-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
dreadnot |
30.10.2009 09:14 |
Pridruzujem se cestitkama, a pade mi na pamet i jedna ideja - koga ne mrzi, mogao bi da preceslja onu nasu listu izvucenih za DV 2010 i da polako dodaje "pozeleneo" pored imena onih koji su prosli intervju.
|
Cestitke Bane i puno,puno srece !:bravo:
|
nocturno |
10.11.2009 01:26 |
Zdravo ljudi!
Da li i za intervju popunjavamo opet DS i ostale obrasce koje smo popunjavali kad smo dobili prvu kovertu?
U prvoj koverti smo dobili te formulare, ali u drugoj nismo, pa te malo buni.
Hvala puno uzivajte :-)
|
dreadnot |
10.11.2009 11:34 |
Koliko znam nista se ne popunjava, sad samo podnosis dokaze za ono sto si ranije popunio, plus lekarski, i naravno - lova
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nocturno
(Poruka 12431)
Zdravo ljudi!
Da li i za intervju popunjavamo opet DS i ostale obrasce koje smo popunjavali kad smo dobili prvu kovertu?
U prvoj koverti smo dobili te formulare, ali u drugoj nismo, pa te malo buni.
Hvala puno uzivajte :-)
|
Nisu potrebni ovi obrasci na intervju-u.
Na vase DS-230 obrasce koje ste popunili i poslali iz prve koverte ide samo vas potpis i eventualno adresa (gde da vam posalju GC i SSN) ako je inicijalno niste naveli (ovi obrasci su stigli u ambasadu iz KCC-a u okviru vaseg case-a).
Na intervju nosite samo ona dokumenata navedena u spisku iz prve koverte + garancija i nista vise.
P.S. U drugoj koverti nema nikakvih formulara.
|
nocturno |
10.11.2009 16:14 |
Hvala puno drugari!
Pretpostavio sam da je tako.
Bane, tebi puno srece u USA, a mi se i dalje druzimo dreadnot, hehehe :-)
|
dreadnot |
11.11.2009 09:18 |
Nego sta! Evo, sad bas videh da je cut off za januar 19750, postovala zabica... blizi se...
|
nocturno |
11.11.2009 14:53 |
drednot jel upadas u januar ili ocekujes februar?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Bane
(Poruka 12437)
Nisu potrebni ovi obrasci na intervju-u.
Na vase DS-230 obrasce koje ste popunili i poslali iz prve koverte ide samo vas potpis i eventualno adresa (gde da vam posalju GC i SSN) ako je inicijalno niste naveli (ovi obrasci su stigli u ambasadu iz KCC-a u okviru vaseg case-a).
Na intervju nosite samo ona dokumenata navedena u spisku iz prve koverte + garancija i nista vise.
P.S. U drugoj koverti nema nikakvih formulara.
|
@ Bane
U prethodnom postu si reko " Samo smo za diplome sa faksa i srednje skole imali overene fotokopije dok smo ostalo dali u orginalu." Jel to znaci originale na srpskom, niste prevodili? To me malo buni jer u prvoj koverti pise " You must also obtain English translations for all documents that are not in the English Language..."
|
Sloba_Kg |
12.11.2009 03:12 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mitar
(Poruka 12485)
@ Bane
U prethodnom postu si reko " Samo smo za diplome sa faksa i srednje skole imali overene fotokopije dok smo ostalo dali u orginalu." Jel to znaci originale na srpskom, niste prevodili? To me malo buni jer u prvoj koverti pise " You must also obtain English translations for all documents that are not in the English Language..."
|
Nista ne treba prevedeno ako je na srpskom (ili engleskom)
Znaci ako su ti sva dokumenta na tvom jeziku i iz tvoje zemlje prevodi nisu potrebni.
To vazi od 1.januara 2009.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:35. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.