitamo i aktivaciju od iduće godine. :==D::papa:
|
Aleksandar381 |
21.09.2020 13:13 |
Pozdrav, evo i mene da javim pasoš i vize su konačno u rukama :punk: u petak su poslali a danas sam ga pokupio, trajalo je malo zbog vikenda a i zato što sam ga preuzeo u Novom Sadu. @Michi20 kako je prošao razgovor?
|
marko1995 |
21.09.2020 13:28 |
Čestitke svim forumašima i puno sreće i uspjeha u SAD-u :bravo::punk::pozz:
|
Cestitke svima koji su dobili u zadnjih 2 nedelje vize, ali ukoliko Tramp pobedi, ne da nema nista od odlaska u SAD nego i DV2021 propada jer ce Tramp da produzi 200%, nazalost.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pablo
(Poruka 81069)
Cestitke svima koji su dobili u zadnjih 2 nedelje vize, ali ukoliko Tramp pobedi, ne da nema nista od odlaska u SAD nego i DV2021 propada jer ce Tramp da produzi 200%, nazalost.
|
Jezik pregrizo:udri: Nema šanse da pobedi:woohoo::=V::lool:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Aleksandar381
(Poruka 81067)
Pozdrav, evo i mene da javim pasoš i vize su konačno u rukama :punk: u petak su poslali a danas sam ga pokupio, trajalo je malo zbog vikenda a i zato što sam ga preuzeo u Novom Sadu. @Michi20 kako je prošao razgovor?
|
Prošli. Laganica. Opušten razgovor. Bitno da su uzeli pare. Sad čekamo DHL. Jesu li i tebi dali Social Security number?
|
West Coast |
21.09.2020 14:30 |
Viza stigla! :) Hvala svima koji su u prethodnom periodu podelili dosta korisnih informacija i svoje iskustvo. Cestitke dobitnicima!
Da napisem koje slovo o svom iskustvu u ambasadi...Prvo kontrola i provera od strane obezbedjenja, ne smete da unosite dosta stvari, sve ostaje u prvom delu, nakon intervjua ce vam biti vraceno. Sto se tice samog intervjua, najpre sam predao dokumenta uz par standardnih pitanja sta ste zavrsili, koliko je trajalo skolovanje, da li je redovno zavrseno, da li ste ziveli van Srbije, koga imate u Americi. Nakon placanja, sledi finalni deo, otisci, zakletva, pitanja sta ste radili nakon skolovanja, da li ste bili u Americi, da li ste se prvi put prijavili za vizu. Neizostaje naravno ljubaznost onih koji rade u ambasadi. Dobijem instrukcije da se pripremam za put pocetkom naredne godine i da ce mi viza biti poslata kroz par dana.
Vratim se kuci, sutradan rekoh da proverim status na ceac i vidim da sam odbijen. Nisam siguran na koji nacin da opisem kako sam se osecao u tom trenutku. Zovi ambasadu, salji mejlove. Ispostavilo se da je greska, sve je ispravljeno nakon par sati i status je bio Issued.
Dobro je, teraj dalje :grin:
|
Aleksandar381 |
21.09.2020 14:35 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Michi20
(Poruka 81071)
Prošli. Laganica. Opušten razgovor. Bitno da su uzeli pare. Sad čekamo DHL. Jesu li i tebi dali Social Security number?
|
Ne nisu.... ti si već sad dobio Social Security number??? Kako? zar ne treba prvo da stignes i da platiš pa tek onda?
|
Aleksandar381 |
21.09.2020 14:39 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pablo
(Poruka 81069)
|
Pa ako on pobedi lutrije uopste više neće ni biti, mada imam neki osećaj da će se advokati izboriti na kraju i sa tim ako produži ban.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:00. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.