-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
- -
Intervijui 2013
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1145)
pozdrav
Imam jedan problem,kako se blizi termin zakazivanja intervjua,malo sam pregledao ove formulare i primjetih da nisam upisao jedno mjesto u pitanju br 30 places i lived..
sta se moze dogoditi ako jednostavno ignorisem tu gresku(jedno mjesto je u pitanju gdje sam radio na vizi)
ako budem vrsio ispravku bubnit ce me na AP i onda cu se pojest od nervoze.
(tu sam radio ono 3 mjeseca pa dodjem kuci pa opet odem par mjeseci)
sta mi je najbolj da uradim.
hvala
|
tri po tri mjeseca se ne računa, mora biti 6 mjeseci u kontinuitetu
|
Pročitao sam celu temu i čini mi se da nisam našao odgovor na sledeće:
Da li porodica koja dobije vize mora zajedno da udje u USA ili možemo posebno (prvo ja, a posle žena i ćerkica), bez odlaganja vize?
|
Porodica ne mora zajedno ući u USA, ali nosilac je taj koji može ući sam, ostali bez njega no-no. I naravno svi moraju ući u roku od 6mj od datuma izdavanja vize (ili sad ljekarskog pregleda). Dakle, ako si ti nosilac možeš prvi, da pripremiš teren, pa onda supruga i dijete.
|
viza se mora aktivirati vizu u roku od 6 mjeseci (activation trip) take it or leave it
|
Znam za rok nego to što sam pitao mi nije bilo jasno.
Ja sam nosilac i ne planiramo da odlažemo, ali bih ja da odem dva - tri meseca pre ostalih (da probam da nađem posao, stan ...) a onda bi došli i žena i ćerka (pre isteka tih 6 meseci).
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik RBSMC
(Poruka 39973)
Znam za rok nego to što sam pitao mi nije bilo jasno.
Ja sam nosilac i ne planiramo da odlažemo, ali bih ja da odem dva - tri meseca pre ostalih (da probam da nađem posao, stan ...) a onda bi došli i žena i ćerka (pre isteka tih 6 meseci).
|
Ovo je OK. Samo ako si u obrazcima naveo da svi idete zajedno, mislim da moraš na intervjuu prijaviti tu promjenu. Ne igra nikakvu ulogu, ali ipak svi podaci moraju biti tačni :)
|
Pitanje za VIA !!
Citat:
Prvobitno poslao korisnik via
(Poruka 39990)
Ovo je OK. Samo ako si u obrazcima naveo da svi idete zajedno, mislim da moraš na intervjuu prijaviti tu promjenu. Ne igra nikakvu ulogu, ali ipak svi podaci moraju biti tačni :)
|
Vidim da vladaš nekom problematikom. Pa bih molio odgovor, ako znaš i AKO SI SIGURAN. Pošto planiram da se venčam pred intervju, da li je dovoljno na intervju pokazati VENČANI LIST , ili se pre toga mora slati u Kentaki ? Ja STVARNO sa ženom živim 12 godina, imamo i dete i prilikom aplikacije sam naveo da sam u braku. Jedino, što do sada nisam se nismo zvanično venčali. Ako ZNAŠ NEKO REŠENJE, voleo bih da mi odgovoriš !!! Hvala
|
To moze da bude problem. To sto si napisao da si u braku a nisi zvanicno u braku oni mogu da shvate kao davanje laznih informacija. Bolje ti je da nazoves ambasadu, ne bih da te plasim ali to moze da predstavlja problem. Iskreno se nadam da nece, ali cini mi se da je neko, ne znam da li na ovom ili immigration forumu, pisao o tome da su ga diskvalifikovali zbog toga. Dobro se raspitaj i zovi ambasadu obavezno, stvarno svaka ne namerna greska moze svakog od nas da kosta dobijanja vize...
|
Marina110974 |
06.08.2013 23:56 |
Pozdrav Igore,jedno malo pitanje za tebe,posto vidim da si upoznat sa temom,prijateljica je poslala za mene i supruga prijavu,prijave su poslate iz Amerike,kod nje su bili nasi brojevi za izvlacenje,medjutim ona nije proveravala do pre par dana,sad nam je javila da sam ja izvucena i poslala mi brojeve pa sam i ja proverila i istina je,izvucena sam,i sad treba da popunim formulare za oboje i da ih posaljem u Kentaki,interesuje me samo,da li postoji vremensko ogranicenje do kad treba poslati papire ili smo vec zakasnili :(
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:35. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.