ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui 2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1145)

ivanmilosavljevic 18.03.2013 20:20

a

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Vangelistexas (Poruka 36625)
your search did not return any data...blah :D izgleda da nekima od nas ne radi :)

Your search did not return any data....I meni isto pise:wtf:

free 18.03.2013 20:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 36619)
Posle mene je bila Bubamarica i clan Milan63 11.03, i oni su dobili vizu samo nisu pisali na forumu. Sa clanom Eliksir nemam pojma sta se desava, oni su trebali u februaru da idu na intervju, dal su/je odlagali/o ne znam. A girl_from_Belgrade je bila cini mi se 14.03.

Inace Urose, evo ti link pa da mozes da pratis ko kada treba da ide :grin:

https://docs.google.com/spreadsheet/...0cW9lZkE#gid=1

E jesi azuran bre cudo jedno :D. Ajde da budem bezobrazan, gde u BG se vadi potvrda iz suda da nisam osudjivan posto su se nekad vadila u Palati pravde a posle ovi "reformi" ja vise nema pojim gde sta. I jos jedno pitanjce jeli stvarno to istina da ja za moje dete od 9 meseci isto moram da vadim potvrde da nije privodjeno i osudjivano posto kad sam se cuo sa konzulatom to su mi rekli da treba. Malo mi to cudno ali ajde ako neko moze da mi to potvrdi.

cape011 18.03.2013 20:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bubamarica (Poruka 36617)
Nego, ako neko ne zna, evo sajta za proveru statusa (ukoliko vam intervju jos uvek nije zakazan i sl.)

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

Ukucavate svoj case number samo bez onih nula, npr. 2013EUxxxxx

Zar nije relevantniji ovaj link www.dvlottery.state.gov/esc ?

onaj isti preko kog se registrujemo, proveravamo dobitak, i vreme intervju.

bubamarica 18.03.2013 21:15

Ovaj je relevantniji za one koji su se suocili sa 'administrative processing' posle intervjua.
Ili odlozili, nije ni bitno. Samo sam vas zbunila. Zaboravite :)

zvercica 18.03.2013 21:30

Citat:

Prvobitno poslao korisnik free (Poruka 36627)
E jesi azuran bre cudo jedno :D. Ajde da budem bezobrazan, gde u BG se vadi potvrda iz suda da nisam osudjivan posto su se nekad vadila u Palati pravde a posle ovi "reformi" ja vise nema pojim gde sta. I jos jedno pitanjce jeli stvarno to istina da ja za moje dete od 9 meseci isto moram da vadim potvrde da nije privodjeno i osudjivano posto kad sam se cuo sa konzulatom to su mi rekli da treba. Malo mi to cudno ali ajde ako neko moze da mi to potvrdi.

Ja sam danas zvala Prvi Opštinski i neka teta preko telefona mi je rekla da se za one sa prebivalištem u Bgd tu vade potvrde. Malo me buni što su se oni ogradili da oni izdaju potvrde da se u tom Sudu ne vodi krivični postupak, što automatski znači da nemaju pojma da li se u drugim Sudovima evenutalno vodi krivični postupak... Niša mi nije jasno, zovem sutra Ambasadu pa ću njih pitati od koga im treba dokument.

Što se tiče drugog pitanja evo sa http://www.travel.state.gov/visa/visa_4760.html

Which Applicants Need to Submit a Police Certificate

Each applicant aged 16 years or older must submit police certificates to the U.S. Embassy or Consulate at your interview

Dakle za tvoju bebu ne treba. Ja za svoje dvoje dece ne spremam ove potvrde.

ivanmilosavljevic 18.03.2013 22:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik free (Poruka 36627)

Tebra ja to izvadio u petak, odes u Palatu pravde,rade do 14:30,taxa kosta 190.din.To je ona potvrda da nisi osudjivani da se ne vodi nijedan postupak protiv tebe.Znaci dodjes do saltera 3,uzmes upitnik popunis i odmah tu imas postu za uplatu.Jeste guzva ali za 30 minuta maximum zavrsices sve.Sto se tice maloletne dece,isto u Palati pravde vadis ali ne tu vec soba broj xx,ne secam se broja.
Potvrdu iz Policije cekas jedno 7 dana i ona kosta oko 600 i nesto din...

oskark 18.03.2013 22:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic (Poruka 36626)
Your search did not return any data....I meni isto pise:wtf:

Meni pise Your Visa is printed out :grin: to sam znao i bez njih :P

dejanmaksa 21.03.2013 13:01

Evo da se i ja prikljucim cestitkama za dobijene vize i da kazem da sam 20.03. uspesno zavrsio sa intervjuom i da su vize za mene, suprugu i dva klinca u pasosima. Sam intervju je protekao pez ikakvih problema. Usli smo oko 8 i 45 a zavrsili oko 11h. Klasicna pitanja, formalna, gde ides(ja idem kod brata) pa su na to usledila i pitanja, kako je on otisao, koliko je tamo, sta i gde radi. Kao pozivno pismo od buraza sam imao samo na jednom papiru ostampano da cu biti kod njega od trenutka ulaska u USA i da on garantuje za sve sto mi je potrebno, uz to sam prilozio i njegovu kopiju americkog pasosa.
Sve u svemu, sve je bilo ok i sad se spremamo za put.
Srecno svima koji su izvuceni i srecno svimau narednim pokusajima da se domognu vize. Ako je za utehu, igram lutriju vec 11 godina.

Sasa99 21.03.2013 15:09

Cestitke od mene Dejanmaksa puno srece u USA:bravo:

ivanmilosavljevic 21.03.2013 15:26

.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dejanmaksa (Poruka 36680)
Evo da se i ja prikljucim cestitkama za dobijene vize i da kazem da sam 20.03. uspesno zavrsio sa intervjuom i da su vize za mene, suprugu i dva klinca u pasosima. Sam intervju je protekao pez ikakvih problema. Usli smo oko 8 i 45 a zavrsili oko 11h. Klasicna pitanja, formalna, gde ides(ja idem kod brata) pa su na to usledila i pitanja, kako je on otisao, koliko je tamo, sta i gde radi. Kao pozivno pismo od buraza sam imao samo na jednom papiru ostampano da cu biti kod njega od trenutka ulaska u USA i da on garantuje za sve sto mi je potrebno, uz to sam prilozio i njegovu kopiju americkog pasosa.
Sve u svemu, sve je bilo ok i sad se spremamo za put.
Srecno svima koji su izvuceni i srecno svimau narednim pokusajima da se domognu vize. Ako je za utehu, igram lutriju vec 11 godina.

Sve cestitke.Prica sa happy end-om.Gde planirate da idete i kada!?Srecno

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:57.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.