![]() |
Hahahahaha:RRofl:
Pazi... mislim da sam ovako ja izgledao kad smo izasli iz ambasade 22. januara:grin: |
Evo malko internacionalnih :D
U Njujorškoj cvećari: "Pošaljite cveće ženi koju volite... Kad ste već tu, ne zaboravite ni suprugu!" U izlogu optičara u Čikagu: "Ako ne vidite ono što želite, došli ste na pravo mesto." Na zidu automehaničarske radionice negde u Americi: "Vozite tako da vam vozačka dozvola istekne pre nego život!" U izlogu restorana u Glazgovu: "Traži se pomoćni radnik da pere sudove i dve konobarice." U molerskoj radnji: "Popravljamo sve što ste uradili po 'Sam svoj majstor' principu." U fotografskom ateljeu: "Mračna komora za ljubavnike. Sve se razvija brzo." Na kraju šlepera: "Ovo je moj kraj. Nemojte da bude i vaš." Na WC-u: "Zbog popravka kotlića, prostorija će biti zatvorena u ponedeljak. Obavite danas sve što možete!" U mlekari u Helsinkiju: "Danas nema mleka. Pod danas mislim sutra, jer sam ovo napisao juče." U pariskoj krcmi: "Pijanci koji izlaze dok se soba vrti, čine to na sopstveni rizik." Na oglasnom stubu u Kopenhagenu: "Prodaje se pekara. Velika peć. Sadašnji je vlasnik u njoj već sedam godina." |
Evo i jedan domaci:
Slogan male kafanice, popularne medju studentima Vise elektrotehnicke skole, posto se nalazi u blizini iste: ''Ukoliko ne znate u sta da ulozite svoj novac, ulozite ga u alkohol, posto kad god pozelite mozete da ga povratite'':grin: |
Mujo otiso u Ameriku i postao milioner. Pitaju ga kako je uspeo , i on kaze : Pa prvi dan sam kupio jednu jabuku za pola $, pa malo je ocistio, izglancao i prodao za 1$, druggi dan kupio 3 jabuke za 1.5$, ocistio, glancao pa prodao za 3$, treci dan mi umrla tetka i ostavila dva milijuna dolara nasledstvo.
|
New Stock Market Terms
CEO– Chief Embezzlement Officer CFO - Corporate Fraud Officer BULL MARKET– A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial genius BEAR MARKET– a 6 to 18 month period when the kids get no allowance, the wife gets no jewelry, and the husband gets no sex. VALUE INVESTING– The art of buying low and selling lower. P/E RATIO– The percentage of investors wetting their pants as the market keeps crashing. BROKER – What my financial planner has made me.. STANDARD & POOR– Your life in a nutshell. STOCK ANALYST– Idiot who just downgraded your stock. STOCK SPLIT– When your ex-wife and her lawyer split your assets equally between themselves. MARKET CORRECTION– The day after you buy stocks. CASH FLOW– The movement your money makes as it disappears down the toilet. YAHOO – What you yell after selling it to some poor sucker for $240 per share. WINDOWS– Wha t you jump out of when you're the sucker who bought Yahoo at $240 per share. INSTITUTIONAL INVESTOR– Past year investor who's now locked up in a nuthouse. PROFIT – an archaic word no longer in use. THOUGHT FOR 2009: If you had purchased $1000 of shares in Delta Airlines one year ago, you will have $49.00 today. If you had purchased $1000 of shares in AIG one year ago, you will have $33.00 today. If you had purchased $1000 of shares in Lehman Brothers one year ago, you will have $0.00 today. But---- if you had purchased $1000 worth of beer one year ago, drank all the beer, then turned in the aluminium cans for recycling refund, you will have received $214.00. Based on the above, the best current investment plan is to drink heavily & recycle. It's called the 401-Keg. |
|
|
'"A razne sarme i dolme dobijaju engleski nastavak za množinu i postaju sarmas i dolmas!" HAHAHHAHAHHA
"Međutim, u zemlji vjerovatno najprimitivnijih ljudi na zemaljskoj kugli, takve stvari se rutinski dešavaju jer se primitivac definiše, između ostalog, kao neko ko misli da zna sve o svemu. Kad se tom primitivizmu doda naš lopovluk, koji nam već kola u genima (a naplatiti neki posao koji ste potpuno naopako uradili i te kako je lopovluk), onda i ne možemo dobiti ništa drugo do pitu od g..... ." i jos jednom HAHHAHAHHA "Ja imam spasonosan prijedlog za rješenje svih naših problema: pošteno priznati da nam ova zapadnoevropska civilizacija jednostavno ne ide, tražiti od međunrodne zajednice da nam kupi ovaca i koza, frulu za pas pa u brda da živimo kao nekad, životom zdravih i veselih čobana" sto volim kriticne ljude :-) |
Evo cega treba da se pazite ako budete imigrirali u Japan.
http://www.youtube.com/watch?v=DiK4h...eature=related |
Nisam mogla da odolim ;)
http://chicagoserbs.tripod.com/poslovi.html |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:23. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.