ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Potvrda iz policije (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=239)

IgorMAD 12.06.2015 21:49

Ako je sve u istoj drzavi onda vadis u mestu gde si sada a oni prikupljaju sve podatke.

Nina-Nina 01.07.2015 11:26

Isčitala sam cijelu temu i totalno sam zbunjena pa ako može pomoć.
Ove godine se planiramo prijaviti na lutriju. Samo ja bi se prijavila pošto suprug nema dovoljno škole za samostalnu prijavu. E sad mene muči slijeće: suprug je kazneno osuđivan pa da pojasnim: Presuda je donešena 2013. godine. Kriv je što je 2012. godine neovlašteno posjedovao vatreno oružje čime je počinio kazneno djelo protiv javnog reda. Osuđen je na kaznu zatvora od 3 mjeseca i primjenjuje se uvjetna osuda od godine dana.
Uvijetna je prošla bez problema, u zatvoru nije bio. Sada bi trebao čekati 3 godine do brisanja iz evidencije. Međutim podnjeli smo zahtjev za prijevremenu rehabilitaciju krajem prošle godine i rješenje još uvijek čekamo (pošto je nova predsjednica koja još nije osnovala komisiju za pomilovanja). Mi se nadamo da će mu odobriti prijevremenu rehabilitaciju.
E sad je moje pitanje slijedeće: U slučaju da dobije prijevremenu rehabilitaciju i brisanje iz evidencije, što navodimo u prijavi? Dali da kaže sve kako je bilo ili samo preda čistu potvrdu (naravno ukoliko jednog dana budemo izvučeni)?
Jako me ovo muči pa vas molim za pomoć. Nebi htjela da jednog dana imamo problema. A isto tako se bojim ako spomene tu kaznu da nebi pravili problem od toga. Nisam pametna...i ništa mi nije jasno pa molim pomagajte.

miga 10.09.2015 21:38

Danas sam dobila potvrde is policije i suda i ja kao noslilac aplikacije sam cista.Problem je sto u kaznenoj evidenciji mog supruga izvadili su podatke iz 85-90 te godine i ima 2 ukora i uslovnu kaznu od 4 meseca. Inace uverenje iz suda je ok. Strah mi je i ne znam dali to pre 25 godina moze da utice i napravi problem?

margos13 10.09.2015 23:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik miga (Poruka 56610)
Danas sam dobila potvrde is policije i suda i ja kao noslilac aplikacije sam cista.Problem je sto u kaznenoj evidenciji mog supruga izvadili su podatke iz 85-90 te godine i ima 2 ukora i uslovnu kaznu od 4 meseca. Inace uverenje iz suda je ok. Strah mi je i ne znam dali to pre 25 godina moze da utice i napravi problem?

Miga, imaš u pravilima i objašnjenje da se viza može odobriti i osobama koja su osuđena za manja krivična dela i to posle određenog vremenskog perioda i ako nakon toga nisu činili druga krivična dela ili slično. Viza se može odobriti čak i osobama koja su odslužila i neke manje zatvorske kazne (ali, ne u svim slučajevima).
Prošlo je mnogo godina nakon što je tvoj suprug osuđen (ili osuđivan) za neka krivična dela i jasno je nakon toliko godina da tvoj suprug nije kriminalac. Bitno je koja su kivična dela za koje je osuđen pre 25 godina (čini mi se da za krivična dela u vezi distribucije nedozvoljenih supstanci ili sl, ne može dobiti vizu). Prouči dobro pravila lutrije i pročitaj objašnjenja u vezi ovoga na sajtu Department of State. Prouči koja su ta krivična dela za koje se ne mogu odobriti vize, a za koja krivična dela se može dobiti viza (niko ti ovde ne može pomoći jer niko ne zna za koja dela je tvoj suprug osuđivan). Navela si da je suprug imao 2 ukora i jednu uslovnu kaznu, i ako sam dobro shvatio, to znači da je on 3 puta osuđivan, pa prouči da li je navedeno i to da li vizu može dobiti osoba koja je više puta osuđivana na nezatvorske kazne.

miga 11.09.2015 06:51

To su bile samo tinejdzerske gluposti, daleko od droge i sl. Jer mozda treba da izvadimo zapis iz suda sta je to bilo, da oni vide da nije to neki tezak kriminal.
Mi smo bili turisticki u Americi 2010 godine , zar bi nas tada pustili?, a pretpostavljam da su nas sigurno proverili iako nisu trazili bilo kakve potvrde iz policije?

USABIH 11.09.2015 07:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik miga (Poruka 56622)
To su bile samo tinejdzerske gluposti, daleko od droge i sl. Jer mozda treba da izvadimo zapis iz suda sta je to bilo, da oni vide da nije to neki tezak kriminal.
Mi smo bili turisticki u Americi 2010 godine , zar bi nas tada pustili?, a pretpostavljam da su nas sigurno proverili iako nisu trazili bilo kakve potvrde iz policije?

Ako su ta djela bila 85. i 90-te godine, a po visini kazne vidim da su neka blaža, do sada bi valjda trebala biti izbrisana iz evidencije, jer postoje rokovi nakon koji se brišeš iz evidencije, pa trebala bi to provjeriti tu gdje si vadila to uvjerenje, jer mozda su zaboravili donijeti rješenje o brisanju ako je protekao rok... raspitaj se malo... Pozz

voja82 11.09.2015 07:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik miga (Poruka 56622)

Bas tako, proveri da nisu mozda ta dela trebala biti izbrisana iz evidencije, ako to nije moguce, probaj da nabavis zapis iz suda da ljudi vide da nije u pitanju nikakav tesko oblik kriminalnog dela itd... U svakom slucaju, ako ste vec dobili turisticke vize, ne vidim razlog zasto sada ne bi ste dobili i green card. Bice to sve ok.

miga 11.09.2015 19:01

Javila sam se u sudu, pitala, procitala kazne i rekli si da su to maloletnicke kazne i da si dosad trebale biti izbrisane iz evidencije. Odma sam odjurila i podnela zahtev za brisanje. Rekli su da treba da cekam 1 mesec ali posto imam skoro intervju da malo "zamolim" sledece nedelje i ucinice sve da to bude ranije :)
Hvala puno i zelim vam sve najbolje!
Vojo, pratim tvoj slucaj i drzim ti palceve!

cirapfc 15.10.2015 10:04

Drugari, danas sam podneo zahtev za dobijanje tog izvoda iz kaznene evidencije i iz suda... U sudu su mi rekli da sutra dodjem po papir, a u MUP-u za 10-15 dana... Sad to ne bi bio problem da nemam intervju 21.10... Jel bio neko u slicnoj situaciji?

Stromae 15.10.2015 10:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik cirapfc (Poruka 57616)
Drugari, danas sam podneo zahtev za dobijanje tog izvoda iz kaznene evidencije i iz suda... U sudu su mi rekli da sutra dodjem po papir, a u MUP-u za 10-15 dana... Sad to ne bi bio problem da nemam intervju 21.10... Jel bio neko u slicnoj situaciji?

Koji grad je u pitanju? Mi smo u BGu podneli zahtev u cetvrtak i suprugu rekli da se ceka oko nedelju dana... Meni rekli u drugom mupu da dodjem u ponedeljak po papir.

Svakako, papire iz MUPa i on i ja smo imali vec u utorak znaci 3 radna dana..

IgorMAD 15.10.2015 11:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik cirapfc (Poruka 57616)

Pa odakle ti ideja da vadis potvrde 5 dana pre intervjua? To se radi lepo mesec dana ranije, mozes i 3 meseca ranije... Ne znam sta si cekao do sad?

prvoc 15.10.2015 12:04

Ma moli te ljude u mupu nadji neku vezu raspitaj se jos nemoguce da je 15 dana

cirapfc 15.10.2015 14:48

Jeste, od 10 do 15 dana, jer ne zivim u istoj opstini u kojoj sam rodjen... Ali moze da se resi, samo moram u S. Mitrovicu da pisem hitan zahtev, pa ce viti tako...

dmihalj 09.03.2016 13:09

Posto je moj slucaj malo specifican, prenecu svoje iskustvo vezano za izdavanje potvrde iz kaznene evidencije, pa mozda nekom bude znacilo kasnije... Naime, ja sam rodjen u Skoplju, Makedonija, ali tamo sam dakle samo rodjen ni dana nisam ziveo tamo, niti sam ikada imao prebivaliste u Skoplju. Sva moja prebivalista su bila samo u Srbiji (i jedan deo u USA, ali to nema uticaja na ovu pricu, posto vam iz USA ne treba ova potvrda, a i to prebivaliste u USA je bilo krace od 6 meseci). Stoga moj dosije se nalazi po mestu rodjenja u Skoplju i sva evidencija se cuva tamo, i to se nije nikada promenilo cak ni posle raspada Jugoslavije. Tako da ako ste u slicnoj situaciji postupak za vadjenje potvrde iz kaznene evidencije je sledeci. Prvo morate pribaviti tu potvrdu iz Skoplja, na osnovu koje vam nas MUP izdaje nasu potvrdu iz kaznene evidencije. Postoje tri nacina da se pribavi ta potvrda iz Skoplja, koja se inace tamo dobija u sudu. Prvi nacin je da ide po sluzbenoj duznosti (da nas MUP zahteva od njih) sto moze da traje dugo (vise od mesec dana), drugo je da licno putujete u Skoplje i izvadite istu. I trece je da imate nekog u Skoplju ko moze u vase ime da izvadi istu. Ja sam isao sa trecom varijantom, i u tom slucaju prvo morate sastaviti ovlascenje za zahtev za izdavanje kao i podizanje dokumenata ocereno u sudu ili kod notara, posto opstinska overa vazi jedino na teritoriji Srbije (ja sam pronasao neku formu na internetu i iskoristio to, i ponekad su vam potrebna 2 ovlascenja jedno za zahtev i jedan za kasnije podizanje dokumenta, posto ako vam dokument ne izdaju istog dana, traze da zadrze ovlascenje prilikom podnosenja zahteva, a traze i ovlascenje prilikom podizanja istih). Zatim to ovlasenje morate prevesti na makedonski (kobajagi ne razumeju srpski :) ), ali kod prevodioca cete platiti dupli prevod, posto nema prevodioca koji radi direktno prevod sa srpskog na makedonski, vec ide sa srpskog na engleski, pa sa engleskog na makedonski. Onda vam je najbrze da to ovlascenje posaljete autobusom za Makedoniju. Prilikom predaje zahteva za izdavanje dokumenta, moze se zahtevati da se dokument izda po hitnom postupku (sta se dodatno placa za podnosenje te molbe) i ako sudija odobri, dokument se izda u toku istog dana. Zatim opet najbrze je da vam se taj dokument vrati ponovo autobusom i sa tim dokumentom idete u MUP (po vasem mestu prebivalista), gde podnosite zahtev za izdavanje potvrde iz kaznene evidencije, i dokument iz Skoplja dajete kao prilog. Zatim je njima potrebno nekoliko dana da vam izdaju isti. Brzi nacin, za Beograd, jeste da idete u gradski MUP u 29. Novembra, sprat 3, soba 65 i tamo mogu da vam izdaju sa ovim dokumentom iz Skoplja takodje istog dana, ali nisam siguran da li za to mora da imate neko odobrenje ili nesto slicno tome, posto sam ja isao po "preporuci" :). Znate vec i sami kako stvari funkcionisu... Sve se moze i nista se ne moze :). Poslednja stvar je i da treba da uplatite 800din taksu za izdavanje ovog dokumenta. Toliko od mene, ako imate pitanja rad sam da pomognem. Srecno! :)

Tikica 02.04.2016 14:18

Drugari cisto da javim svoje jucerasnje iskustvo (najvise zbog onih koje tek ocekuje ceo proces). Potvrdu o neosudjivanosti sam trazila u MUP Savski Venac. Prijave se podnose do 15h. Ovu informaciju nisam nigde na netu uspela da nadjem, pa sam otisla oko 15h. Radnica iz susedne kancelarije me je uputila gde i sta, i rekla da ce do 15:30h primiti predmet. Po povratku 15:20h, druga radnica nije zelela da prihvati prijavu jer je proslo 15h. Nakon krace rasprave ipak je prihvatila i receno mi je da ce sve biti gotovo u cetvrtak, dakle 7 dana od podnošenja, dakle zaista brzo. :-) Ne znam kakvo je radno vreme u ostalim stanicama. Trebace vam informacija o godini od koje zivite u gradu gde podnosite prijqvu i nazivi mesta u kojima ste eventualno ziveli ranije.

Sto se potvrde iz suda tice, vrlo je jednostavno, dobija se odmah da po uplati, a rad sa strankama je do 14:30h.

Toliko od mene za sada :-)

markoss 02.04.2016 14:33

tikice u kom si supu podnela zahtev? ja mislim da za ljude iz unutrasnjosti se ceka 10 do 15 dana bar su mi tako rekli neki poznanici koji su imali takav slucaj

BetterFuture 02.04.2016 20:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik markoss (Poruka 60224)
tikice u kom si supu podnela zahtev? ...

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tikica (Poruka 60223)
... Potvrdu o neosudjivanosti sam trazila u MUP Savski Venac...

markoss znam da si od skoro u USA i sigurno imas mnogo informacija u glavi, da ne kazem haos, pa ti se desi da preletis preko teksta :;D: pa eto ja da odgovorim

markoss 02.04.2016 21:42

pa da i ja sam tamo i dobio info 10 dana se ceka....ukoliko imate mogucnosti idite direktnonu sup u mestu gde ste rodjeni ako vam je knap sa vremenom da cekate

Tikica 03.04.2016 09:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik markoss (Poruka 60233)
pa da i ja sam tamo i dobio info 10 dana se ceka....ukoliko imate mogucnosti idite direktnonu sup u mestu gde ste rodjeni ako vam je knap sa vremenom da cekate

Mislim da je u Beogradu sve jedno, ja sam rodjena na Zvezdari ali prijavljena na S.Vencu. Ako ne racunam vikend treba im jedva 4 dana (makar u mom slucaju) sto je stvarno brzo. E sad verujem da to zavisi i od sluzbenika ali i od toga koliko cesto ste menjali prebivaliste.

JelenaX 03.04.2016 14:59

Ja sam uzimala u mupu Zvezdara i rekli su mi da se zahtevi nose ponedeljkom i treba 5 dana. Tako da ako neko preda zahtev u utorak, praktično čeka 10 dana.

milja 30.05.2016 01:58

Moram da pitam da li postoji neki zaključak šta je najbolje odgovoriti na pitanje o kažnjavanju? Ukoliko je postojao neki prekršaj pre više od 10 godina (posedovanje jednog džointa) i kazna uslovne, nastupila rehabilitacija odavno i imam potvrdu o nekažnjavanju?

Da li znate da su nekog odbili zbog takvog prekšaja??
Da li je neko imao iskustvo ili čuo od nekog da su odbili jer je u prijavi navedeo da je nekažnjavan jer ima potvrdu, a da su u ambasadi znali da je lagao?

markoss 30.05.2016 17:28

Ako imas potvrdu iz supa i suda o nekaznjavanju nema sta da spominjes niti cete pitati

milja 30.05.2016 17:55

A kaži mi molim te, da li si siguran da oni to neće proveravati?
Znam da se daju otisci u ambasadi, šta ako po tome nađu da je bilo nešto, a nije navedeno u aplikaciji, iako oni u pitanju baš kažu 'da bez obzira na rehabilitaciju i amnestiju' treba navesti dela.
Da li znaš nekog da je u tom pitanju na ovaj način "lagao" i da je ladno prošao intervju?

markoss 30.05.2016 23:43

Pa onda je bolje biti iskren i reci im, vise ce da cene to nego da slazes

Sharlo 27.07.2016 23:01

Iscitah sve ovo i evo dileme.
Pre 23 godine sam privodjen kao osumnjicen za kradju kola, pijanska ludorija bezveze. Kasnije isao i na sudjenje ali nista, nikakva kazna shvatili ljudi u sudu da nije bilo takve namere. To privodjenje nisam naveo u aplikaciji jer sam i zaboravio na taj dogadjaj. Sutra sam planirao da krenem po potvrdu a u medjuvremenu sam saznao sasvim slucajno da me ima u nekakvoj evidenciji.
Sad pitanje: da li da prvo to brisem ili da jednostavno odnesem potvrdu na kojoj ce taj prestup verovatno biti evidentiran pa da tamo objasnjavam.
Prosto neverovatno da neka glupost od pre cetvrt veka moze da utice na dobijanje GC i da moze sada doci na naplatu! :nene:

drekavac 20.10.2016 23:18

ja imam problem. podneo sam za mup i sad cekam , potvrdu iz supa imam i nemam nikakve krivicne prijave.

pre godinu i po dana u stanu je izbila tuca i dolazila je policija. u izvestaju znam da su za mene pisali da nisam prihavljen na toj adresi i nisam siguran ali napisano je i da je remecen red i mir , nisam sigurnan da li u opste ili za sve nas pojedinacno ( nz sto kad se desilo u stanu ali ajde).

do dana danas nikakav poziv nisam dobio ali sam iz nekih izvora proverio da se za moj jmbg vezuje taj slucaj. meni je viziranje u decembru? sta da radim? sta da radim i ako nesto stoji u evidenciji(toj potvrdi) i ako ne stoji da li da pominjem to?

Taty2 23.10.2016 08:44

Ako nema krivicnog kaznjavanja (clean) to je najbitnije od svega u cijeloj toj prici.
Prekrsajna sankcija nije izrecena, ako nije bilo prekrsajnog naloga ili zahtjeva za pokretanje prekrsajnog postupka. Zastarjelost (u BH) za pokretanje i vodjenje postupka je 2, 3 ili 5 godina od dana izvrsenja prekrsaja,i prekida se svakom procesnom radnjom ovlastenog organa.

Sama sluzbena zabiljeska je nesto sto policija normalno uradi, ako je nekom licu demoliran stan policija ce imati zabiljesku o tome. To ne znaci da neko nije clean

tashana 02.11.2016 08:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Taty2 (Poruka 64370)
Ako nema krivicnog kaznjavanja (clean) to je najbitnije od svega u cijeloj toj prici.
Prekrsajna sankcija nije izrecena, ako nije bilo prekrsajnog naloga ili zahtjeva za pokretanje prekrsajnog postupka. Zastarjelost (u BH) za pokretanje i vodjenje postupka je 2, 3 ili 5 godina od dana izvrsenja prekrsaja,i prekida se svakom procesnom radnjom ovlastenog organa.

Sama sluzbena zabiljeska je nesto sto policija normalno uradi, ako je nekom licu demoliran stan policija ce imati zabiljesku o tome. To ne znaci da neko nije clean

Molim Vas za malu pomoc. Da li potvrda iz suda i supa o nekaznjavanju je JEDAN papir ili dva?

Hvala

BetterFuture 02.11.2016 09:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tashana (Poruka 64540)
Molim Vas za malu pomoc. Da li potvrda iz suda i supa o nekaznjavanju je JEDAN papir ili dva?

Hvala

U pitanju su dve razlicite potvrde od dva razlicita drzavna organa. Iz MUP-a izvod iz kaznene evidencije a iz suda uverenje da se protiv Vas ne vodi postupak. Iz suda nema potrebe da vadite ako Vas nema u kaznenoj evidenciji.

tashana 02.11.2016 10:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 64543)
U pitanju su dve razlicite potvrde od dva razlicita drzavna organa. Iz MUP-a izvod iz kaznene evidencije a iz suda uverenje da se protiv Vas ne vodi postupak. Iz suda nema potrebe da vadite ako Vas nema u kaznenoj evidenciji.

Hvala puno. Sada prelazim na lekarski deo.
Uh, ne znam da li je jos neko sem mene ovako ufrkisan.😣

tomcha84 15.12.2016 10:32

Da li neko zna kako izvaditi potvrdu iz policije u Nigeriji.

harmonija 15.12.2016 11:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tomcha84 (Poruka 65083)

Zdravo, pokusaj dobiti vise informacija putem ove stranice
https://travel.state.gov/content/vis...ountry/NI.html

mozda nesto i postignes. Srecno i pozdrav

tomcha84 15.12.2016 11:56

Pozdrav, pogledao sam ovaj link, ali ovo nije lako izvesti, da li je neko vec pokušao da izvadi ovu potvrdu.

LJ75 15.12.2016 12:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tomcha84 (Poruka 65083)

Na Ikoyi-ju je stanica (Force C.I.D, Alagbon Close, Ikoyi, Lagos), odes tamo, uzmu ti otiske, das 2 slike i kopiju pasosa, platis oko 10,000 Naira (20 Eur), i dobijes je za 20 minuta.

Ja sam tako.

Ili mozes pokusati preko ovih:

http://www.nigeriacrb.com/apply_now.htm

tomcha84 15.12.2016 12:19

Pošto više nisam u Nigeriji, da li mogu pokušati preko prijatelja , ili preko nigeriacrb ako bih aplicirao da nije prevara?

LJ75 15.12.2016 12:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tomcha84 (Poruka 65088)
Pošto više nisam u Nigeriji, da li mogu pokušati preko prijatelja , ili preko nigeriacrb ako bih aplicirao da nije prevara?

Ne znam za ovaj nacin nigeriacrb - kao, placanje je PayPal-om (ili necim slicnim), pa kao ne mogu da te zeznu. Ali Nigerija je to, tako da ...419 comes to mind.

Ako jos uvijek imas nekoga ovdje, mozes i skenirati i poslati kompletirane obrasce sa slikama, a on neka odstampa ovdje, kao i slike i kopiju pasosa, a onda mu pare das kada se vidite...

Ja bih tako.

tomcha84 15.12.2016 13:02

Ok, pokušaću prvo preko prijatelja, a ako ne može probaću i nigeriacrb.

MarinaA_NS 20.12.2016 23:38

Pitanje.

Pozdrav svima.
Prijavila sam se za W&T program, a čula sam da je potreban taj tokaz o osudjivanju. Zanima me da li se tu gleda samo da li sam ja osuđivana ili i neko od članova porodice? :)
Hvala unapred! :D

bojan1981 27.12.2016 04:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MarinaA_NS (Poruka 65149)
Pozdrav svima.
Prijavila sam se za W&T program, a čula sam da je potreban taj tokaz o osudjivanju. Zanima me da li se tu gleda samo da li sam ja osuđivana ili i neko od članova porodice? :)
Hvala unapred! :D

Samo ti.
Zasto bi gledalivdruge?
Ti ides i ti si potencijalno rizicna...

MarinaA_NS 28.12.2016 00:48

Ne znam zašto sam to pomislila, drago mi je što samo mene gledaju :) hvala! :D

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:09.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.