ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv - 2021 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)

BogiNaceus 30.09.2021 13:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dibo11 (Poruka 83575)
Pozz , konacno i u moja svastika dobila vizu juce poslije mnogo komplikacija slanja mailova itd konacno je sve zavrsila .Samo da obavjestim da je osoba sa trogodisnjom srednjom skolom dobila visu u ambasadi za 7 dana.

Koji CN je svastika i da li je ukljucena u neku tuzbu?

dibo11 30.09.2021 13:44

2021 eu285.. ni u kakvoj tuzbi nije ucestvovala u augustu dobila od kcc da posalje dodatne info zavrsila imala prosle sedmice interview i prosla.

caliboy 30.09.2021 15:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kacica (Poruka 83570)
Moj CN je 13xxx i još uvek nisam dobila odgovor za dokumenta poslata u decembru 2020. 😔

Nas CN je 10xxx i dokumenta su mi trazili iz KCC-a u septembru prosle godine. U septembru sam im i poslao i nikada nisam dobio odgovor da su dokumenta OK ili nisu. DS260 smo popunili 10.06.2020. (znaci 4 dana nakon saznanja da smo izvuceni) i nista.

caliboy 30.09.2021 15:34

Cestitam svima koji su u medjuvremenu dobili vize. Drago mi je da je bar neko uspeo u ovim ludim godinama...

Nama sada samo ostaje da se uzdamo u sudiju Mehtu i prezervaciji viza.

Kacica 04.10.2021 21:16

Šta je na kraju ispalo? Da li imaju nade ljudi sa manjim CNom koji nisu učestvovali u tužbama ili su sve lađe pale u vodu? 😶

djpgiovany 20.10.2021 17:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kacica (Poruka 83580)
Šta je na kraju ispalo? Da li imaju nade ljudi sa manjim CNom koji nisu učestvovali u tužbama ili su sve lađe pale u vodu? 😶

Izgleda da smo izvisili…bolje da nas nisu ni izvukli nego sto se ovako zavrsilo… Korona je uzela danak,da je nije bilo verovatno bi bili u USA.

GiM 22.10.2021 21:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik djpgiovany (Poruka 83586)
Izgleda da smo izvisili…bolje da nas nisu ni izvukli nego sto se ovako zavrsilo… Korona je uzela danak,da je nije bilo verovatno bi bili u USA.

A oni koji su ucestvovali u tuzbi Morison ? Da li ima takvih i da li neko ima bilo kakve informacije?

djpgiovany 23.10.2021 14:11

https://miamiglasnik.com/dobre-vesti...u-2020-godine/

Vest nije vezana za dv2021,vec za dv2020…
Imam dva pitanja…prvo je l se ovo odnosi samo na one koji su ucestvovali u tuzbi?
Drugo…je l kasno da se prikljuci nekoj tuzbi za dv2021?

Ata93 25.10.2021 00:41

Citat:

Prvobitno poslao korisnik GiM (Poruka 83589)
A oni koji su ucestvovali u tuzbi Morison ? Da li ima takvih i da li neko ima bilo kakve informacije?

Ja samnucestvovao u tuzbi,broj 15xxx,al ne znam da li je tuzba pomogla ili ambasada u Sarajevu.Uglavnom dobro se zavrsilo evo me na Floridi vec mjesec dana.

GiM 25.10.2021 20:16

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ata93 (Poruka 83607)
Ja samnucestvovao u tuzbi,broj 15xxx,al ne znam da li je tuzba pomogla ili ambasada u Sarajevu.Uglavnom dobro se zavrsilo evo me na Floridi vec mjesec dana.

Super, cestitam. To je super vest. Srecno i javljaj se sa utiscima :aa:
A da li ima novosti sta se desava sad posle 30tog septembra?

marko1995 27.10.2021 09:33

:rofl: Show se nastavlja? :drool::mobile::naughty:

Iz nekog čudnog razloga nisam mogao da uđem na forum cijele godine, tek sada probao nakon sto godina i vidim da mi otvara forum :D

Dragan Arsic 28.10.2021 08:07

pomocc!!!!

Ljudi,da li moram prijavljivati i decu i ako imaju vise od 21god?
Hvala unapred.

caliboy 28.10.2021 11:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik GiM (Poruka 83589)

Mi smo ucestvovali u Morisonovoj tuzbi Goodluck vs Biden (CN 10K) i za sada nikakvu znacajnu info nismo dobili. Sudija je rezervisao samo 30% viza od ukupnog broja ljudi koji su u ovoj tuzbi. Tako da je opet lutrija u lutriji. I to moram naglasiti da smo mi koji nismo DQ u goroj situaciji od onih koji to jesu jer ce prvo procesuirati one kojima je vec potvrdjeno da su im dokumenta OK. Logicno, jer tako im je lakse i brze naravno.

pablo 28.10.2021 12:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik caliboy (Poruka 83637)
Mi smo ucestvovali u Morisonovoj tuzbi Goodluck vs Biden (CN 10K) i za sada nikakvu znacajnu info nismo dobili. Sudija je rezervisao samo 30% viza od ukupnog broja ljudi koji su u ovoj tuzbi. Tako da je opet lutrija u lutriji. I to moram naglasiti da smo mi koji nismo DQ u goroj situaciji od onih koji to jesu jer ce prvo procesuirati one kojima je vec potvrdjeno da su im dokumenta OK. Logicno, jer tako im je lakse i brze naravno.

Iskreno mislim da je DV2020 tuzba bolje prosla nego 2021. Ispravite me ako gresim.

Atg 28.10.2021 15:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik caliboy (Poruka 83637)
I to moram naglasiti da smo mi koji nismo DQ u goroj situaciji od onih koji to jesu jer ce prvo procesuirati one kojima je vec potvrdjeno da su im dokumenta OK. Logicno, jer tako im je lakse i brze naravno.

A kad si poslao dokumenta prosle godine ako nisu stigli da urade DQ?

caliboy 09.11.2021 02:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pablo (Poruka 83638)
Iskreno mislim da je DV2020 tuzba bolje prosla nego 2021. Ispravite me ako gresim.

Ne gresis druze uopste. Ja se nisam mislio da ce ovako biti ali na zalost tako je kako je...

caliboy 09.11.2021 02:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Atg (Poruka 83639)
A kad si poslao dokumenta prosle godine ako nisu stigli da urade DQ?

Poslao sam u septembru prosle godine kada su mi i trazili dokumentaciju iz KCC-a. Nikada nisam dobio odgovor da su dokumenta OK, ali nisam jedini. Mnogi su na zalost tako prosli ove godine.

marko1995 18.11.2021 09:58

Bas si baksuz medju baksuzima nevjerovatno da je izvisio CN 10k... :wtf:

Steta velika, propustena zivotna prilika :wee:

MatijaX 18.11.2021 14:03

Bez obzira na sve ne odustajte. Iskoriste sve legalne mogućnosti da ode u najbolju zemlju na svijetu, tj. USA!!

Drago86 19.11.2021 20:41

Ode DV21 u zaborav....
Izvisismo!
Opet igrao, ali sreća strefi jednom, pogotovo ovakva.

GiM 20.11.2021 11:41

Evo jedne novine :

https://travel.state.gov/content/tra...us-update.html

caliboy 27.11.2021 11:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik marko1995 (Poruka 83693)
Bas si baksuz medju baksuzima nevjerovatno da je izvisio CN 10k... :wtf:

Steta velika, propustena zivotna prilika :wee:

Reci brate... stvarno neverovatno. Trazili su mi dokumenta jos u septembru 2020. sto znaci da su obradili DS-260 i mislio sam da sve ide u dobrom pravcu, pogotovo kada su poceli u aprilu ponovo da zakazuju. Jos CN 10K jbt nisam verovao da cu izvisiti. Pazi nisu mogli da pregledaju dokumenta koja su sami trazili i to od septembra 2020. do septembra 2021.

Stvarno neverovatna prilika je propustena. Uopste se ne nadam da ce ucestvovanje u tuzbi pomoci. Jos manje se nadam da ce senat usvojiti novi zakon koji ce omoguciti da se sve DV zelene karte koje nisu iskoriscene iskoriste... Doduse zakon je prosao kongres, ostalo je jos da prodje senat sto je malo teze.

pablo 27.11.2021 23:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik caliboy (Poruka 83713)
Reci brate... stvarno neverovatno. Trazili su mi dokumenta jos u septembru 2020. sto znaci da su obradili DS-260 i mislio sam da sve ide u dobrom pravcu, pogotovo kada su poceli u aprilu ponovo da zakazuju. Jos CN 10K jbt nisam verovao da cu izvisiti. Pazi nisu mogli da pregledaju dokumenta koja su sami trazili i to od septembra 2020. do septembra 2021.

Stvarno neverovatna prilika je propustena. Uopste se ne nadam da ce ucestvovanje u tuzbi pomoci. Jos manje se nadam da ce senat usvojiti novi zakon koji ce omoguciti da se sve DV zelene karte koje nisu iskoriscene iskoriste... Doduse zakon je prosao kongres, ostalo je jos da prodje senat sto je malo teze.

Katastrofa jednom recju. Ma nema nista od usvajanja, samo je prosao house. Parlamentarac (citaj guska od zene) nema sanse da odobri. Oni se bore protiv legalne imigracije a kamoli ilegalne. Za sve tuzbe iz 2021 su vec ulozene zalbe, isto ce biti i za 2020. Jos godinu dana cupkanje u mestu, sto ide u prilog politicarima. Ja kazem bolje da nismo ni bili izvuceni, do sad bi se izvadili iz ove rupe od zemlje.

Andrew Wiggins 29.11.2021 11:55

Dal je iko s ovih prostora uspeo da ode zadnje 2 godine uopste?
Ispadne zadnja dva izvlacenja kao da nije bilo

saleee 13.12.2021 05:52

Drug moj došao. CN 1500. Zvali ga u aprilu odmah na intervju. Lik popunio ds260 tek septembra prosle godine, dokumenta mu trazili valjda februara...

Greta 15.12.2021 16:01

Gdje se dobija ssn broj? Dali samo u uredu najbližem adresi ili može bilo gdje u Americi?

Greta 15.12.2021 16:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pablo (Poruka 83714)
Katastrofa jednom recju. Ma nema nista od usvajanja, samo je prosao house. Parlamentarac (citaj guska od zene) nema sanse da odobri. Oni se bore protiv legalne imigracije a kamoli ilegalne. Za sve tuzbe iz 2021 su vec ulozene zalbe, isto ce biti i za 2020. Jos godinu dana cupkanje u mestu, sto ide u prilog politicarima. Ja kazem bolje da nismo ni bili izvuceni, do sad bi se izvadili iz ove rupe od zemlje.

Ja sam dobila 2020 i dobila zelenu u zadnji tren ali teško mi je bilo odlučiti otići...

Svenson 16.12.2021 02:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Greta (Poruka 83728)
Gdje se dobija ssn broj? Dali samo u uredu najbližem adresi ili može bilo gdje u Americi?

Ako treba da odes licno u SSA i popunis dokumenta, najlakse je to uraditi u najblizem. Ako ti to urade na aerodromu, onda ne moras da ides.
SSN karticu (broj) dobijas postom na adresu koju prijavis prilikom ulaska u SAD.

Ja sam morao da idem u SSA, posto mi osoblje na aerodromu nije poslalo dokumenta u SSA. Mislim da sam jedini koji je dobio Green Card pre SSN-a.

mveruovic 16.12.2021 05:10

Nisi jedini, uglavnom tako bude, tako je i meni jer nikad niko nije dobio ssn sam od sebe, zasto uopste imaju opciju da stikliras to da ti oni urade ne znam... Inace mislim da su SSA kancelarije i dalje zatvorene za javnost, samo u izuzetnim slucajevima zakazuju termine ali vadjenje ssn ne spada u to. Pravi drzavni posao, lade jaja vec skoro dve godine.

Ata93 16.12.2021 14:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 83731)
Nisi jedini, uglavnom tako bude, tako je i meni jer nikad niko nije dobio ssn sam od sebe, zasto uopste imaju opciju da stikliras to da ti oni urade ne znam... Inace mislim da su SSA kancelarije i dalje zatvorene za javnost, samo u izuzetnim slucajevima zakazuju termine ali vadjenje ssn ne spada u to. Pravi drzavni posao, lade jaja vec skoro dve godine.

Ja dosao u septembru i dobio ssn za nekih 15 dana radnih na kucnu adresu.Nit sam zvao nit sam isao bilo gdje.

Dzeremija 16.12.2021 14:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 83731)

Ja sam ljetos (jun) vozio J1 studente u SSA office da apliciraju za SSN, dakle bili su otvoreni. New Hampshire je u pitanju.

GiM 26.12.2022 11:12

Pozdrav,

Ima li neko ko je uspeo da dobije GC iz 2020/2021 godine, posle Septembra 2021 ?

GiM 23.04.2023 19:52

Pozdrav svima.

Da li ima clanova foruma koji su dobili GC posle Septembra 2021 godine i da li je neko (osim nas) ucestvovao u tuzbi ?

djpgiovany 01.05.2023 13:54

Mi smo bili izvuceni za 2021,ali nismo ucestvovali u tuzbi ...
Da li su svi koji su ucestvovali u tuzbi dobili GC (tj.dobili priliku za intervju)?

GiM 10.05.2023 21:14

Mi smo ucestvovali ali nista...nekoliko mail-ova od Morrison Urena ali sve se tu zavrsava :/ .

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:40.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.