|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BokaLunki
(Poruka 82265)
Jel je pratio neko ova sudjenja? Sudija Mehta je upravo izdao naredbu da svima kojima vize isticu do kraja meseca dobiju NIE. Meni ovo deluje jako optimisticno, mislim da ce na kraju biti sve kako treba! :ludak:
|
Nije sudija izdao naredbu za NIE. Department of State izdaje NIE svima kojima ističe viza do kraja februara. Svima ostalima kojima ističe viza u martu su na čekanju da vidimo koju će odluku doneti DOS. Ili ukidaju PP10014 ili nam svima daju NIE. Sudija Mehta je doneo odluku da će nam vize važiti još 6 meseci od ostvarivanja jedne od stavki ukoliko pratiš Brit Simona imaš 3 stavke šta će biti sa našim vizama.
1. The day the administration revoke the 10014 ban
2. The first day after the ban expires - March 31
3. The day that Mehta gives his final ruling in the Gomez Case
Ali ako se ostvari tačka br. 1 i viza je važeća, ulazi odmah bez razmišljanja u USA.
Takoreći, ući ćemo u USA, samo je pitanje vremena kada. I zaštićeni smo kao beli medvedi:bravo::bravo::w00t::w00t:
|
marko1995 |
20.02.2021 10:05 |
Meni je sasvim logično da ljudi koji su uspjeli proći intervju i dobiti vize zaista i odu u SAD, ne vidim kako im to neko može poništiti, nisam nikada ni očekivao da neće moći ući oni koji imaju vize tj. Kojima ističu uskoro...
A ovo ostalo, rezervisane vize za DV-2020 kao i vize za DV-2021, to mi sve izgleda klimavo... Sva sreća pa smo odustali još u Maju od Amerike i otišli u drugi pravac inače ovo sve bi bilo veoma stresno. :beer:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik marko1995
(Poruka 82270)
Meni je sasvim logično da ljudi koji su uspjeli proći intervju i dobiti vize zaista i odu u SAD, ne vidim kako im to neko može poništiti, nisam nikada ni očekivao da neće moći ući oni koji imaju vize tj. Kojima ističu uskoro...
A ovo ostalo, rezervisane vize za DV-2020 kao i vize za DV-2021, to mi sve izgleda klimavo... Sva sreća pa smo odustali još u Maju od Amerike i otišli u drugi pravac inače ovo sve bi bilo veoma stresno. :beer:
|
Mareee, ali pratis svakako sve koliko vidim :P . Svaka cast advokatima, sto kazes, ljudi prosli lekarski prosli intervju i strepe da li ce da udju(strasno). Ja cekam bogami sudjenje u aprilu da vidimo sta ce biti sa onim vizama, jer me ima i u lawsuitu, dokumenta su mi odavno proverena. Ako Mehta izda naredbu tipa da plaintiffsi imaju prednost, to je to. Nada poslednja umire :D Elem, ne cimam se kao pre toliko ali pratim normano.:==D::==D::==D:
|
marko1995 |
20.02.2021 11:54 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pablo
(Poruka 82271)
Mareee, ali pratis svakako sve koliko vidim :P . Svaka cast advokatima, sto kazes, ljudi prosli lekarski prosli intervju i strepe da li ce da udju(strasno). Ja cekam bogami sudjenje u aprilu da vidimo sta ce biti sa onim vizama, jer me ima i u lawsuitu, dokumenta su mi odavno proverena. Ako Mehta izda naredbu tipa da plaintiffsi imaju prednost, to je to. Nada poslednja umire :D Elem, ne cimam se kao pre toliko ali pratim normano.:==D::==D::==D:
|
Pratim, pratim - nego šta :obrva: Ali beba na putu a i otišlo sve u drugom smjeru :bravo:
A cijeli ovaj proces mi je skroz interesantan pa ko zna šta se može desiti u životu nikad ne reci nikad pa da se ne ode i nekim drugim putem ne samo DV... Al’ što se tiče DV-2020 sve i da nas zakažu ja iskreno ne znam kako bi mi to sve izveli sada :D
Pa upravo to, pratim, ali mi nije stresno kao nekad prije :grin:
|
Dali mi kojima imigracijska viza ističe 14.marta možemo sad da uopće uđemo u Ameriku? Ja sam mislila da možemo i da je zabrana ukinuta 1. januara? Pitam za dobitnike DV 2020, kojima je odgođen liječnički, pa smo ga ipak obavili i dobili ulaz do 15. marta.
|
Aleksandar381 |
22.02.2021 10:31 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Greta
(Poruka 82277)
Dali mi kojima imigracijska viza ističe 14.marta možemo sad da uopće uđemo u Ameriku? Ja sam mislila da možemo i da je zabrana ukinuta 1. januara? Pitam za dobitnike DV 2020, kojima je odgođen liječnički, pa smo ga ipak obavili i dobili ulaz do 15. marta.
|
Jos ne, Moramo da sacekamo da vidmo da li ce se ove nedelje izati NIE za nas kojima vize isticu od 01 marta - pa do kraja marta ( ovo vazi samo za vize koje su izdate ili reizdate u septembru prosle god 2020), ako se to desi ove nedelje kako su nagovestili onda moze da se putuje, u suprotnom moze da se zaboravi datim isteka vize koji je napisan u pasosu, zato sto vize traju "do daljenjeg" i trajace od datuma se ne ispune neka od tri uslova koja je Mehta naredio, i bice vazece 6 meseci od tog datuma. I da na kraju ne treba nista za sada pisati ambasadi, nikakvi zahtevi, nikakva pitanja. Treba sacekati jos ovu nedelju i sve ce biti mnogo jasnije.
Napomena:
Svima kojima vize isticu ISKLJUCIVO OVE POSLEDNJE NEDLEJE U FEBRUARU dobili su NIE i mogu slobodno da putuju.
|
Aleksandar381 |
22.02.2021 10:55 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pablo
(Poruka 82271)
|
Treba cestitati svima, advokatima, profesorima prava, dobitnicima koji su danonocno u komunikaciji sa advokatima i koji vec mesecima rade raznorazne kampanje po mrezama, koji pomazu advokatima u odbrani, koji daju intervjue i govore svoje price da bi se izvrsio pritisak javnosti, dobitnicima koji mesecima "spamuju" celu administraciju, novinare trazeci da se za ovu nepravdu cuje i da se ispravi, Malobrojnim dobitnicima koji su imali hrabrosti da probiju led i da rizikuju da udju u prvu tuzbu ( iako su im se svi smejali i rekli da budale sto to rade i da od toga nema nista ). Treba cestitati i cuvenom Wait and see (BritSimon-u) o kome bi svasta rekao ali i on je odigrao veliku ulogu. I na kraju sudiji Mehti koji je sprovodio PRAVDU u okviru PRAVA od samog početka i nije ni jednog momenta pokazao da se plasi bilo koje administracije.
Do sada je bila lavovska borba, mada jos nije kraj, jos moraju mnoge stvari da se isprave, tu spadaju dobitnici koji jos nisu imali prilike za intervju, rezervisane vize za dv2020, i svi dobitnici iz 2021, ali svi rade na tome. Sve sto je do sada dosudjeno za DV2020 otvorilo je put za DV 2021 i nece se zavrsiti samo na trenutnim presudama.
|
Bilo bi bolje da vize važe do daljnjeg nego da sad zbrda zdola polijećemo tamo u par dana...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Aleksandar381
(Poruka 82282)
Treba cestitati svima, advokatima, profesorima prava, dobitnicima koji su danonocno u komunikaciji sa advokatima i koji vec mesecima rade raznorazne kampanje po mrezama, koji pomazu advokatima u odbrani, koji daju intervjue i govore svoje price da bi se izvrsio pritisak javnosti, dobitnicima koji mesecima "spamuju" celu administraciju, novinare trazeci da se za ovu nepravdu cuje i da se ispravi, Malobrojnim dobitnicima koji su imali hrabrosti da probiju led i da rizikuju da udju u prvu tuzbu ( iako su im se svi smejali i rekli da budale sto to rade i da od toga nema nista ). Treba cestitati i cuvenom Wait and see (BritSimon-u) o kome bi svasta rekao ali i on je odigrao veliku ulogu. I na kraju sudiji Mehti koji je sprovodio PRAVDU u okviru PRAVA od samog početka i nije ni jednog momenta pokazao da se plasi bilo koje administracije.
Do sada je bila lavovska borba, mada jos nije kraj, jos moraju mnoge stvari da se isprave, tu spadaju dobitnici koji jos nisu imali prilike za intervju, rezervisane vize za dv2020, i svi dobitnici iz 2021, ali svi rade na tome. Sve sto je do sada dosudjeno za DV2020 otvorilo je put za DV 2021 i nece se zavrsiti samo na trenutnim presudama.
|
Pa BRAVO!!! Svaka ti ka' u Njegosa!
Stvarno svaka cast svima koji su u ovome ucestvovali i koji su se izborili za ovo. Sve ovo daje nadu i za nas iz 2021. generacije dobitnika.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Greta
(Poruka 82283)
Bilo bi bolje da vize važe do daljnjeg nego da sad zbrda zdola polijećemo tamo u par dana...
|
E moja ti. Pa ja nisam raspakovao kofere još od Nove godine:w00t:. Nema tu čekanja. Čim odobre putovanje, odmah put pod noge. Ili slobodno čekaj pošto vidim da vam se ne žuri.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:48. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.