- -
Dv - 2021
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)
slucajni_prolaznik |
11.09.2019 17:42 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic
(Poruka 77961)
Prijava na lutriju ne utice na dobijanje turisticke vize. To ne moze da bude pending immigrant petition, tek da je neko izvucen onda bi to moglo da bude.
|
Cak i kada ste izvuceni za iseljenicku vizu, mozete bez problema zahtevati turisticku, ili poslovnu. Po mom misljenju, stav ambasada je da "zivot ide svojim putem", ako vam bas treba druga viza pre "one prave", nece praviti problem "jedna drugoj".
|
Димитрије |
14.09.2019 17:53 |
да ли је било другог извлачења до сада? ако се зна да ли ће га и бити уопште?
|
Niko se nije javio, tako da verovatno nije, a teško da će ga i biti tj. šanse su minimalne. Kada je poslednji put bilo (DV2017), objavljeno je 05. septembra, a sada je već 15., tako da... Ali opet, možemo da se nadamo...
|
Димитрије |
16.09.2019 17:34 |
пошто ће требати пасош за ново пријављивање, колико после пријаве пасош треба да буде валидан? мени важи још 3 месеца, тако да биће до пријаве, али не и до лутрије.
|
neznamstadaradim |
16.09.2019 22:19 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Димитрије
(Poruka 77990)
пошто ће требати пасош за ново пријављивање, колико после пријаве пасош треба да буде валидан? мени важи још 3 месеца, тако да биће до пријаве, али не и до лутрије.
|
i mene to zanima da li to moze da predstavlja problem ili se to posle u ds formularu ispravi ili kad se ode na intervju?
|
Moze da se menja broj pasosa. Ja sam pasos menjao mesec dana pred intervju
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Taty2
(Poruka 77960)
Šanse za dobivanje turističke vize postoje i tad, iako manje. Takodje, ni pod kojim okolnostima i niposto ne treba zatajivati na razgovoru da postoji i aplikacija za DV lottery ("pending immigrant petition").
|
Ja 5x nisam izvucen za DV a dobio sam turisticku vizu...niko me nije pitao u vezi DV na razgovoru.
|
Димитрије |
17.09.2019 13:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik svenson
(Poruka 77992)
moze da se menja broj pasosa. Ja sam pasos menjao mesec dana pred intervju
|
мислим да је главно питање: ако човек остави свој пасош који важи рецимо 2 месеца после лутрије, а они када буду извлачили 6 месеци после не важи пасош да ли је то аутоматска дисквалификација?
|
Sasha983 |
17.09.2019 17:17 |
zz
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Димитрије
(Poruka 78000)
мислим да је главно питање: ако човек остави свој пасош који важи рецимо 2 месеца после лутрије, а они када буду извлачили 6 месеци после не важи пасош да ли је то аутоматска дисквалификација?
|
Realno ,kada izvadis nov pasos u medjuvremenu vrate ti stari tako da bi verovatno morao da poneses i stari pasos sa novim..
|
Димитрије |
17.09.2019 18:22 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik sasha983
(Poruka 78004)
realno ,kada izvadis nov pasos u medjuvremenu vrate ti stari tako da bi verovatno morao da poneses i stari pasos sa novim..
|
знам то, али говорим о пријави. јер рецимо ти си у систему и извуку те, а у међувремену истекао ти је пасош... може бити проблем.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:28. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.