-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
- -
Back to Serbia
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=467)
dreamerns |
07.01.2010 01:50 |
Hehehe.....mene bas to pusenje po kaficima odusevljava...tome sam se bas radovao kada sam se vracao. Ovde nekako, nijedan kafic nema atmosferu zbog toga, pogotovo oni blues klubovi koje bez cigare covek ne moze ni zamisliti.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik wrath:of:the:lich:king
(Poruka 13524)
Evo mene nazad! Jos sam pod utiscima i ne mogu da verujem da sam bila preko okeana! E sad, ja sam mozda malo cudna pa ne nosim negativne utiske i meni je sve bilo super u Srbiji osim: pusenja u restoranima/kaficima, JATovih aviona, nedostatka zelenila, gomile smeca po gradovima (NS, PA, BG) i borbe za prezivljavanje velikog dela stanovnistva. Sad kad pogledam, uz ovo "osim" stoji ceo opis Srbije :bravo:
|
Jel bilo tesko vratiti se, mislim i u Srbiju i u Ameriku? Kakav je osecaj?
Hristos se rodi! Srecan Bozic svima i sve najlepse!
|
wrath:of:the:lich:king |
08.01.2010 02:19 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nemili
(Poruka 13537)
Jel bilo tesko vratiti se, mislim i u Srbiju i u Ameriku? Kakav je osecaj?
Hristos se rodi! Srecan Bozic svima i sve najlepse!
|
Vratiti se u Srbiju je fantastican osecaj, narocito meni koja sam jaako nostalgicna i u poslednje vreme cak i malo depresivna bila... sve je to zato sto nam je dosadno u ovom gradu, pretpostavljam. Bila sam jako uzbudjena, narocito zato sto moji nisu znali da dolazim sve dok se nisam pojavila na vratima i probudila ih iz sna. Da li da napominjem da su zamalo odapeli :grin:
Vratiti se nazad u Ameriku.. jao ne znam. Drugi su mi pricali da imas osecaj "vracam se kuci", ali ja taj osecaj nisam imala. Jedino kad mi je na carini onaj cika rekao "Welcome home", e onda sam se najezila. I kad sam sletela, kao da nikad nisam ni isla odavde. Mi smo se ovde toliko prilagodili, kao da zivimo vec 5 godina sa ove strane...
Btw zakacile su me ove pojacane mere bezbednosti, tako da su me u Minhenu ispitivali i cak dva puta pregledali i skenirali prtljag, otvarali torbe i tako to...
|
dreamerns |
08.01.2010 19:15 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik wrath:of:the:lich:king
(Poruka 13548)
Vratiti se u Srbiju je fantastican osecaj, narocito meni koja sam jaako nostalgicna i u poslednje vreme cak i malo depresivna bila... sve je to zato sto nam je dosadno u ovom gradu, pretpostavljam. Bila sam jako uzbudjena, narocito zato sto moji nisu znali da dolazim sve dok se nisam pojavila na vratima i probudila ih iz sna. Da li da napominjem da su zamalo odapeli :grin:
Vratiti se nazad u Ameriku.. jao ne znam. Drugi su mi pricali da imas osecaj "vracam se kuci", ali ja taj osecaj nisam imala. Jedino kad mi je na carini onaj cika rekao "Welcome home", e onda sam se najezila. I kad sam sletela, kao da nikad nisam ni isla odavde. Mi smo se ovde toliko prilagodili, kao da zivimo vec 5 godina sa ove strane...
Btw zakacile su me ove pojacane mere bezbednosti, tako da su me u Minhenu ispitivali i cak dva puta pregledali i skenirali prtljag, otvarali torbe i tako to...
|
Ja sam izgleda jedini imigrant koji je isao nazad kuci i u povratku mu nisu rekli "welcome home". Sta da kazem...ovi ameri me bas ne vole :-)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
(Poruka 13550)
Ja sam izgleda jedini imigrant koji je isao nazad kuci i u povratku mu nisu rekli "welcome home". Sta da kazem...ovi ameri me bas ne vole :-)
|
Samo da ti ne traze da skidas pantalone! :D
|
kaneolopa |
09.01.2010 17:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns
(Poruka 13550)
|
To ti je zbog brade..... ;) to ti je glavi imidz svih terorista u poslednje vreme :D
|
dreamerns |
09.01.2010 19:32 |
Koliko je meni poznato u poslednje vreme su crnci iz afrike glavni teroristi... :-) Yeaahhh....brada je ponovo u modi :-)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:40. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.