Sve cestitke na dobitku i da uskoro pozelenis :==D:
|
Mrs.Ryan |
07.05.2015 22:10 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tikica
(Poruka 54181)
CESTITAAAAAM!!! BAŠ MI JE DRAGO! :1072:
Razmenjivaćemo iskustva
|
Hvalaaaaa i ja tebi! Ja jos sebi ne mogu doci:) :woohoo:
Hocemo naravno :)
Hvala puno svima, i cestitke svim dobitnicima!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ralex
(Poruka 54205)
I kod mene konstantno izbacuje gresku... Iskljucena mogucnost zamene slova i brojeva
The information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth
to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page.
|
Probajte ovde https://www.dvlottery.state.gov/esc/...firmation.aspx da ubacite svoje podatke pa da vidite da li ce vam dati confirmation # i da li je greska do njih ili vas
CESTITKE SVIM DOBITNICIMA :bravo:, dobro je da nema vise neizvesnosti
|
Uffff sad sam se bacio u citanje foruma, nisam bas ocekivao da cu biti izvucen... Negde sam procitao da ako odem tamo, nemam prava 10 godina da se vratim u Srbiju, ni na odmor... Jel to istina?
|
Amerika44 |
07.05.2015 22:15 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82
(Poruka 54204)
Cestitam:)Pod kojim si brojem izvucena ako nije tajna?
|
raduj seeeee :) kao i svi ljudi koji su dobili, kakva je to srecaaaa...
cestitam Vam svima od srca i zelim Vam isto sto bih pozelela i sebi! citam gore poruke od Igora da je ove godine manje izvucenih i da je to mozda pocetak kraja lutrije, nadam se da to nece biti istina i da ce lutrija trajati.
Jos jednom svima cestitammm:1081:
|
birdscanfly |
07.05.2015 22:17 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik cirapfc
(Poruka 54211)
Uffff sad sam se bacio u citanje foruma, nisam bas ocekivao da cu biti izvucen... Negde sam procitao da ako odem tamo, nemam prava 10 godina da se vratim u Srbiju, ni na odmor... Jel to istina?
|
Ma nije. To je ista viza koju su svi nasi dobijali poslije rata kad su otisli tamo. Moje tetke su dolazilr i nakon tri godine.
Cestitke svim dobitnicima. Zelim vam svu srecu u Americi, da nadjete dobre poslove i da uzivate u zivotu maksimalno. A mi cemo nastaviti pokusavati.
|
Posle prijavljivanja na GC dobio sam Submission Confirmation: Entry Received stranicu sa podacima koje sam uneo i upravo tako ih i unosim tako da je iskljucena mogucnost greske sa moje strane...i ostaje samo da se nadamo da ce nam stres kompenzovati sa GC :;D:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik cirapfc
(Poruka 54211)
|
Totalna neistina, mozes da se vracas kad hocea, s tim sto ne bi trebalo da odsustvujea duze od par meseci godisnje van USA, znaci godisnje mozes da budes van USA 3-4 meseca i da ti ne prave problem.
|
Pancevac |
07.05.2015 22:21 |
Ja sam opet proverio i "has not been selected" , za mene i za suprugu isto, probacu jos koji dan ili mozda do kraja juna, ko zna...u svakom slucaju SVE CESTITKE DOBITNICIMA!!!! :) Sretno vam bilo svima, a svima ostalima koji nisu izvuceni - vise srece sledece godine, i da svi pozelenimo sto pre...
|
Treca-nesreca :(
Cestitke dobitnicima...
Kako tumaciti mali broj selektovanih?! Nesto su opasno ukakili ove godine sa celom session timed out pricom. Razne teorije zavere mi se vrzmaju po glavi... Svasta tu jos moze da se desi, stay tuned :D
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:21. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.