ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   kolike su mi sanse da me izvuku na lutriji za 2010? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=221)

beli1991 08.10.2008 19:15

ako mi vjerujes nemam poima!ali hajde ovih dana cu se cuti s njima 100% pa cu se malo raspitati oko toga!

Zana 08.10.2008 19:43

Hmmm, ja ovo sad prvi put cujem za family immigration a da ne postoji rodjak ovde. A predjoh uscis od prvog do poslednjeg linka za sve ove godine. Ne bih da budem negativna, ali to mi je prilicno sci-fi jer inace bi se porodice masivno useljavale. Nagadjam da se radi ili o employment visa gde postoji pravo da se dovede porodica... ili azilu mozda? Neznam stvarno prvi put cujem za ovako nesto. Bas sam nestrpljiva da vidim o kakvim se formularima radi...covek se uci dok je ziv lol

steficacvek 08.10.2008 22:08

za family immigration moras da imas family tamo :a014:
ako nije problem raspitaj se malo za detalje, nije bas tako lako otici. koliko ja znam i za sve vrste takvih odlazaka treba biti spreman na najmanje 2 godine cekanja ...

landlord 08.10.2008 22:22

ma lozi vas decko.. sta ste se odma svi primili..

beli1991 08.10.2008 22:35

eh ovakav je slucaj malo sam pricao s roditeljima!taj nas prijatelj ima nekakvu svoju kompaniju(neki lanac super marketa)mada je on otisao u ameriku prije 15 godina!eh sad nesto on planira da moje roditelje zaposli da tata za njega vozi a mama da radi kao prodavacica i na taj nacin ce nas sponzorisat ako to tako ide ja ne znam!eh sad da li on baca suplju i dali to ide tako ja ne znam!ali znam da je spominjao nesto famly imigration ili sam se ja zajebo??ali sam siguran da je spominjao!eh hajde vi meni sad objasnite dali ovo ide ovako??

Zana 08.10.2008 22:50

Izvini sto pitam, ali koliko imas godina?
On moze da sponzorise radnike nakon sto dokaze da ne postoji nikog u Americi ko ispunjava te uslove... tako to otprilike ide (moze da navede da osoba koju zaposljava mora da zna tecno srpski itd itd) ali ne vidim kakve to veze ima sa decom - jedino ako nemas 12 godina lol

moni 08.10.2008 22:53

Ako idu na radnu vizu, a gde ce tebe staviti ? U kofer?

landlord 08.10.2008 22:53

Prijedlog za Srdjevica.. da obrise zaadnjih par postova.. samo ce izazvati laznu nadu kod nekih ljudi...

Mislim da ovo nema nikakvog smisla.. i da ne vodi nicemu

Zana 08.10.2008 23:06

Endorsed!!!

srdjevic 08.10.2008 23:08

Decko je rodjen 1991, sto znaci da ima 17 godina. Dakle, maloletan. Sledi, moze da ide sa roditeljima.

Jeste se malo izleteo, pomenuo "family", ali smo svi, je li, skontali o cemu se radi.... kontam staviti disclaimer neki uz njegov prvi post, ako nije problem, cisto dati naznaku ljudima da citaju dalje (to sam i na blogu uradio kad se jednom tema zakuvala bas svetski, ako se secate...)...

nekako mi trulex da brisem postove.... jos ih je malo. :smrc:

EDIT:
evo, sredio. bacite pogled, i vicite ako mislite da ipak treba da brisemo ovo. ;)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:34.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.