ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui 2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1145)

ZukotheCat 07.02.2013 09:59

Pa kako onda sad sve to ide, ako nema koverata:wtf: neka neko opiše

Ivy 07.02.2013 13:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ZukotheCat (Poruka 35759)

U kovertama se prije slala obavijest o tome da si izvučen i o tome da ti je odobrena aplikacija koju si poslao u NVC. Sad više ne šalju koverte, već sam moraš provjeriti jesu li te izvukli ili ne na njihovoj stranici. Obavijesti se uglavnom šalju mailom, ispunjavaš posebni formular za to.

Ispravite me ako sam nešto krivo rekla, ali mislim da je to to.

zvercica 07.02.2013 15:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ZukotheCat (Poruka 35759)

Jel ti to sve nas kolektivno zezas? Ako je o nečemu pisano na jedno 500 strana po 20 puta to je na tu temu. Bez ljutnje, ovde niko nema ni želje ni energije da ponovo piše ono što je napisano toliko puta.

ASSI 07.02.2013 17:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tropfouziK (Poruka 35750)
7. I da li u slucaju odobravanja vize, da li svo troje moramo zajedni da napustimo zemlju, da li npr mogu ja, iako nisam nosilac aplikacije?

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 35757)
7.Ako ti je otac nosilac, ne mozes bez njega da udjes zemlju. Moze on bez vas, ali vi bez njega ne mozete. Nakon sto dobijes GC tvoji mogu da rade sta zele, a ti mozes da ostanes tamo.

Cekaj bre! Jel moze npr ako bi mene izvukli da ja odem prvi i kad oni dodju npr mesec dana posle mene da ih ja docekam na aerodrumu, tojest da mi se omoguci pristup imigracionom delu na aerodrumu prilikom njihovog sletanja?

oskark 07.02.2013 18:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ASSI (Poruka 35764)
Cekaj bre! Jel moze npr ako bi mene izvukli da ja odem prvi i kad oni dodju npr mesec dana posle mene da ih ja docekam na aerodrumu, tojest da mi se omoguci pristup imigracionom delu na aerodrumu prilikom njihovog sletanja?

Pa mozes ti da udjes pre njih, a oni mogu da udju ne kasnije od 6 meseci od dobijanja vize, inace ce da im istekne rok.
A ko koga ceka gde, iskreno pojam ti nemam. Kako ja znam, svaki dolazak se ceka u arrivals lounge/area. Nema posebnih delova na aerodromima gde se docekuju imigranti.

tropfouziK 07.02.2013 19:38

Evo da ne bude da samo zapitkujem da kazem i ja nesto korisno.
Zvao sam danas ambasadu u Bg i svi troskovi u njoj su 330$ za vizu po osobi.
Od dokumentacije nije potrebno da se bilo sta prevodi sto je jos jedan plus.

U ponedeljak sam zakazao pregled u 9. A u ambasadu 6.3.

Ne znam ko je pitao , imam 21 godinu.

Malo se cimam oko lekarskog i imam pitanje da li traze dokaz da sam primio tetanus? posto je normalno da jesam jer sam skoro zavrsio skolu. ?

bubamarica 07.02.2013 20:13

Imas temu lekarski pregledi, a imas i broj ordinacije pa ih pitaj.

Ivy 07.02.2013 21:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 35765)
Pa mozes ti da udjes pre njih, a oni mogu da udju ne kasnije od 6 meseci od dobijanja vize, inace ce da im istekne rok.
A ko koga ceka gde, iskreno pojam ti nemam. Kako ja znam, svaki dolazak se ceka u arrivals lounge/area. Nema posebnih delova na aerodromima gde se docekuju imigranti.

Ja bih ovu informaciju provjerila u ambasadi. Sumnjam da oni mogu ući nakon tebe ako ti nisi s njima, jer sumnjam da će te security pustiti da dođeš na granicu (šalter za imigracije).

SEEUSAIC 07.02.2013 21:37

DV Instructions:

NUMBER OF CHILDREN – Entries MUST include the name, date, and place of birth of your spouse and all living natural children. Entries must also include all living children legally adopted by you, and living step-children who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the spouse or child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you. Note that married children and children 21 years or older are not eligible for the DV; however, U.S. law protects children from “aging out” in certain circumstances. If your DV entry is made before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, he/she may be protected from aging out by the Child Status Protection Act and be treated as though he/she were under 21 for visa-processing purposes. You are not required to list a spouse or child who is already a U.S. citizen or a Lawful Permanent Resident, as they will not be eligible for a DV visa. Failure to list all children who are eligible will result in disqualification of the principal applicant and refusal of all visas in the case at the time of the visa interview.

Ivy 07.02.2013 22:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SEEUSAIC (Poruka 35772)
DV Instructions:

NUMBER OF CHILDREN – Entries MUST include the name, date, and place of birth of your spouse and all living natural children. Entries must also include all living children legally adopted by you, and living step-children who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the spouse or child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you. Note that married children and children 21 years or older are not eligible for the DV; however, U.S. law protects children from “aging out” in certain circumstances. If your DV entry is made before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, he/she may be protected from aging out by the Child Status Protection Act and be treated as though he/she were under 21 for visa-processing purposes. You are not required to list a spouse or child who is already a U.S. citizen or a Lawful Permanent Resident, as they will not be eligible for a DV visa. Failure to list all children who are eligible will result in disqualification of the principal applicant and refusal of all visas in the case at the time of the visa interview.

Ah, super, hvala što si me ispravio! Tražila sam neki link ili FAQ s tim, ali nije mi palo da pamet da kopam po pdf-ovima. Plavuša.

Drago mi je da predviđaju da u ovom slučaju mogu izuzeti djecu dobitnika od ovog pravila! tropfouziK, oprosti na krivoj informaciji.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:48.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.