ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui 2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1145)

Loperamid 05.03.2013 09:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 36325)
Hvala ti :) Ja sam jos uvek u "oblacima" :D Ko sto pita Ivan, koliko puta dnevno pogledas u pasos?:grin:

:grin::grin:

Ja jos uvek gledam u indeks, jos 3 komada pa da na tenane planiram put.

tropfouziK 05.03.2013 10:06

Jel moze samo jos neko poslednji put da mi potvrdi da Drzavljanstvo nije potrebno za intervju???

oskark 05.03.2013 10:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Loperamid (Poruka 36334)
:grin::grin:

Ja jos uvek gledam u indeks, jos 3 komada pa da na tenane planiram put.

E pa onda zagrej stolicu pa polozi. Kada planiras da ides? Ja sam polozio dva poslednja ispita u roku od 20 dana kada sam saznao da sam izvucen. I to sam morao da polozim da bih mogao da posaljem dokumenta za KCC. Zamisli koji je to pritisak bio :smrc::grin: Ali sam uspeo. 10 dana nisam spavao duze od 2 sata, ali eto, viza je u pasosu :) No, kaze moja koleginica da je to samo sreca. haha da mene hoce sreca:obrva:

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tropfouziK (Poruka 36335)
Jel moze samo jos neko poslednji put da mi potvrdi da Drzavljanstvo nije potrebno za intervju???

Ja ti potvrdjujem da ne treba drzavljanstvo za intevju. Pitaj mailom ako mi ne verujes. Ja nosio, a nisu mi uzeli.

tropfouziK 05.03.2013 10:54

Hvala oskare :)
Ajd mi reci sta po tvom misljenju treba da kopiram. Nesto mi je u glavi da tamo u ambasadi ne vole previse da preturaju po fasciklama, nego da im ja to sredim da se sto manje muce :)

Loperamid 05.03.2013 16:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 36336)
E pa onda zagrej stolicu pa polozi. Kada planiras da ides? Ja sam polozio dva poslednja ispita u roku od 20 dana kada sam saznao da sam izvucen. I to sam morao da polozim da bih mogao da posaljem dokumenta za KCC. Zamisli koji je to pritisak bio :smrc::grin: Ali sam uspeo. 10 dana nisam spavao duze od 2 sata, ali eto, viza je u pasosu :) No, kaze moja koleginica da je to samo sreca. haha da mene hoce sreca:obrva:

Ja otkad sam saznao da sam izvucen sam polozio 9, jos 3 ostala do juna, septembra najkasnije pa paljba tamo negde novembar/decembar, kad zena kaze :)

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tropfouziK (Poruka 36337)
Hvala oskare :)
Ajd mi reci sta po tvom misljenju treba da kopiram. Nesto mi je u glavi da tamo u ambasadi ne vole previse da preturaju po fasciklama, nego da im ja to sredim da se sto manje muce :)

Kopiraj sve, to ce uzeti, a originale vracaju.

tropfouziK 06.03.2013 17:46

POZDRAV

Samo da se javim i da kazem da smo odbijeni zato sto je otac nosilac aplikacije, imao je cetvorogodisnju skolu ali je jednu bio vanredno! I odbili su nas ! Naravno sve smo platili pre nego sto nam je to rekao....

pozdrav svima

jovke 06.03.2013 20:05

Koliko godina ima tvoj otac? Cime se bavio kroz zivot i da li je prikazao neki dokaz o radnom iskustvu?

peja 07.03.2013 07:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tropfouziK (Poruka 36364)
POZDRAV

Samo da se javim i da kazem da smo odbijeni zato sto je otac nosilac aplikacije, imao je cetvorogodisnju skolu ali je jednu bio vanredno! I odbili su nas ! Naravno sve smo platili pre nego sto nam je to rekao....

pozdrav svima

Baš mi je žao kad vidim da su ljudi došli u Ambasadu, sve platili i onda na kraju ne dobiju vizu :smrc::smrc::smrc:

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jovke (Poruka 36365)
Koliko godina ima tvoj otac? Cime se bavio kroz zivot i da li je prikazao neki dokaz o radnom iskustvu?

I mene ovo zanima, jer ima dosta primera gde su ljudi završili trogodišnju školu pa četvrti vanredno pa uspeli da dobiju vizu, takođe dosta njih je dobilo vizu i na osnovu radnog iskusta, pa mi sad nije jasno kako se tvoj otac nije uspeo kandidovati pomoću radnog iskustva!?

mmilan77 07.03.2013 07:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tropfouziK (Poruka 36364)
POZDRAV

pozdrav svima

izvini, jel sam rekao da je isao jednu godinu vanredno, mislim da na diplomi to ne pise :wtf:

zvercica 07.03.2013 09:15

Mislim da se on ne može tek tako sad predomisliti i reći, a jel mogu da se kvalifikujem preko radnog iskustva? Ako je u dokumentima koje je poslao u KCC naveo da se kandiduje preko četvorogodišnje srednje škole, na intervju treba i da donese tu diplomu. Ispravite me ako grešim, ali to da li će se kvalifikovati preko srednje škole ili radnog iskustva, treba da se odluči pre slanja dokumenata u KCC.

E sad je pitanje kako su oni ustanovili da je ta četvrta godina vanredna, pošto takođe mislim da to nigde ne piše na diplomi. Nije valjda stvarno sam rekao.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:15.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.