-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
- -
Intervijui 2013
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1145)
allenton |
31.03.2013 15:25 |
postoji li nada za one koji nemaju nikog da im posalje garantno pismo?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik allenton
(Poruka 37040)
postoji li nada za one koji nemaju nikog da im posalje garantno pismo?
|
koliko znam traze to pismo,al nek ti neko iskusniji kaze
|
girl_from_belgrade |
04.04.2013 03:30 |
meni je moj drug koji ima zelenu kartu napisao sledece:
"Ja nisam imao nikog i oni su mi savetovali da nadjem bilo kakav posao preko interneta, za prezivlavanje i da odem u tu drzavu gde nadjem posao za pocetak."
eto znaci moze i ako nemas tamo nikoga. neki ljudi idu pa budu prvo po hotelima/motelima.kako se ko snadje. ne brini.
|
Ako si sam uvijek mozes sublease (u univerzitetskim gradovima) na par mjeseci, tako sam ja dosla, na granici na kraju dala tu adresu i karta je dosla bez problema. Nisam imala garantno pismo, imala sam adresu kolegice koja mi je dozvolila da je koristim na 230 formularu i to je bilo to.
|
passenger |
04.04.2013 18:35 |
dakle, pokusao sam da odlozim intervju koji mi je btw zakazan za ponedeljak. prvo se pojedoh ziv sto uopste moram to da uradim, a na kraju ispade da je dobro sto je doslo do toga.
sta bi? nazovem ih ja, kazu nema me u evidenciji ili cemu god ni za ponedeljak, ni uopste. dafuq?
sta sad?!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik passenger
(Poruka 37298)
dakle, pokusao sam da odlozim intervju koji mi je btw zakazan za ponedeljak. prvo se pojedoh ziv sto uopste moram to da uradim, a na kraju ispade da je dobro sto je doslo do toga.
sta bi? nazovem ih ja, kazu nema me u evidenciji ili cemu god ni za ponedeljak, ni uopste. dafuq?
sta sad?!
|
Pa jesu li rekli nesto sta je dovelo do toga? Neko previse pritiskao dugme delete?
Jesi dobio mail sa obavesetenjem da ti je intervju zakazan?
Jedino da pises mail KCC da vidis da ti rese problem.
Nego ti nama rci prvo sta su ti ovi rekli (detaljno):grin:
|
passenger |
04.04.2013 20:38 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 37301)
Pa jesu li rekli nesto sta je dovelo do toga? Neko previse pritiskao dugme delete?
Jesi dobio mail sa obavesetenjem da ti je intervju zakazan?
Jedino da pises mail KCC da vidis da ti rese problem.
Nego ti nama rci prvo sta su ti ovi rekli (detaljno):grin:
|
jesam, lepo sa satnicom i svime - a ovima ovde je prvo izbacivao error kada su me trazili a kasnije jednostavno nisu mogli da me nadju. mislis da je kcc resenje? bacam se odmah na kucanje :)
|
Citat:
(Poruka 37302)
jesam, lepo sa satnicom i svime - a ovima ovde je prvo izbacivao error kada su me trazili a kasnije jednostavno nisu mogli da me nadju. mislis da je kcc resenje? bacam se odmah na kucanje :)
|
ako nista drugo neka ti oni zakazu drugi datum ili neka isprave. Cudi me da to ovi nisu resili. Generalno to je njihov interni problem koji su oni trebali da rese. A ako vec ti imas zakazano mogli su ovi lepo da prosetaju prstice pi tastaturi pa da te unesu u system. Mislim ako covek ima zakazano, neka oni rese. A ne mogu da su te poslali kuci samo tako. A jesu li ovi uopste nesto tebi rekli ili samo ono zao nam je, sorry but jebiga?
|
passenger |
04.04.2013 20:48 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark
(Poruka 37303)
ako nista drugo neka ti oni zakazu drugi datum ili neka isprave. Cudi me da to ovi nisu resili. Generalno to je njihov interni problem koji su oni trebali da rese. A ako vec ti imas zakazano mogli su ovi lepo da prosetaju prstice pi tastaturi pa da te unesu u system. Mislim ako covek ima zakazano, neka oni rese. A ne mogu da su te poslali kuci samo tako. A jesu li ovi uopste nesto tebi rekli ili samo ono zao nam je, sorry but jebiga?
|
sutra moram opet da ih opsedam. sreca u nesreci je sto sam pokusao da odlozim, mogao sam otici u ponedeljak i poljubiti ona celicna vrata :grin:
|
Citat:
(Poruka 37304)
sutra moram opet da ih opsedam. sreca u nesreci je sto sam pokusao da odlozim, mogao sam otici u ponedeljak i poljubiti ona celicna vrata :grin:
|
Naravno, samo ih zivkaj da urade to kako treba, jer je ovo njihova stvar. Nemoj da ih pustis sa lanca :67::guns2:.
Inace ne bi ni stigao do celicna vrata jer bi cuvar pre tebe izasao :D
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:17. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.