ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Prijava za ovu godinu i neka pitanja :) (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1454)

RiderHD 23.08.2014 11:55

mikiSA hvala puno na odgovoru,to mi je bilo nejasno jer sam čitao da se toobavezno mora navesti,a nisam znao da li se odnosi na supružnike ili brata,sestru i slično,zanima me zašto kažeš da se uduplavaju šanse ? mislim svjestan sam toga da ako iz jedne porodice više članova se prijavi da su šanse veće da jedno od njih bude izvučeno,ali nije mi jasno zašto jedan aplikant ima više šanse ako je u braku ?je li to znači da neoženjeni aplikanti imaju manje šanse? i još da pitam od papira za prijavu u oktobru ne treba ništa više osim slike 600x600 ? Hvala ti još jednom.

mikiSA 23.08.2014 12:28

RiderHD nikakav problem, drago mi je da mogu pomoci sa odgovorima. Da, ako gledas statisticki mi neozenjeni smo sami, i time imamo manje sanse, zar ne?
Za prijavu samo slika je potrebna.
Sretno!

RiderHD 23.08.2014 17:42

mikiSA hvala još jednom na pomoći i odgovorima,dobro kako vidim u tvom potpisu na forumu imala si sreće i izvučena si,pa eto nada postoji,po što vidim da se taj izbor radi računarski onda je vjerovatno svejedno kad se prijavim,kao i svi ostali kandidati volio bi dobiti jer me moja porodica koja je tamo na sve načine pokušava odvući tamo van BiH,tako da znam da bi mi smještaj hrana i slično bilo zagarantovano,i hvala:)

skalla 23.08.2014 20:06

Evo mene opet i moje sledece pitanje
Kod mene i moje supruge pasosi pasosi vaze do sep.2015 a kod djece do may.2015
Dali je pametnije da izvadimo nove pasose prije same prijave na lutriju ili ako budemo izvuceni pa tek onda?!
Da naglasim pasosi su biometriski!

johnywalker 23.08.2014 20:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik skalla (Poruka 48176)
Evo mene opet i moje sledece pitanje
Kod mene i moje supruge pasosi pasosi vaze do sep.2015 a kod djece do may.2015
Dali je pametnije da izvadimo nove pasose prije same prijave na lutriju ili ako budemo izvuceni pa tek onda?!
Da naglasim pasosi su biometriski!

vazeci pasosi ti ne trebaju da bi se prijavio na lutriju. Tek u slucaju da te izvuku...

chicagopn 26.08.2014 04:40

Da li mogu ja da popunim prijavu za rodjake odavde iz US ili moraju oni otuda da popunjavaju sada u oktobru jel to ima neke veze,hvala

SRBghost 26.08.2014 07:14

Nema nikakve veze odakle se popunjavaju prijave. Mozes i ti odatle slobodno.

familly 26.08.2014 07:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik chicagopn (Poruka 48232)
Da li mogu ja da popunim prijavu za rodjake odavde iz US ili moraju oni otuda da popunjavaju sada u oktobru jel to ima neke veze,hvala

Moji rodjaci su dobili na lutriji tako sto im je prijateljica popunila formulare u Americi. Ima ljudi koji su na neki drugi nacin u USA, popunjavaju formulare otuda.

nikola_milica 29.08.2014 09:41

imam jedno pitanje. nisam mogao nigde da nadjem odgovor na ovo pitanje...

da li mi imovinsko pitanje (1, 2 stana na moje ime) pravilo problem u slucaju da apliciram i dobijem poziv na razgovor?

da ne apliciram za dzabe :)

SRBghost 29.08.2014 10:09

Nece biti problem ni celu zgradu da imas. Jedini uslovi su da imas 4 godisnju srednju skolu ili vise i da nemas dosije.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:08.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.