-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
- -
Prv kovert
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=683)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oligoce
(Poruka 16618)
ko mi moze pomoci? ja u prvi koverat koji sam dobila juce samo sam dobila Address Sticker, Case Number, i Letter-gde je navedena adresa americke drzave gde su moje instrukcije.....to je nesto sto su svi dobili ili kod mene je neki propust?posto sam se prijavila preko USAFIS, ima i neke advokatske ponude koje nisam i ni videla posto me ne zanima to....ali ovo sa aplikacijama ne znam sta da radim....pomozite mi!!!!!!!!
|
evo link mozda mala pomoc, ja jos nisam dobila kovertu , ali mislim da ovde mozes sve da nadjes...
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2
i cestitam:1081: za 1. kovertu , samo napred. pozzz:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
imarkovic |
15.06.2010 16:10 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik funky_zhi
(Poruka 16603)
Cao drugari!
Koverta poslata iz Kentakija 7-og maja, stigla 20 i nekog. Broj 25xxx.
Jedno pitanje : Sto se tice radnog iskustva, da li navoditi posao za koji nisam bio prijavljen, ili posao koji sam radio za vreme faksa (bio u struci doduse)? Da li na intervjuu cimaju za radnu knjizicu (ako me i pozovu na intervju uopste), ili mogu da im odnesem neku potvrdu iz firme uz pricu kako su poslodavci u nas djubrad i ne prijavljuju radnike?
Pozdrav iz Valjeva od debila koji jos uvek nije poslao formulare
|
Moj muz je radio neprijavljen, bas u Valjevu :grin: i to smo napisali u prijavi iako to nema u radnoj knjizici. Na intervju nismo ni nosili radne knjizice, niti nam je neko trazio da ih vidi. Mi smo naveli bas sve poslove, inace ispada da nista nisi radio. Nikoga to ne interesuje, ako se prijavljujes na osnovu cetvorogodisnje srednje skole (ili fakulteta). Ako si isao u trogodisnju srednju, a nisi zavrsio fax kad si se prijavljivao na lutriju, pa apliciras na osnovu radnog iskustva, onda ne znam.
I nisi debil, nema veze kad posaljes. Vazno je da to na kraju stigne. A intervju te ceka sigurno. Bez brige. Pozdrav!
|
imarkovic |
15.06.2010 16:48 |
Izvinjavam se, zaboravila sam da napisem, ne spominji nista na razgovoru da si radio na crno. Pitanje u formularu je da se navedu sva radna mesta, a ne po kojem osnovu si ti tamo radio. Ono sto te ne pitaju, ne pominji. Na pitanja odgovaraj jasno i pazljivo. Kao na ispitu, ne spominji ono sto ne znas. :grin:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik nataly
(Poruka 16621)
|
srecno i tebi...bice ne brini.....ocekujem da se pohfalis....:grin::grin::grin:
|
funky_zhi |
16.06.2010 00:35 |
Hvala za informacije. Forum zlata vredi!
|
Prvobitno poslao korisnik funky_zhi
Cao drugari!
Koverta poslata iz Kentakija 7-og maja, stigla 20 i nekog. Broj 25xxx.
Pa...čestitam, ......Valjevo, sličan broj i sve prošlo ok.....što i tebi želim.
|
Citat:
(Poruka 16642)
srecno i tebi...bice ne brini.....ocekujem da se pohfalis....:grin::grin::grin:
|
obavezno i ja se nadam da cu 1. jula biti jako jako srecna i odmah ti pisem..:kiss::kiss::kiss:
|
dali moram sa aplikacijama iz prvog koverta da navedem adresu iz amerike? ili to mogu uciniti tek na intervju? pomoc....trenutno popunjavam formulare......
dali bi trebalo da bude pisano na kompjuter ili moze rukom? na jedan formular mogu pisati na kompjuter ali na drugi ne mogu....DS230-moze, DSP122-ne moze....sta da radim....????????????????????????????????????????? ??
|
Citat:
(Poruka 16698)
dali moram sa aplikacijama iz prvog koverta da navedem adresu iz amerike? ili to mogu uciniti tek na intervju? pomoc....trenutno popunjavam formulare......
dali bi trebalo da bude pisano na kompjuter ili moze rukom? na jedan formular mogu pisati na kompjuter ali na drugi ne mogu....DS230-moze, DSP122-ne moze....sta da radim....????????????????????????????????????????? ??
|
Moze sve rucno da se popunjava i ne mora se napisati adresa u USA, ali se mora imati na razgovoru u ambasadi. Srecno:grin:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pekka
(Poruka 16699)
Moze sve rucno da se popunjava i ne mora se napisati adresa u USA, ali se mora imati na razgovoru u ambasadi. Srecno:grin:
|
HVALA PUNO DUSO....LAKNULO MI JE....:grin:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:20. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.