ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   HITNO! Nije se pojavio konfirmacioni broj? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1351)

MilanM 17.10.2013 21:45

Ako vec idete i ti i suprug, onda nije bitno ko se cime bavi jer vrsta zanimanja nije presudna kada je u pitanju lutrija. Oboje posaljite prijave i tako povecajte sansu da budete izvuceni.

atena 17.10.2013 22:04

Hvala za odgovor ali Zašto onda traže minimum 12 godina školovanja ili 2 godine iskustva u poslovima koje oni podržavaju?:wacko:

mijan 17.10.2013 22:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik atena (Poruka 41502)
inace privatnik sam u svojoj struci i imam dve godine staza kao poslodavac i frizer,da li neko moze da mi kaze kako bi se to prevelo na engleskom.suprug inace radi kao kontrolor u parking servisu i kako bi se njegov posao preveo ,pa da vidimo ko bolje odgovara kao nosioc zahteva!HELP, HITNO da stignemo da se prijavimo.:bravo:

Nemojte se prijavljivati ako vam zanimanja ne prolaze na listi zanimanja, dzaba pokusavate sa trogodisnjom skolom, nista od tog posla. Bojim se i da ce tesko vasa zanimanja proci na listi. Po mom misljenju lakse je zavrsiti fakultet nego se kvalifikovati preko te njihove liste po njihovim kriterijumima i zonama.
Lista: http://www.onetonline.org/

atena 17.10.2013 22:34

Hvala Mijan na odgovoru,malo sam se razočarala,to nije fer i ja sam isto završila srednju školu i imam diplomu samo što je trajala jednu godinu manje od četvorogodišnje.ipak ću pokušati pa šta bude biće,ako mi je suđeno da odemo otićemo,ako ne bar smo probali.:bravo:

IgorMAD 18.10.2013 05:20

Bacicete preko hiljadu dolara u ambasadi i nista necete uraditi. Samo trosak i razocarenje.
A da ne pricam da zbog vase prijave (ako vas izvuku), neko ko je mozda mogao da bude izvucen nece biti izvucen, a ispunjava sve uslove.

shanzy 18.10.2013 11:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik atena (Poruka 41507)
Hvala Mijan na odgovoru,malo sam se razočarala,to nije fer i ja sam isto završila srednju školu i imam diplomu samo što je trajala jednu godinu manje od četvorogodišnje.ipak ću pokušati pa šta bude biće,ako mi je suđeno da odemo otićemo,ako ne bar smo probali.:bravo:

nemojte se prijavljivati, ne ispunjavate uslove, ni jedan ni drugi - 12 godina uzastopnog skolovanja ili zanimanja koja se traze, vaša to nisu i bicete diskvalifikovani cak iako izvuku vasu prijavu.
nije fer, ali to su uslovi lutrije, svasta jos nije fer u zivotu, ali tako je, mi ne mozemo nista protiv toga.

NightSky 19.10.2013 09:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mijan (Poruka 41506)
Po mom misljenju lakse je zavrsiti fakultet nego se kvalifikovati preko te njihove liste po njihovim kriterijumima i zonama.
Lista: http://www.onetonline.org/

Baš sad gledam, npr. moja struka - arhitektura (sve titule Bachelor, Master, Dipl.ing, ali i Some college, no degree), dakle studij koji u principu traje 5 godina, ispunjava minimalne zahtjeve Job Zone Four: Considerable Preparation Needed i SVP Range (7.0 to < 8.0).

Bez sumnje, daleko se lakše kvalificirati preko četverogodišnje srednje škole, jer da upadneš u zonu 4 ili iznad, svakako ti treba fakultet.

Postavlja se pitanje kako uopće steći radno iskustvo u 4. zoni, kad niko neće zaposliti čovjeka bez odgovarajuće škole, osnosno sa SSS na mjestu gdje se traži VSS?

Jedino što je možda moguće, kako ja to vidim, da se osoba može kvalificirati preko zanimanja ako ima završenu trogodišnji srednju školu, upisala je fakultet koji će je osposobiti za rad u 4. zoni ili više, nije ga završila (tj. nije diplomirala), a u međuvremenu počela raditi bez diplome posao za koji se školovala i sada u zadnjih 5 godina ima više od 2 godine radnog iskustva u struci.

Craftsman 21.10.2013 13:32

Sve sam odradio ali ovde nesto izgleda nije u redu, ne dobijam kod.... Evo poruke na kraju:

Your submission is currently in the process of being submitted. To retrieve your confirmation page, please click the "Check Submission" button below.

Kada kliknem na "Check Submission" nista se ne dogadja, tj. samo me vrati na istu stranicu....

Craftsman 21.10.2013 13:57

We're sorry, your session has expired. You must complete your entry within 60 minutes of starting it. Click the link below to start your entry again.

Popunio sam ponovo iz Internet Explorera, sve je proslo bez problema.... Savet: Koristite IE dok popunjavate prijavu :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:55.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.