ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui 2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1145)

mikiSA 10.03.2013 14:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nikolateo (Poruka 36433)
Imam jedno pitanje koje se odnosi na placanje?! intervju mi je zakazan za 17. april, a za razgovor bi trebalo da se uplati u banci neki dan pre razgovora ili cu to uplatiti u ambasadi tog istog dana kada odradim intervju, i koliki je to iznos (samo ja idem)?

takodje, kada se govori o adresi na kojoj planiram da ostanim u USA, da li to moram obavezno da imam, (posto je nisam naveo kada sam slao dokumenta)

Unapred hvala

Drug, ti mijesas obicni turisticka viza intervju sa intervjuom za imigriranje: nista unaprijed ne uplacujes, pare /karticu nosis sa sobom i na dan intervjua (kad predas dokumente) placas njima direktno na salter. Adresu moras imati.

curlika 10.03.2013 14:46

Citat:

Imam jedno pitanje koje se odnosi na placanje?! intervju mi je zakazan za 17. april, a za razgovor bi trebalo da se uplati u banci neki dan pre razgovora ili cu to uplatiti u ambasadi tog istog dana kada odradim intervju, i koliki je to iznos (samo ja idem)?

takodje, kada se govori o adresi na kojoj planiram da ostanim u USA, da li to moram obavezno da imam, (posto je nisam naveo kada sam slao dokumenta)

Unapred hvala

Nije problem da ti (ko i nekima drugima), vec ko zna koji put objasnjavamo sve...procitaj malo teme po forumu, konkretno i u ovoj imas odgovore na svoja pitanja...bavi se malo saznavanjem desavanja koje svi ovde medjusobno delimo. Nemoj da ti je to tesko.

petrojka1980 10.03.2013 14:46

Citat:

Unapred hvala

Sto se placanja tice - placas direktno u ambasadi, nakon sto predas dokumenta nasem sluzbeniku. Mozes da placas u kesu tj $ ili karticom.

Adresu moras obavezno da imas. Uglavnom je to mail u kome te Petar Petrovic poziva da ostanes kod njega, kaze ti da ce da te primi kod tebe i pomogne da nadjes posao.... bla bla bla... imas na forumu formu

Ako ti je intervju u Ambasadi u Beogradu - vidimo se!

bubamarica 10.03.2013 14:47

Placas 330$, a mozes i u dinarima, samo sto je kurs nepovoljan, mislim da je 90 din za $
A adresa ti je potrebna, a mislim da je bolje da imas odstampan pozivni mail od osobe ciju adresu dajes, prelistaj malo forum, ne skodi :)

LoLa Galland 10.03.2013 20:33

unaprijed se ispicavam ako pitam pod krivom temom.
zanimaju me dvije stvari:
1. sluzbeno sam promijenila adresu stanovanja, iako jos zivim na staroj adresi (ista drzava i grad)- da li trebam tu promjenu javiti KCC-u?
2. krajem 3.mj idem u kanadu na 2 mjeseca raditi, da li o tome trebam obavijestiti kcc? (tamo jos ne znam gdje cu stanovati)

ivanmilosavljevic 10.03.2013 23:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik LoLa Galland (Poruka 36442)
unaprijed se ispicavam ako pitam pod krivom temom.
zanimaju me dvije stvari:
1. sluzbeno sam promijenila adresu stanovanja, iako jos zivim na staroj adresi (ista drzava i grad)- da li trebam tu promjenu javiti KCC-u?
2. krajem 3.mj idem u kanadu na 2 mjeseca raditi, da li o tome trebam obavijestiti kcc? (tamo jos ne znam gdje cu stanovati)

1.Dzaba prijavljujes KCC-u bilo sta,ako imas posaljes email i objasnis situaciju poslace ti da su primili forme i da pratis visa bulletin.Na svaki email reaguju auto reply...
Iz mog iskustva znam,ja sam bas u cetvrak zvao da pitam ambasadu bas zbog toga jer mi se razlikuju adrese.Sluzbenik mi je rekao da ne obracaju paznju na to,nije to bitan faktor.
2.Njih se to ne tice gde ti ides.Oni obradjuju tvoje formulare i zakazuju ti intervju.To su njihove duznosti.

ivanmilosavljevic 12.03.2013 17:37

...

Drugari proverite statuse.Meni je upravo zakazan intervju za 15.05 u 08:30

Vangelistexas 12.03.2013 18:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic (Poruka 36480)
Drugari proverite statuse.Meni je upravo zakazan intervju za 15.05 u 08:30

08.05. u 8:30 :) samo hrabro samo zustro :D pa da proslavimo kako dolikuje coveku koji voli vinjak.

LoLa Galland 12.03.2013 21:35

ivane, prvo cestitam na vijestima!!

i hvala na odgovoru, morala sam provjeriti jer ja imam razlicite adrese na osbnoj i na putovnici, a i suprug isto.. zapravo ni jedna nam nije bila zajednicka do nedavno, pa zato.. :)

free 12.03.2013 21:44

Stigo email 16.05.2013 u 8:30 konacno nesto opipljivo. E sada glupo pitanje dali treba da jure papire(diplome,potvrde da si osudjivan ili privodjen) oni koji se "slepaju" ili ne?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:58.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.