ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   DV2016 Selected Winners - DV2016 Izvuceni Dobitnici (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1572)

jecazeca 08.05.2015 08:32

E pa sad sam se registrovala i pridruzila vam se jer sam iz prvog izvucena :)

Jos sam u shoku, nadam se da cu ovde naci informacije sta i kako dalje :)

Cestitke svima koji su dobili :):bravo:

Mrs.Ryan 08.05.2015 08:52

Ja tek sada vidim da sam ja sinoc cestitala i onima koji su dobili prosle godine! (Voja82) :==D:
Ma koliko da smo se nadali (posle hiljadu STO), osecaj kad smo videli SELECTED ne moze da se opise... :1081: Znaju oni koji su prosli...
Svima ostalima zelim da dobiju vec u narednom izvlacenju!

dmihalj 08.05.2015 08:54

Dragi moji i ja sam presao iz STO u "You have been randomly selected..." :icon_coo::clap::tubac::pucpuc2:

Moj broj je 2016EU00017xxx Kada mislite da je moguce da ocekujem intervju za vizu?

p.s. Inace ove godine sam dobio prvo u Aprilu L1 vizu, a ubrzo nakon toga i H1, posto u vreme kada je firma aplicirala za L1 bio je period aplikacije i za H1, pa su za svaki slucaj aplicirali za obe vize za mene, u slucaju da za neku od njih budem odbijen. Pa sad i ovo.... :D Mislim da bih trebao da odigram neki loto pod hitno... :)

vlado_k 08.05.2015 09:04

Duplo nista. :drool: Cestitam svima koji su dobili

kreta 08.05.2015 09:15

Najiskrenije cestitke svim dobitnicima! :bravo::bravo: Ostalim ucesnicima vise srece sledeci put. Vojo, zelim ti uspeh! Javljaj sta se desava. Pozdrav!

ana_pekica 08.05.2015 09:30

Cestitke dobitnicima:bravo::bravo::bravo:, mi smo cetvrti put HAS NOT BEEN SELECTED * 2 prijave :-_-;::-_-;::-_-;:

Nemanjank 08.05.2015 09:58

Čestitke dobitnicima!! :bravo::bravo: Ja treći put NOT SELECTED. :smrc:

Tickey 08.05.2015 10:16

Čestitke svim dobitnicima! :1081::1081::1081::1081::1081:

Mi ipak ostajemo ovde... do sledećeg pokušaja. Treći put, dve prijave, ništa... :smrc:

Srećko 08.05.2015 10:24

Evo i ja da čestitam dobitnicima. :ziveli2: Kod mene ovog puta dupli krompir. :kisa:

ZexNS 08.05.2015 11:17

I kod nas duplo nista. :(

Cestitam svim dobitnicima, vidim da se polako javljaju. :) a nam ostalima vise srece u sledecem krugu.

Alisa_GG 08.05.2015 11:24

Cestitam svim dobitnicima zelim vam da svi nadjete svoj put ka lepsoj buducnosti :)
Ja cekam sledece izvlacenje jer sam na zalist saznala za sve ovo par meseci kasnije nego sto je trebalo al u komsiluku imam jednog dobitnika ovogodisnjeg :)

draskoni 08.05.2015 12:03

Cestitke srecnicima koji su izvuceni! :D A nas ko sisa a? :D Cestitam i nama na strpljenju! :D Puno srece ljudi ;)

Djordje001 08.05.2015 12:06

eto ja sam igro za rodjendan pa nisam dobio,tako da je ovo cista sreca,igracu ovo i sledece godine,ali se ne treba oslanjati na ovo,moracu da probam nesto sa strane makar za evropu,preporucujem ljudima da ne cekaju po godinu dana na lutriju da to istaju usput,a sa strane da jure,iskreno meni je zao ljudi koji igraju po 10 puta i nista,meni je ovo bio drugi put :grin:,a svim srecnim dobitnicima cestitam i puno srece :grin:

voja82 08.05.2015 13:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dmihalj (Poruka 54279)
Dragi moji i ja sam presao iz STO u "You have been randomly selected..." :icon_coo::clap::tubac::pucpuc2:

Moj broj je 2016EU00017xxx Kada mislite da je moguce da ocekujem intervju za vizu?

p.s. Inace ove godine sam dobio prvo u Aprilu L1 vizu, a ubrzo nakon toga i H1, posto u vreme kada je firma aplicirala za L1 bio je period aplikacije i za H1, pa su za svaki slucaj aplicirali za obe vize za mene, u slucaju da za neku od njih budem odbijen. Pa sad i ovo.... :D Mislim da bih trebao da odigram neki loto pod hitno... :)

Imas odlican broj, mozes da ocekujes intervju oko januara/februara naredne godine, a to ce veoma brzo da dodje :D Cestitam!:bravo:

Djordje001 08.05.2015 13:32

e vojo i meni sledece godine 3 put,vidim ti si 2 puta omano iz 3 dobio pa nek bude isto hahahahahahahaha :grin:

dmihalj 08.05.2015 13:33

Hvala voja82!

Imam samo jedno pitanje/nedoumicu... Kada sam popunjavao formu za apliciranje za GC lutriju u polje za Country of eligibility sam uneo Macedonia, posto sam procitao da tu treba uneti zapravo zemlju rodjenja... Medjutim, ja jesam rodjen u Makedoniji u Skoplju, ali nikada nisam ziveo tamo i imam srpski pasos/drzavljanstvo, pa me zanima da li sam napravio gresku ili ovo moze biti problem prilikom dobijanja vize... :no:

Hvala...

voja82 08.05.2015 14:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dmihalj (Poruka 54312)
Hvala voja82!

Imam samo jedno pitanje/nedoumicu... Kada sam popunjavao formu za apliciranje za GC lutriju u polje za Country of eligibility sam uneo Macedonia, posto sam procitao da tu treba uneti zapravo zemlju rodjenja... Medjutim, ja jesam rodjen u Makedoniji u Skoplju, ali nikada nisam ziveo tamo i imam srpski pasos/drzavljanstvo, pa me zanima da li sam napravio gresku ili ovo moze biti problem prilikom dobijanja vize... :no:

Hvala...

Po meni to nece da prestavlja problem, i moja supruga je rodjena u Bosni i zivela je tamo samo prve dve god zivota, ali nema ni drzavljanstvo ni pasos, pa smo popunili isto kao i ti. Samo vodi racuna kako ces da popunis DS260 to ti je sad najbitnije, nemoj da zuris i citaj sve pazljivo i daj iskrene odgovore. Ali da znas da ces kada budes isao na intervju morati da poneses pored izvoda iz maticne knjige iz srbije i izvod iz maticne knjige iz makedonije( izvod iz maticne knjige iz makedonije ti ne mora biti novijeg datuma, moze biti i star nekoliko godina)...

dmihalj 08.05.2015 14:08

voja82, znaci koliko sam razumeo vi ste za tvoju suprugu za Country of eligibility stavili Bosnia and Herzegovina, i nije bilo problema kada ste izvuceni, tj isli na intervju...

p.s. Izvinjavam se za spamovanje ove teme, malo sam sad paranoican zbog ove gluposti, pa bi mi znacilo kada bih dobio neku potvrdu u vezi sa ovim...

Hvala!

newpain01 08.05.2015 15:07

Pozdrav svim dobitnicima, a nama vise srece naredne godine.
Ja sam u medjuvremenu dobio mogucnost da radim u stranstvo, tako da napustam balkan, ali svakako produzicu aplicirati.
Inace, kako ide kod apliciranja ako vec zivis u drugu drzavu?

ralex 08.05.2015 15:40

Ja i dalje dobijam gresku ovog tipa:
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
Iskljucena mogucnost greske sa moje strane......da li ima jos neko sa istom greskom jos uvek???

voja82 08.05.2015 16:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ralex (Poruka 54333)
Ja i dalje dobijam gresku ovog tipa:
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'
Iskljucena mogucnost greske sa moje strane......da li ima jos neko sa istom greskom jos uvek???

Nesto unosis pogresno, moguce da si nesto permutovao kada si se prijavljivao?Da li imas odstampanu stranicu sa confirmation number?Obrati paznju, mozda si u polje za prezime uneo ime i obrnuto, to se desilo jednom clani prosle godine.

Luisa95 08.05.2015 16:15

Posto je samo 84000 ljudi izvuceno,jeli moguce ponovno izvlacenje?

feanor997 08.05.2015 16:31

Hajde da se i ja javim nisam odavno.
Cestitam svim dobitnicima ove godine.
Sad samo lagano nema zurbe u narednih mjesec dva skontajte sta i kako i gdje pa popunite DS-260.
Imate vremena da popunite DS-260 posto procedure u ambasadi krecu tek krajem godine tako da ako zurite samo mozete pogrijesiti a sto je tesko ispraviti, moguce al je maltretiranje vjerujte ja znam nesto tome :)
Jos jednom sve najbolje u novom pocetku :)

ralex 08.05.2015 17:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik voja82 (Poruka 54335)
Nesto unosis pogresno, moguce da si nesto permutovao kada si se prijavljivao?Da li imas odstampanu stranicu sa confirmation number?Obrati paznju, mozda si u polje za prezime uneo ime i obrnuto, to se desilo jednom clani prosle godine.

voja82 hvala puno za interesovanje za moj problem.
1.Imam odstampanu stranicu sa confirmation number
2.Imam istu tu stranicu u .doc obliku
3.Prijavljujem se upravo kako sam i popunio tako da nista nije permutovano
4.prijavljujem se i tako sto "rucno" unesem podatke i sa copy-paste opcijom gde regularno ubaci brojeve i slova.
5.Prijavim se sa razlicitih browser-a i razlicitih kompova i opet isto
Nemam vise ideja,javilo se ranije jos par clanova pa me interesuje da li su otklonili to i uspeli da vide rezultate...
@voja82 hvala jos jednom....

ercard 08.05.2015 17:21

meni se isto događalo al onda sam skuzio da sam umjesto slova 0 pisao broj nula jer pisalo ..3O... pa sam automatski pisao nulu jer je posle broja 3 pa je mni to izgedalo ko 30 valjda si skuzio sta mislim rec haha

ercard 08.05.2015 17:27

mozes probat i sa forgot cofirmation number, ispunis sta treba i to je to

margos13 08.05.2015 18:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ralex (Poruka 54338)
4.prijavljujem se i tako sto "rucno" unesem podatke i sa copy-paste opcijom gde regularno ubaci brojeve i slova.
Nemam vise ideja,javilo se ranije jos par clanova pa me interesuje da li su otklonili to i uspeli da vide rezultate...

relax, kao što je neko već napisao:
1. pogledaj da nisi zamenio slovo O i broj 0 (nula).
2. Ukoliko ne funkcioniše ni posle ovoga što sam napisao pod br. 1, probaj sa opcijom zaboravljenog CN i dobićeš na mail dalje šta treba (mail adresa koju si naveo prilikom prijavljivanja).

3. Ukoliko ne možeš da proveriš rezultat iako si odradio ovo gore navedeno pod 1 i 2, savetovao bih ti da onda zamoliš nekoga kome veruješ da umesto tebe proveri rezultat (treba da pošalješ print screen-ove sa tvojim podacima, tj. print screen-ove sa tvojim imenom i prezimenom, godinom rođenja i print screen sa Cofirmation Number). Ukoliko nemaš print screen-ove, onda pošalji tvoje podatke i tvoj CN. Predložio bih ti da zamoliš nekoga od moderatora foruma da proveri tvoj rezultat, a u krajnjem slučaju uveren sam i da bi voja82 proverio rezultat u tvoje ime (ako mu veruješ). Mogu i ja da proverim rezultat u tvoje ime (ako mi veruješ). Ipak, prethodno probaj ovo pod 1 i 2, pa ako ne funcioniše, pismeno zamoli nekog od moderatora.

VAŽNO: nikako nemoj javno navoditi tvoje lične podatke i tvoj CN (confirmation number)

jelalela31 08.05.2015 18:44

Moj suprug takodje dobio! Aaaa te srece,izletila sam iz kuce u pidzami i legla na plocnik i smijala se na sav glas, i to u ponoc :) nikad to necu zaboraviti....nego sta sad? Mi smo skroz izgubljeni :)))))

ninmachine 08.05.2015 18:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ralex (Poruka 54338)

I ja imam i dalje isti problem, tako da nisi jedini. Danas je dvoje ljudi iz njihovog konzulata davalo odovore na njihovoj zvanicnoj stranici na Facebook-u i javilo se par ljudi da istim problemom.

Savet je bio da se kontaktira njihova sluzba mail-om i da se opise problem: kccdv@state.gov

Ja cu sacekati jos jedno nedelju-dve, javila se u prethodnim post-ovima neka devojka koja je rekla da je njen brat prosle godine imao slican problem par dana, pa je na kraju uspeo da proveri.

detroitdoll 08.05.2015 19:08

Sve vise i vise dobitnika! :1081:
Od srca vam cestitam!!!!

Da li je moguce da meni i dalje izbacuje Session Time Out! Ja sam poslala aplikaciju za lutriju na Noc Vestica pa me mozda neki baksuz prati :grin:

Stvarno ne znam sta vise da radim, najmanje sam 5 racunara promenila, kao i Explorer, FireFox, Chrome i SVAKI PUT ISTO = Session Timed Out :wtf:

Sta vi dragi drugari mislite? Da pokusavam i dalje ili je ovo kraj?

SRBghost 08.05.2015 19:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jelalela31 (Poruka 54344)
Moj suprug takodje dobio! Aaaa te srece,izletila sam iz kuce u pidzami i legla na plocnik i smijala se na sav glas, i to u ponoc :) nikad to necu zaboraviti....nego sta sad? Mi smo skroz izgubljeni :)))))

Za pocetak ustani ili ces tesko objasniti na lekarskom da si zdrava :grin:
Posle toga odes na www.travel.state.gov i polako....

ASquared 08.05.2015 19:21

Kod mene truba :no: Cestitam svi dobitnicima a nama ostalima vise srece sledece godine! :papa:

voja82 08.05.2015 19:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik detroitdoll (Poruka 54347)
Sve vise i vise dobitnika! :1081:
Od srca vam cestitam!!!!

Da li je moguce da meni i dalje izbacuje Session Time Out! Ja sam poslala aplikaciju za lutriju na Noc Vestica pa me mozda neki baksuz prati :grin:

Stvarno ne znam sta vise da radim, najmanje sam 5 racunara promenila, kao i Explorer, FireFox, Chrome i SVAKI PUT ISTO = Session Timed Out :wtf:

Sta vi dragi drugari mislite? Da pokusavam i dalje ili je ovo kraj?

Pa neces valjda tek tako da odustanes ne znajuci da li si izvucena ili ne? Nastavi da pokusavas i dalje, ja sam siguran da ces na kraju slaviti :D

ninmachine 09.05.2015 08:24

Jutros iz greske o netacno unetim podacima, preraslo u "HAS NOT BEEN SELECTED".

Cestitke dobitnicima! :)

pile 09.05.2015 08:36

Da se pridruzim i ja cestitkama srecnim dobitnicima,kod mene i dalje HAS NOT SELECTED.

draganp 09.05.2015 08:51

Zdravo,
da se prijavim i ja...citao sam forum i ranije, ali nisam nikad ucestvovao.

Prijava u 2014 - has not been...

Prijava u 2015...
- 5/6. maja...nisam provjeravao odugovlacio sam, a bila i liga sampiona...;)
- 7.5. probao vise puta, svaki put isto - session time out
- 8.5. selected!!!

broj 15XXX...kakve su mi sanse?

voja82 09.05.2015 09:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik draganp (Poruka 54374)
Zdravo,
da se prijavim i ja...citao sam forum i ranije, ali nisam nikad ucestvovao.

Prijava u 2014 - has not been...

Prijava u 2015...
- 5/6. maja...nisam provjeravao odugovlacio sam, a bila i liga sampiona...;)
- 7.5. probao vise puta, svaki put isto - session time out
- 8.5. selected!!!

broj 15XXX...kakve su mi sanse?

Sanse su ti odlicne, to je nizak broj tako da mozes da ocekujes intervju oko januara/februra 2016, cestitam druze :D

detroitdoll 09.05.2015 11:29

Dragi drugari i ja da se javim. Nisam sinoc mogla da spavam i negde oko 4h sam ustala da proverim i videla da je moj Session Timed Out postao "has been selected".

Ja sam i dalje u soku, ne mogu da spavam, ne mogu da jedem, ma nista.

Broj koji sam dobila je 4XXX, jel to ok?

Jos jednom cestitam od srca svim dobitnicima, a onima koji nisu dobili zelim svu srecu ovoga sveta na DV2017.

:1081::1081::1081::1081:

Mrs.Ryan 09.05.2015 11:37

Cestitaaaaaaam! :beer:
Nama je time out preksinoc presao u selected i jos uvek smo :woohoo: !
Sto se broja tice, (kako vidim po komentarima) odlican je.

voja82 09.05.2015 11:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik detroitdoll (Poruka 54381)
Dragi drugari i ja da se javim. Nisam sinoc mogla da spavam i negde oko 4h sam ustala da proverim i videla da je moj Session Timed Out postao "has been selected".

Ja sam i dalje u soku, ne mogu da spavam, ne mogu da jedem, ma nista.

Broj koji sam dobila je 4XXX, jel to ok?

Jos jednom cestitam od srca svim dobitnicima, a onima koji nisu dobili zelim svu srecu ovoga sveta na DV2017.

:1081::1081::1081::1081:

CESTITAM!!!! To je i vise nego dobro, mozes da ocekujes intervju vec u oktobru :D

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:28.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.