-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
- -
Intervijui 2013
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1145)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik odselitise
(Poruka 35896)
Da ja sam aplicirao vise puta , ali sada se radi za ovu 2013 , podne sam aplikaciju u oktobru 2012.
DV 2013 Lottery submission receipt (Last Year) View Receipt
kada kliknem na ono sto vidim sa desne strane View Receipt,ovori mi se
ELECTRONIC DIVERSITY VISA ENTRY FORM i ima cetiri polja prvo je ime pa drugi je onaj Confirmation number pa dole je godina rodjenja i dola u cetvrtom polju je elektronski potpis ime brojeva i bukvi nisam brojao.
Sva su ta 4 polja popunjena.
You must retain your confirmation number in order to check your entry status via pa sajt i onda dolazi ono
between May 1, 2012 and April 30, 2013 to determine whether your entry was selected for further processing in the 2013 Diversity Visa Lottery. You will be REQUIRED to enter your confirmation number in combination with other personal information in order to check on your entry status.
E ovo je mene bunilo da otvaram u ovom periodu od 1 maja 2012 do 30 aprila 2013 .
Po ovome sto si mi ti odgovorio trebam cekat maj ove 2013 i da se molim i nadam da sam pozelenio ako bog da.
|
Koliko sam ja shvatio, nisi izvučen u prvom izvlačenju za 2013g. međutim oni ti savetuju da sačuvaš broj, jer ako dođe do eventualnog novog tj. dodatnog izvlačenja postoji mogućnost da te izvuku!
A od 01.05.2013g. se mogu videti rezultati za DV2014, zato i piše da proveravaš do 30.04.2013g za DV2013.
|
odselitise |
15.02.2013 10:37 |
Zahvaljujem
Citat:
Prvobitno poslao korisnik peja
(Poruka 35898)
Koliko sam ja shvatio, nisi izvučen u prvom izvlačenju za 2013g. međutim oni ti savetuju da sačuvaš broj, jer ako dođe do eventualnog novog tj. dodatnog izvlačenja postoji mogućnost da te izvuku!
A od 01.05.2013g. se mogu videti rezultati za DV2014, zato i piše da proveravaš do 30.04.2013g za DV2013.
|
O ima nade sreca je sto imam registraciju i za DV-2014 pa kako bog da.
|
odselitise |
15.02.2013 11:41 |
Citat:
(Poruka 35899)
O ima nade sreca je sto imam registraciju i za DV-2014 pa kako bog da.
|
Sada dok sam u Lotary sistemu dali mogu da trazim turisticku vizu.
Opet sam u pregovore sa bivsom kompanijom iz USA za koju sam radio i preko koje sam ulazio nekoliko puta u Americu, i to B1 vize.
Radio sam za USA kompanije na Bliskom istoku i ti su se kampovi racunali USA teritorii.
Neki su dole nabavili radne vize za 10 godina i otisli za USA
Ovde posedujem nekretnine na svoje ime , ozenjen i dva maloletna malisana.
Imam i novca na bankng.Sve se ubrzalo a bas se nado da cu pozelenit al ajde bog odlucuje ,nadam sa da cu brzo pozeleniti.
Dok cekam da pozelenim ,mogu li da apliciram za USA vizu, turisticku ,ili ako mi bivsa kompanija poslaje garantno pismo onda opet za B1 vizu i letet preko bare.
Molim pomoc.
|
Citat:
(Poruka 35900)
Sada dok sam u Lotary sistemu dali mogu da trazim turisticku vizu.
Opet sam u pregovore sa bivsom kompanijom iz USA za koju sam radio i preko koje sam ulazio nekoliko puta u Americu, i to B1 vize.
Radio sam za USA kompanije na Bliskom istoku i ti su se kampovi racunali USA teritorii.
Neki su dole nabavili radne vize za 10 godina i otisli za USA
Ovde posedujem nekretnine na svoje ime , ozenjen i dva maloletna malisana.
Imam i novca na bankng.Sve se ubrzalo a bas se nado da cu pozelenit al ajde bog odlucuje ,nadam sa da cu brzo pozeleniti.
Dok cekam da pozelenim ,mogu li da apliciram za USA vizu, turisticku ,ili ako mi bivsa kompanija poslaje garantno pismo onda opet za B1 vizu i letet preko bare.
Molim pomoc.
|
Kao prvo, to je Lottery:;D:
E sada, za turisticke vize I za radne vize mislim da visis na pogresnom forumu, jer smo svi pretezno ovde zbog imigrantskih viza. Verovatno I sam znas da je dobiti turisticku vizu process za sebe I svako prodje drugacije. I ako ubedis konzula da imas vise veze sa svojom zemljom, nego sa US verovatno ces dobiti vizu.
A ako si vec bio na radnoj vizi pre, srecno ti bilo sa turistickom. Ako bas zelis da dobijes vizu mislim da je bolje da ides na radnu vizu, jer po meni pre ces dobiti. Ali to bar tako mislim.
Sto se tice igranje lutrije na eventualno apliciranje za radnu ili turisticku vizu, ne vidim kakvog bi uticaja bilo, jer si samo usao u igru, ne I u process za dobijanje vize(bukvalno) tako da ne vidim zasto bi to uticalo do sada. Dal oni imaju u sistemu sva prijavljivanja na lutriju I dal to postoji u sistemu po konzulatima, mislim da ne.
A sada bih ja tebe zamolio nesto ako mogu. Kao sto vidis ova tema je INTERVJU 2013, a ovo sto ti pises od pocetka je cist promasaj cele teme. Ispisali ste celu stranu bez veze. Zbog ovakvih stvari se novi clanovi ne mogu snaci po forumu I pravi se guzva bez potrebe. Ima par postova I sa drugim temama kao sto su turisticke I radne vize, sve je potrebno samo da pretrazis forum. Ne zelim da ispadnem "babaroga" ovde, samo hocu da te zamolim. Ako ne znadjes temu gde mislis da mozes da pises, otvori novu, pa ces dobiti tamo odgovore. Postavio si pitanje, dobio odgovor, postavis opet pitanje(maltene isto) opet dobijes odgovor a ti na to postavis trece pitanje koje uopste nema veze sa ovom temom, to je vec previse:grin:
|
odselitise |
15.02.2013 14:43 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 35904)
Kao prvo, to je Lottery:;D:
E sada, za turisticke vize I za radne vize mislim da visis na pogresnom forumu, jer smo svi pretezno ovde zbog imigrantskih viza. Verovatno I sam znas da je dobiti turisticku vizu process za sebe I svako prodje drugacije. I ako ubedis konzula da imas vise veze sa svojom zemljom, nego sa US verovatno ces dobiti vizu.
A ako si vec bio na radnoj vizi pre, srecno ti bilo sa turistickom. Ako bas zelis da dobijes vizu mislim da je bolje da ides na radnu vizu, jer po meni pre ces dobiti. Ali to bar tako mislim.
Sto se tice igranje lutrije na eventualno apliciranje za radnu ili turisticku vizu, ne vidim kakvog bi uticaja bilo, jer si samo usao u igru, ne I u process za dobijanje vize(bukvalno) tako da ne vidim zasto bi to uticalo do sada. Dal oni imaju u sistemu sva prijavljivanja na lutriju I dal to postoji u sistemu po konzulatima, mislim da ne.
A sada bih ja tebe zamolio nesto ako mogu. Kao sto vidis ova tema je INTERVJU 2013, a ovo sto ti pises od pocetka je cist promasaj cele teme. Ispisali ste celu stranu bez veze. Zbog ovakvih stvari se novi clanovi ne mogu snaci po forumu I pravi se guzva bez potrebe. Ima par postova I sa drugim temama kao sto su turisticke I radne vize, sve je potrebno samo da pretrazis forum. Ne zelim da ispadnem "babaroga" ovde, samo hocu da te zamolim. Ako ne znadjes temu gde mislis da mozes da pises, otvori novu, pa ces dobiti tamo odgovore. Postavio si pitanje, dobio odgovor, postavis opet pitanje(maltene isto) opet dobijes odgovor a ti na to postavis trece pitanje koje uopste nema veze sa ovom temom, to je vec previse:grin:
|
Kao prvo hvala ti za Lottery iako je po nasem Lutrija=Lotari
Sve ono dole se prihvata i potrudicu se da da to ispostujem
Znaci da i ja sam jedan od onih koji je aplicirao za tu Zelenu kartu Green visa
Tako da nadam se da cemo nadalje pa i ubuduce da se razumemo i postavljena pitanja dobiju i najbolji odgovor.
Pozdrav i cujemo se, pratim i citam forum , a znam da ste vi tu da kazete svoja dragocena iskustva kako bi nama pomogla za sto brze pozeljenje.
|
girl_from_belgrade |
17.02.2013 19:54 |
"Prvobitno poslao korisnik oskark
Sto se tice igranje lutrije na eventualno apliciranje za radnu ili turisticku vizu, ne vidim kakvog bi uticaja bilo, jer si samo usao u igru, ne I u process za dobijanje vize(bukvalno) tako da ne vidim zasto bi to uticalo do sada. Dal oni imaju u sistemu sva prijavljivanja na lutriju I dal to postoji u sistemu po konzulatima, mislim da ne."
Kada sam u junu isla da produzim B1/B2 vizu, konzul me je nasao u njihovom sistemu da sam se prijavila za lutriju. (nisam tada znala da su me izvukli) Tako da je odgovor potvrdan, ima nas u sistemu.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik girl_from_belgrade
(Poruka 35937)
Kada sam u junu isla da produzim B1/B2 vizu, konzul me je nasao u njihovom sistemu da sam se prijavila za lutriju. (nisam tada znala da su me izvukli) Tako da je odgovor potvrdan, ima nas u sistemu.
|
Da, ali ti si izvucena maja, a u junu si isla da produzis vizu, sto znaci da si vec bila u sistemu kao dobitnik lutrije, tacnije da si selektovana. Oni koju su izvuceni, normalno je da su u sistemu uneseni.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 35939)
Da, ali ti si izvucena maja, a u junu si isla da produzis vizu, sto znaci da si vec bila u sistemu kao dobitnik lutrije, tacnije da si selektovana. Oni koju su izvuceni, normalno je da su u sistemu uneseni.
|
Drustvo ima li neko na koga su mu zakasali intervju u aprilu?
|
petrojka1980 |
19.02.2013 11:25 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sasa99
(Poruka 35972)
Drustvo ima li neko na koga su mu zakasali intervju u aprilu?
|
Izgleda da nisam jedina koju pocinje da hvata blaga panika jer nikako da mi se status promeni. Meni jos nisu :no:
|
E tako.... Pola 5 je ujutru I doslo je vreme za se pakuje I put pod noge Beograd. Lokacija veoma poznata svima-Americka Ambasada. Desavanje veoma poznato-Intervju....
osecaj ici na intervju...cudan:ajojoj::srbinpla:
Cujemo se za nekoliko sati sa vestima...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:55. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.