ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Lokacije u USA (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Colorado Springs, Colorado - početak života u USA (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=363)

Zana 08.02.2009 21:34

Sretno Stizeljeto :) Jako mi je drago zbog vas :)

wrath:of:the:lich:king 08.02.2009 22:27

Eee konacno da nekom krene!! Svaka cast!!

Misa 08.02.2009 22:27

Cestitamo Stizeljeto!!! Docekasmo napokon i dan da neko, osim programera, dobije posao u struci...:bravo:

Leona 08.02.2009 23:15

I od mene cestitke :)
stvarno mi je drago procitati da bar nekome ide dobro.

stizeljeto 09.02.2009 01:06

Hvala svima. Mozda bi bilo dobro da svi koji trebate za Ameriku da si nekako namjestite da dodete u proljece ili ipak malo kasnije jer ovdje je kriza u samom jeku. Mnogi financijski savjetnici prognoziraju tesku 2009 godinu, jos puno ljudi ce izgubiti posao. Samo u januaru je 600 000 ljudi izgubilo posao. To je strasna brojka. Oporavak se ocekuje da ce biti polagan, ali je siguran, ali trebat ce nekoliko godina, sigurno do 2014.

Medutim, nesto se sigurno moze naci, no potrebno je oboruzati se strpljenjem a i doci financijski pripremljen za mogucih nekoliko mjeseci bez zaposlenja. Mislim da treba oko dva, tri mjeseca da se nade nesto. To je naravno relativno, nekome ce mozda trebati manje. Ocito da nema pravila ni u vezi vecih i manjih gradova. Sve ovisi o tome koliko je odredeni posao trazen u nekom mjestu. Mi smo u Springs dosli jer su nam tu jako dobri prijatelji i kod njih smo se osjecali dovoljno slobodni da zivimo s njima mjesec dana. to nam je mnogo pomoglo, medutim moze se i bez toga, ako se napravi dobar plan prije dolaska. U svakom slucaju probajte ici negdje gdje nekog znate, pa makar nekog i s foruma ko ce vam moci pomoci. Ako neko zeli u Springs, slobodno se javite. :)

dreamerns 09.02.2009 01:12

Cestitam na zaposlenju....svaka cast sto je posao u struci. Nek vam je sa srecom...sada ce biti sve lakse kada se osete primanja :-)

D$D 09.02.2009 05:07

:bravo:
Sve najbolje samo napred.

ex-usa 09.02.2009 12:22

i ja se pridruzujem iskrenim cestitkama!

Sloba_Kg 09.02.2009 13:44

E konacno!
Cestitam! :bravo:

Eto isplatilo se traganje.
Sve najbolje!!
Pozdrav

ex-usa 09.02.2009 13:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Sloba_Kg (Poruka 7409)
E konacno!
Cestitam! :bravo:

Eto isplatilo se traganje.
Sve najbolje!!
Pozdrav

sta konacno? pa to je bilo super brzo! narocito u vreme danasnje ekonomije.....

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:55.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.