ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vodič za emigrante (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Ulazak u SAD (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=216)

steficacvek 17.04.2009 12:28

Kao sto neko napisa na blogu, jos ce te nas nagovorit da namjerno zakasnimo kad je usluga tako super :grin:
I xeg, ne zaboravi update-ovat sig! ;)

Gringo 18.04.2009 12:54

Druze XEG, posto me neko vrijeme nije bilo ovdje zelim samo da tebi i drugarici XEGolini pozelim srecan pocetak novog zivota u Atlanti. Znajte da pomislim na vas svaki put kad pijem ko'kakolu i gledam CNN...a i Prohujalo s vihorom :;D:

Jos jednom, od sveg srca sve najbolje!!!

steficacvek 17.05.2009 18:55

Drugari, imam pitanje. Ovo se ne odnosi na dobitnike iz Hrvatske, oni nemaju problema sa vizama. Cula sam da u Njemackoj, tranzit preko aerodroma treba sengenska viza??? Ja nesto mislim da to nije bas tacno al hajd. Zna li neko konkretno kakva je situacija sa letovima preko Londona? I da hocu, sad ni ne mogu vaditi britansku vizu ... :D

bastovanka 17.05.2009 19:25

e ja bas putujem turisticki sad u junu preko minhena i vracam se preko frankfurta i ne treba ti tranzitna viza!
a za london nisam sigurna!

joj blago tebi! hocu ja da idem za stalno!! sad ce koverta :1072: :)

azhighlander 17.05.2009 21:01

Za tranzit preko Nemacke ne treba tranzitna viza. Moja preporuka je da ides Lufthansom do Frankfurta, tu sedas u American airlines do Washingtona gde resavas papirologiju sa carinom i imas oko dva sata do leta za Phoenix. Veza je extra jer Lufthansa i American rade zajedno i sve zavrsavas u paketu. Vode medjusobno racuna o putnicima u presedanju.

steficacvek 17.05.2009 21:30

Hvala vam na odgovoru, tako sam i mislila. Azhighlander, vec sam uzela kartu, British airlines, Sa-Zg-Lon-Phx. Ova opcija je prevagnula jer nemam presjedanja u USA, idem direktno u Phx... Hvala u svakom slucaju, dobro je znati ;)

bibi 17.05.2009 23:33

stefice, da sam na tvom mestu, ja bih nazvala britansku ambasadu i pitala... cisto da budes 100% sigurna.

srecno!

landlord 18.05.2009 07:19

Ma nemas sta zvati.. kad si u tranzitu, na aerodromu ne treba ti viza za tu zemlju, ako ne mislis izlaziti sa aerodroma.

steficacvek 18.05.2009 07:52

Nasla sam. Lande, djelimicno si upravu, ne treba u tranzitu, ali samo ako si manje od 24 sata u tranzitu. Dakle ako mjenjas 2 aerodroma u jednoj zemlji i to se oduzi, a svejedno ne izlazis sa aerodroma, onda je potrebna tranzitna viza. Ali mislim da to niko od nas nije u takvoj situaciji.

dreamerns 18.05.2009 15:33

Ja sam putovao preko Londona....ne treba ti viza :-)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:39.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.