- -
Dv - 2021
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)
dusmanic |
02.10.2019 20:56 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Димитрије
(Poruka 78258)
да ли може да се улази и излази да би видели који нам све подаци требају или ако једном уђемо да попуњавамо не треба више да излазимо?
знам да је то проблем био са неким визама, тако сам бар чуо...
|
Druže, nemas potrebe da otvaras, zatvaras i ostalo. Popunjavanje je jednostavno osnovni podaci koje bi trebalo da upises... Spremi sliku, proveri je kroz onaj program i pucaj... Nije nikakva nauka. Pozdrav i srecno SVIMA! Živelii
|
Dobro vece, i veliki pozdrav svim novim i svim starim forumasima!
Imam jedno pitanjce, koje nadam se, nece ostati bez odgovora. Prilkom danasnjeg prijavljivanja za dv-2021 na samom kraju unosa, kada sam u zelji da potvrdim prijavu kliknula "submit" stranica se srusila uz ono klasicno objasnjenje "oops, this page could not be found". Nisam dobila "success" obavestenje, kao ni konfirmacijski broj. Osvezila sam stranicu, da bi me sajt vratio na sam pocetak prijave, pa sam sve morala ponovo.. Na kraju dobih cn, sve kao da se prvi put registrujem.. Moje pitanje je zapravo zabrinutost da sistem to ne prepozna kao duplu prijavu, obzirom da sam dva puta kliknula submit.. neko ko se tehnicki razume u ovaj deo price bio bi mi od pomoci..
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dusmanic
(Poruka 78261)
Druže, nemas potrebe da otvaras, zatvaras i ostalo. Popunjavanje je jednostavno osnovni podaci koje bi trebalo da upises... Spremi sliku, proveri je kroz onaj program i pucaj... Nije nikakva nauka. Pozdrav i srecno SVIMA! Živelii
|
Pozdrav svima, ovo bi mi bio prvi put kako se prijavljujem pa zato i imam dosta nedoumica. Zanima me sta bih trebao da odaberem sa zavrsenom visom medicinskom skolom, smer fizioterapeut, kao opciju gde je potrebno upisati nivo edukacije. Imam i diplomu za jos jednu visoku skolu, opsti smer, ali trenutno radim pripravnicki, pa me zanima da li je i to potrebno navesti iako nisam polozio drzavni ispit. Hvala pyno na odgovorima i pomoci
|
dusmanic |
02.10.2019 22:55 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lurch16
(Poruka 78263)
Pozdrav svima, ovo bi mi bio prvi put kako se prijavljujem pa zato i imam dosta nedoumica. Zanima me sta bih trebao da odaberem sa zavrsenom visom medicinskom skolom, smer fizioterapeut, kao opciju gde je potrebno upisati nivo edukacije. Imam i diplomu za jos jednu visoku skolu, opsti smer, ali trenutno radim pripravnicki, pa me zanima da li je i to potrebno navesti iako nisam polozio drzavni ispit. Hvala pyno na odgovorima i pomoci
|
Ukoliko budete koristili malo pretragu naci cete odgovor na sva vasa pitanja... Novi ste na forumu, citajte forum i sigurno ce prijava biti maciji kasalj... I moj savet je da ne jurite kao muve bez glave da se prvog dana prijavite, da Vam se ne desi kao clanu koji nije dobio CN kad je isao da potvrdi prijavu.... Polako imate mesec dana, ja sam se prijavio poslednjeg dana prosle godine...
Pozdrav svima
|
In care ostao prazan...
Dobro vece ja danas popunio prijavu ali zaboravio u in care da stavim nesto ostalo mi prazno posle cekirao opet na sajt i pise da je (optional).... :( ostalo sve 100% kako treba kakvo je vase misljenje.... :( :( :( inace ja primam to jeste moja je kuca tako da licno preuzimam ako to nesto znaci......
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vucko90
(Poruka 78265)
Dobro vece ja danas popunio prijavu ali zaboravio u in care da stavim nesto ostalo mi prazno posle cekirao opet na sajt i pise da je (optional).... :( ostalo sve 100% kako treba kakvo je vase misljenje.... :( :( :( inace ja primam to jeste moja je kuca tako da licno preuzimam ako to nesto znaci......
|
I ja sam ostavio prazno, opciono je tako da nema veze...
Ja imam pitanje, CN mi je na fazon 20216LGxxxxxxx je l to normalno tako? Ja kontao bice ono EU pa broj ili se.to tek kasnije dobija?
|
Citat:
(Poruka 78264)
... I moj savet je da ne jurite kao muve bez glave da se prvog dana prijavite, da Vam se ne desi kao clanu koji nije dobio CN kad je isao da potvrdi prijavu.... Polako imate mesec dana, ja sam se prijavio poslednjeg dana prosle godine...
Pozdrav svima
|
Ne razumem kakve veze clan koji nije dobio confirmation number prilikom pokusaja prijave ima sa savetom "ne treba juriti kao muva bez glave"? Stvar je tehnicke prirode, sajt je u trenutku postao nedostupan.. isto se moglo desiti u bilo kom trenutku, bilo kog dana, tokom celog prijavnog perioda.. Sem toga, lutrija je bazirana na nasumicnom odabiru, na izbor dobitnika apsolutno ne uticu datum niti vreme prijave; zasto se ne bih prijavila vec 02.10 ako sam se o celokupnom procesu informisala pre 10 godina?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nevena
(Poruka 78262)
.. Prilkom danasnjeg prijavljivanja za dv-2021 na samom kraju unosa, kada sam u zelji da potvrdim prijavu kliknula "submit" stranica se srusila uz ono klasicno objasnjenje "oops, this page could not be found". Nisam dobila "success" obavestenje, kao ni konfirmacijski broj. Osvezila sam stranicu, da bi me sajt vratio na sam pocetak prijave, pa sam sve morala ponovo.. Na kraju dobih cn, sve kao da se prvi put registrujem.. Moje pitanje je zapravo zabrinutost da sistem to ne prepozna kao duplu prijavu, obzirom da sam dva puta kliknula submit...
|
I da se nadovezem na svoj inicijalni post, i odgovorim sebi, a i ostalima koji bi se potencijalno mogli naci u slicnoj situaciji- odgovor se na ovo nalazi u zvanicnim instrukcijama za dv-2021, sekcija FAQ, pitanja 21, 22 i 23 obradjuju problematiku nedovrsenog procesa apliciranja:
22. How soon after I submit my entry will I receive the electronic confirmation notice?
You should receive the confirmation notice immediately, including a confirmation number that you must record
and keep. However, the unpredictable nature of the Internet can result in delays. You can hit the “Submit”
button as many times as is necessary until a complete application is sent and you receive the confirmation
notice. However, once you receive a confirmation notice, do not resubmit your information.
23. I hit the “Submit" button, but did not receive a confirmation number. If I submit another
entry, will I be disqualified?
If you did not receive a confirmation number, your entry was not recorded. You must submit another entry.
It will not be counted as a duplicate. Once you receive a confirmation number, do not resubmit your information.
Dakle, bez bojazni od dupliranog unosa, ukoliko se nakon prvog klika na "submit" dugme ne pojavi notifikacija sa konfirmacijskim brojem.
|
Drustvo,srecno Vam svima bilo 🤗 I opet cu da ponovim nemojte da imate prevelika ocekivanja,da se ne biste razocarali,kad vidite onu divnu poruku 'you have been randomly selected' pocnite sa radovanjem. Jos jednom Srecno Generacio 2021 i da vas sto vise dodje na ovu stranu 🤗🤗🤗💖
|
Димитрије |
03.10.2019 08:03 |
Да ли неко зна зашто у инструкцијама стоји: 'primary school' када је потребна минимум средња школа са 4 завршена разреда?
http://prntscr.com/pe6rdl
|
Citat:
(Poruka 78275)
Да ли неко зна зашто у инструкцијама стоји: 'primary school' када је потребна минимум средња школа са 4 завршена разреда?
http://prntscr.com/pe6rdl
|
Pa kontam da te to odmah diskvalifikuje, jer sa osnovnom skolom nisi stekao pravo da ucestvujes....
|
Димитрије |
03.10.2019 08:23 |
|
JovanaT84 |
03.10.2019 08:23 |
Pozdrav
moj CS pocinje sa 20216KY itd
nema EU ni broj
Kako da znam koji sam broj?
|
Димитрије |
03.10.2019 08:34 |
|
marko1995 |
03.10.2019 09:25 |
Pa to je samo vas broj za provjeru u Maju da li ste izvuceni ili ne...
Tek ako vas izvuku onda dobijate EU broj...
Budite samo realni sanse su male, skoro nikakve, ali sigurno da ce biti srecnika sa ovog foruma tako da puno srece :bravo:
|
Citat:
(Poruka 78264)
Ukoliko budete koristili malo pretragu naci cete odgovor na sva vasa pitanja... Novi ste na forumu, citajte forum i sigurno ce prijava biti maciji kasalj... I moj savet je da ne jurite kao muve bez glave da se prvog dana prijavite, da Vam se ne desi kao clanu koji nije dobio CN kad je isao da potvrdi prijavu.... Polako imate mesec dana, ja sam se prijavio poslednjeg dana prosle godine...
Pozdrav svima
|
Evo pecat i potpis na ovo !
Moja profesorka Filozofije cesto nas je savetovala: "ZURI POLAKO!" Covece koja je ona velicina !
|
Citat:
(Poruka 78267)
Ne razumem kakve veze clan koji nije dobio confirmation number prilikom pokusaja prijave ima sa savetom "ne treba juriti kao muva bez glave"? Stvar je tehnicke prirode, sajt je u trenutku postao nedostupan.. isto se moglo desiti u bilo kom trenutku, bilo kog dana, tokom celog prijavnog perioda.. Sem toga, lutrija je bazirana na nasumicnom odabiru, na izbor dobitnika apsolutno ne uticu datum niti vreme prijave; zasto se ne bih prijavila vec 02.10 ako sam se o celokupnom procesu informisala pre 10 godina?
|
Pa postavila si pitanje i sama sebi odgovorila. UPRAVO iz tehnickih razloga ne treba zuriti.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lazar90
(Poruka 78283)
Pa postavila si pitanje i sama sebi odgovorila. UPRAVO iz tehnickih razloga ne treba zuriti.
|
Ja sam hteo da cekam ali nisam izdrzao, prvi put, euforija, jos se preslisavam da nisam nesto zeznuo :no:
Sanse su male, ali ne mozes dobiti ako ne igras, tako da puno srece zelim svima :bravo:
|
tw33tyl1na |
03.10.2019 10:15 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik VukVG
(Poruka 78276)
Pa kontam da te to odmah diskvalifikuje, jer sa osnovnom skolom nisi stekao pravo da ucestvujes....
|
Mislim da ne diskvalifikuje jer u tom slucaju moras da imas bar dve godine radnog iskustva koje je potrebno.
Pozdrav svima.
Ovo je moj prvi post na forumu ali vas citam vec neko vreme.
Prvi put cemo se prijaviti ove godine za lutriju. Srecno svima koji su se vec prijavili i koji ce se tek prijaviti:bravo:
Ja sam planirala da odem na taj skup u petak, medjutim roditeljski sastanci kod oba deteta u skoli su se isprecili i nazalost cu propustiti.
Htela sam da zamolim ukoliko neko bude isao da prenese o cemu je bilo reci.
|
dusmanic |
03.10.2019 12:42 |
Citat:
(Poruka 78267)
|
Sto se mene tice prijavi se kad hoces, cinjenica je da su ljudi iz celog sveta grunuli sad na sajt da se prijave, isto se desava i kad je provera u maju (ja 3-4 dana nisam mogao da "prismrdim" sajtu). Kad se budu prijavili ili ne prijavili kad im pukne sajt onda odes i prijavis se bez razmisljanja da li ce puci ili ne... Ja sam dao moj primer jer sam se ja prijavio u 17:20, poslednjeg dana (dakle 40 min pre isteka roka) i izvucen sam... Ovo je jedan duuug proces koji traje i kad te izvuku i nema mesta nestrpljenju. Pozdrav
|
Pozdrav, posto je od 2021. godine potrebno infomacije iz pasos. Koliko minimum treba da je validan pasos? Posto u mom slucaju istice u toku sledece godine, i samim tim bi imao drugaciji pasos pri izvlacenju.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik IsidorM
(Poruka 78287)
Pozdrav, posto je od 2021. godine potrebno infomacije iz pasos. Koliko minimum treba da je validan pasos? Posto u mom slucaju istice u toku sledece godine, i samim tim bi imao drugaciji pasos pri izvlacenju.
|
Kucak Brit Simon u ju tjubu. Izbacio je video juce korak po korak o prijavi, pravilima, diskvalifikaciji, pasosu i objasnio tvoju situaciju.
Mozes se prijaviti sa trenutnim pasosem. Kada i ako te izvuku. Na razgovor nosis novi i stari.
|
Pozdrav,
Trebao bih informaciju,živim na Malti 7 mjeseci i sada u prijavi kada budem popunjavao adresu stanovanja,da li stavljam adresu iz matične države ili adresu gdje trenutno živim tj.maltesku adresu?
Hvala unaprijed!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik tobi
(Poruka 78292)
Pozdrav,
Trebao bih informaciju,živim na Malti 7 mjeseci i sada u prijavi kada budem popunjavao adresu stanovanja,da li stavljam adresu iz matične države ili adresu gdje trenutno živim tj.maltesku adresu?
Hvala unaprijed!
|
U polje koje se zove "adresa stanovanja" treba da upises adresu na kojoj stanujes.
|
Andrew Wiggins |
04.10.2019 10:53 |
Citat:
(Poruka 78286)
Sto se mene tice prijavi se kad hoces, cinjenica je da su ljudi iz celog sveta grunuli sad na sajt da se prijave, isto se desava i kad je provera u maju (ja 3-4 dana nisam mogao da "prismrdim" sajtu). Kad se budu prijavili ili ne prijavili kad im pukne sajt onda odes i prijavis se bez razmisljanja da li ce puci ili ne... Ja sam dao moj primer jer sam se ja prijavio u 17:20, poslednjeg dana (dakle 40 min pre isteka roka) i izvucen sam... Ovo je jedan duuug proces koji traje i kad te izvuku i nema mesta nestrpljenju. Pozdrav
|
A pa ti ne znas za nase staro narodno verovanje koje kaze da se mora prijaviti prvi dan jer se podele brojevi odmah inace nemas sanse :==D:
I meni nikad nije bio jasan juris za prijavu prvi dan kad traje mesec dana i nema veze kad se prijavis jer je RANDOM izvlacenje. Al sta ces......
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Test471
(Poruka 78293)
U polje koje se zove "adresa stanovanja" treba da upises adresu na kojoj stanujes.
|
Hvala,ali mjesto prebivalista je u BiH,nisam zaveden u BIH da zivim na Malti?
Imam work permit na 1 godinu trenutno ovdje
Hvala
|
Pozz, evo i ja se prijavila pre 20min. Srecno svima koji ucestvuju :suure:
|
Padinjak101 |
04.10.2019 23:56 |
Znam da je negde na forumu sigurno već objašnjeno ali ne mogu da pronađem te se s toga unapred izvinjavam na ovom postu.
Elem, zanima me sledeće, u pasošu mi prezime piše sa kvačicom (Nikolić). Pa sad ne znam da li u prijavi prilikom unosa podataka iz pasoša da upišem Nikolić ili Nikolic?
Hvala unapred i srećno svima!
|
mveruovic |
05.10.2019 01:42 |
U pasosu ti ne pise sa kvacicom, pogledaj dole gde su ti strelice one sta pise...
|
tw33tyl1na |
05.10.2019 10:06 |
Da li je mozda neko sinoc bio na tribini u organizaciji Americke ambasade?
|
Pozdrav,
Moze mala pomoc?
Supruga je nosilac prijave i moje prezime je dodala svom.
Sad joj u svim dokumentima stoji tako, njeno pa moje,
pa me interesuje da li u prijavi oba prezimena pisem u jednom onom "mestu" za unos,
ili ima i neko posebno?
Jel to ono Midle Name?
|
tw33tyl1na |
05.10.2019 10:18 |
Nije.
Oba prezimena pise u rubrici LAST NAME. Middle name bi bilo da se supruga npr zove Ana Marija, pa onda u name pise Ana a u middle name Marija.
|
Димитрије |
05.10.2019 12:57 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic
(Poruka 78303)
u pasosu ti ne pise sa kvacicom, pogledaj dole gde su ti strelice one sta pise...
|
у имену пише квачицом, тако је и мени, али доле међу стрелицама не пише.
мислим да треба без икаквих квачица, по њиховом систему.
|
milosciric |
05.10.2019 15:27 |
pomoc oko prijave (kvačice)
Citat:
(Poruka 77684)
хтео бих да отворим нову тему за надолазећу годину, пошто још нико није а ближи нам се. још мање од 2 месеца до првих пријава.
шта нас очекује у овој години? изгледа да затежу све више и више.
|
Mala pomoc oko prijave.
procitao sam da se imena upisuju bez kvacica kao u pasosu to je ok.
Interesuje me kako da upisemo mesto rodjenja ako u Pasosu postoji kvacica.
slovo Đ . Upisujemo ga kao D ili DJ. ?
|
Pisano je već na forumu, Đ se piše kao D, dakle npr Đorđević je Dordevic, a ne Djordjevic.
Edit Sad vidim da je pitanje vezano za mesto rođenja, ali nema razlike, isto pravilo važi.
|
PearCookie |
05.10.2019 19:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dok.
(Poruka 78311)
Pozdrav,
Moze mala pomoc?
Supruga je nosilac prijave i moje prezime je dodala svom.
Sad joj u svim dokumentima stoji tako, njeno pa moje,
pa me interesuje da li u prijavi oba prezimena pisem u jednom onom "mestu" za unos,
ili ima i neko posebno?
Jel to ono Midle Name?
|
Oba prezimena upišite pod Last Name, mi nemamo Middle name (ime oca nije ekvivalent američkom srednjem imenu).
Dodatak: Gore je dat primer da bi trebalo da se upiše ime u polje Middle name u slučaju da osoba ima dva prva imena: Ana Marija, Katarina Aleksandra... u slučaju da osoba ima dva prva imena, oba se upisuju u polje First name-dakle, ne upisuje se ništa u MN, jer mi nemamo srednja imena.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik tobi
(Poruka 78300)
Hvala,ali mjesto prebivalista je u BiH,nisam zaveden u BIH da zivim na Malti?
Imam work permit na 1 godinu trenutno ovdje
Hvala
|
Upisete BiH adresu ako ste na pitanje br. 10 upisali "BiH"
|
Request Rejected???
Zdravo,
Da li je neko imao sličnu situaciju kao ja.
Već dva dana pokušavam da apliciram (više puta, sa dva razlicita kompjutera) svaki put kad popunim prvu stranicu (do druge nisam ni stigla) kad pritisnem "Continue" izbaci mi direkto da je "Request rejected" :
~The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.~
Ako se nekome nešto slično desilo, molim za komentar i savet kako da se reši ovaj problem.
Hvala!!!
:)
|
PearCookie |
07.10.2019 09:41 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lana 89
(Poruka 78392)
Zdravo,
Da li je neko imao sličnu situaciju kao ja.
Već dva dana pokušavam da apliciram (više puta, sa dva razlicita kompjutera) svaki put kad popunim prvu stranicu (do druge nisam ni stigla) kad pritisnem "Continue" izbaci mi direkto da je "Request rejected" :
~The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.~
Ako se nekome nešto slično desilo, molim za komentar i savet kako da se reši ovaj problem.
Hvala!!!
:)
|
Zdravo Lana,
Verovatno su preopterećeni serveri, nema razloga za brigu. Probaj da očistiš cookie/cache opciju u pretraživaču ili sa različitim pretraživačima ili sačekaj par dana da splasne navala. :)
|
Hvala Puno!
Probaću tako. Nadam se da ću uspeti :)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:52. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.