ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2020 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2029)

dusmanic 22.10.2019 09:11

I ja mislim da su to dve različite stvari, bilo bi lepo kada bi nas uputili detaljnije sta se očekuje od nas, mozda je najjednostavnije imati određeni novac na računu (treba definisati koliko je to dovoljno za Health Care).
Ovo je već objavljeno zvanično tako da će teško da se uspeti to da bojkotuju :(
Najnezgodnije će biti onimakoji imaju interview u novembru :(

Sims 22.10.2019 09:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dusmanic (Poruka 78748)
I ja mislim da su to dve različite stvari, bilo bi lepo kada bi nas uputili detaljnije sta se očekuje od nas, mozda je najjednostavnije imati određeni novac na računu (treba definisati koliko je to dovoljno za Health Care).

Slazem se u potpunosti. Ukoliko postoji opcija da se prikaze odredjeni novcani iznos trebala bi postojati minimalna suma, a to nigde nije navedeno. :wtf:
Bice ovo zanimljivo.

mveruovic 22.10.2019 10:07

Ukoliko vam ne daj Boze zatrebalo to osiguranje, nece vas ni ono spasiti nesto preterano od dugova. Zdravstveno putnicko osiguranje pokriva samo ekstremne situacije i to je pitanje kako ovde funkcionise i koje ga bolnice primaju.

Sims 22.10.2019 15:28

Zvala sam ambasadu. Rekli su da ne znaju ni oni kako ce se to odvijati i da se tek treba utvrditi. Rekao je da ce mozda slati dodatne mejlove sa instrukcijama, ali i da ce verovatno objaviti na facebook stranici ili twitteru dodatne informacije vezane za health insurance.

Jelenaa91 22.10.2019 16:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dusmanic (Poruka 78748)

Svi sa nestrpljenjem cekamo vas intervju,imam tremu kao da idem ja a ne vi 🤣🤣 nadam se da cete podeliti sa nama iskustvo,puno bi znacilo 😄 znali bi da li da se nadamo ili ne

dusmanic 22.10.2019 22:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Sims (Poruka 78763)
Zvala sam ambasadu. Rekli su da ne znaju ni oni kako ce se to odvijati i da se tek treba utvrditi. Rekao je da ce mozda slati dodatne mejlove sa instrukcijama, ali i da ce verovatno objaviti na facebook stranici ili twitteru dodatne informacije vezane za health insurance.

Koja konfuzija, normalno je da dobiju neke instrukcije za neko novo pravilo...a ne ovako. Nadamo se da ce bar imati razumevanja na razgovoru za ovu situaciju.

dusmanic 31.10.2019 13:02

Ljudi,
zna li neko da li se I-134 form popunjava samo za nosioca i dodaju se drugi clanovi porodice u istoj I-134 formi? Ili se popunjava za svakog posebno?
Probao sam da čitam iskustva Makedonaca ali ne razumem najbolje?

marko1995 31.10.2019 13:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dusmanic (Poruka 78883)
Ljudi,
zna li neko da li se I-134 form popunjava samo za nosioca i dodaju se drugi clanovi porodice u istoj I-134 formi? Ili se popunjava za svakog posebno?
Probao sam da čitam iskustva Makedonaca ali ne razumem najbolje?

If you are sponsoring more than one foreign national, you must submit a separate Form I-134 for each foreign national.
You, as the sponsor, must sign your full name on the form.

https://www.uscis.gov/i-134 (Instructions for Form I-134).

marko1995 03.11.2019 10:49

Odluka u zadnji minut:

“ Yes it is true. Portland court Judge Simon today granted a TRO (Temporary Restraining Order ) against the implementation of the Healthcare proclamation that was due to become effective tomorrow. Awesome news. Hear more about it in the video below.”

Suspendovano ovo za zdravstveno :==D:

Više informacija u videu: https://youtu.be/tD_UFX0CR9U

allenton 03.11.2019 12:29

Jarane, uljepšao si mi dan..........................

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:12.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.