ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv - 2021 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)

Lazar90 04.11.2019 11:09

https://www.youtube.com/watch?v=_fzex--yTw8

Sjajan video za potpuno neupucene :bravo: Bravo za duće !

kreta 04.11.2019 12:21

Prijavljujem se preko Google Chrome. Posle"Submit" dobijam obavestenje: "This site can't be reached". :nene:
Da li ostavljate broj telefona?
Hvala.
Pozdrav

Master Yoda 04.11.2019 13:33

Tehnicki gledano ne bi trebalo da ima ikakve veze koji browser koristis. Medjutim ja sam se napatio sa Chrome pokusavajuci da apliciram. Na kraju sam citao po forumu sta su drugi radili (i u paraleli i dalje pokusavao Submit na formi :) ).
Neki su tvrdili da im je sa Edge proslo iz prve, zvuci glupo jer ne bi trebalo da ima ikakvog uticaja, ali i ja sam probao sa Edge i proslo je iz prve :).
Broj telefona sam upisao, racunam ne moze da skodi.
Srecno!

kreta 04.11.2019 14:28

Uspelo preko GC!!! Probala sam i preko ME, nije moglo.
Ako nesto znaci: obrisala sam istoriju, restartovala i sve ok.
Ovaj put nisam ostavila broj telefona...
Srecno svima! :pozz:

ikac89 04.11.2019 19:41

Ostalo je manje od 24 sata do kraja lutrije, tako da ko se nije prijavio neka požuri. Sutra u 18h se završava period prijave.

dekac12 04.11.2019 22:39

Za mene je prijava izgleda nemoguca misija, svaki put kada zavrsim sa unosom podataka i pritisnem Submit izadje obavestenje Network Connection was lost, a pritom mi internet radi bez problema i otvara sve ostale sadrzaje

marko1995 04.11.2019 23:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dekac12 (Poruka 78929)
Za mene je prijava izgleda nemoguca misija, svaki put kada zavrsim sa unosom podataka i pritisnem Submit izadje obavestenje Network Connection was lost, a pritom mi internet radi bez problema i otvara sve ostale sadrzaje

Probaj u Google Chrome pritisnuti na tastaturi Ctrl+Shift+N

Tada će ti otvoriti novi tab i tu probaj popuniti prijavu.

To se zove incognito window.

Kada si u tom windowu nemaš zapamćene istorije, cookies, itd. Moglo bi upaliti :grin:

ikac89 04.11.2019 23:08

Sa zvaničnog twitter naloga U.S. Department of State Bureau of Consular Affairs...

Citat:

Travel - State Dept
@TravelGov

We are aware that some applicants are receiving an error message when attempting to submit a DV entry. If you encounter an error when attempting to submit an entry, please try back later or try using a different browser. Thank you for your patience.

ASSI 05.11.2019 01:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA (Poruka 78917)
Jedva se prijavio... :no:

Jedna prijava prosla pa nakon sat vremena i druga. Bilo kako bilo, ispunjena gradjanska duznost...

Blago tebi :bravo:

Ja sam jednu nekako progurao sinoc i zaspao pokusavajuci drugu :no:

Danas se opametili svi ti evropejci i afrikaneri pa svi budni kao budale pola dva ujutro klikcu na taj submit i mene onemogucavaju da se prijavim :wacko:
Ali nocas sam pametniji imam dva veeeelike kofe kafe ispred sebe :==D:

Ali mogu ti reci da i gugl navija za mene, sve sam popunjava, ja samo submitove klikcem :bravo:

ddd89 05.11.2019 02:05

Pokusavajte preko Incognito prozora u GC.

Sada mi je prosla prijava.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:51.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.