- -
Dv - 2021
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jo98
(Poruka 78901)
Pozdrav svima.
Pokusavam da posaljem prijavu na ljutriju,medjutim kada kliknem an submit kaze mi da je sesija istekla da moram prijavu da odradim za manje od 60 minuta...a ja je zavrsim bukvalno za 3-4 minuta...
Da li je neko imao ovakav problem?
|
Ukoliko neko bude imao ovakav problem samo nek proba sa drugog pretrazivaca ili druge IP adrese.
Ocigledno imaju neki bag na sajtu..
|
Pozdrav svim forumašima. Ovako uglavnom mi je sve jasno oko popunjavanja aplikacije s obzirom da igramo već par godina unazad lutriju. Medjutim od ove godine su uveli te famozne podatke iz pasoša... e sada pošto smo mi petočlana porodica nas četvoro ima regularne vežeće pasoše dok najmanja beba starosti dva meseca nema još svoj pasoš. Moje pitanje je dali se podaci iz pasoša unose za sve aplikante ili samo za nosioce viza? Jer u slučaju da treba pasoš i za bebu mi onda ove godine ne ispunjavamo uslov 😭
|
tw33tyl1na |
03.11.2019 17:57 |
Pri apliciranju unose se podaci samo za nosioca prijave.
|
Evo da se javim i ja. Kod prijave i meni se desava sa drugom stranicom kada kliknem Submit. Jednostavno javljaju gresku. Zna li iko sta se desava?Vec nekoliko dana pokusavam na IE i MF.
|
Popuni sva polja što brže možeš. Iz nekog razloga čim se malo "oduži" prijava javlja tu grešku.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
(Poruka 78912)
Popuni sva polja što brže možeš. Iz nekog razloga čim se malo "oduži" prijava javlja tu grešku.
|
Popunim je za manje od 2min. Sve napamet vec znam.
|
Probaj onda kasnije, noćas posle ponoći npr. ili rano ujutru. Najviše ljudi se prijavljuje iz Evrope i Afrike, a kao što svi znamo, Afrika i Evropa imaju praktično iste vremenske zone, pa je zato i preko dana najveća navala tj. najveće opterećenje.
|
ZeljkoUSA |
03.11.2019 22:20 |
Taman htedoh da se prijavim po N-ti put, ali guzva vidim....
Kako sam obecao sebi da cu igrati lutriju dokle god imam internet, sacekacu da Evropa i Afrika odu na pocinak pa cu ispuniti gradjansku duznost :naughty:
|
Eto cela Evropa i Afrika, svi se guraju poslednjeg vikenda u ponoc da se prijave, pa moram da iskuliram do 3 ujutro. Valjda ce tada polegati :)
|
ZeljkoUSA |
04.11.2019 02:33 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ASSI
(Poruka 78916)
Eto cela Evropa i Afrika, svi se guraju poslednjeg vikenda u ponoc da se prijave, pa moram da iskuliram do 3 ujutro. Valjda ce tada polegati :)
|
Jedva se prijavio... :no:
Jedna prijava prosla pa nakon sat vremena i druga. Bilo kako bilo, ispunjena gradjanska duznost...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:13. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.